מחזור 10 בליגת העל: תיקו בבלומפילד, בית"ר חוגגת

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by לירן, Nov 24, 2006.

1. flash Member

מה פתאום חובתו, אם לא היתה יד כולם כולל כולם היו צוחקים על תבריזי שהקשיב לכוון שנמצא 50 מטר מאחוריו. במקרה הכוון צדק, אתה יודע הסיכויים הם 50-50. הטעות הגדולה היא של תבריזי שבכלל הלך להתיעץ עם כוון שנמצא בכלל מאחורי החצי.

Last edited: Nov 28, 2006
  2. a.m Member

זו לא הטעות, הטעות היא שהוא לא שרק לנגיעת יד ברורה לחלוטין, הוא עמד 10 מטר משם בעמדה שאף אחד לא יכול להסתיר לו, חובתו של שופט הקו לדווח לו כל דבר חריג שהוא רואה, בין אם זה עבירה בלי כדור ובין אם זה פנדל שתאמין לי קשה מאוד לפספס, הקוון עשה מה שצריך לעשות, עשה צדק, אם ראה עליו לדווח...

3. לירן מנהל כללי מנהל כללי

תבין משהו. אם הקוון הרחוק קרא לו, הוא היה בטוח בכך. והקוון הרחוק ראה ואני מאמין לו, גם כי אני מכיר אותו והוא בן אדם אמין, וגם כי מזווית צילום מאיזור האמצע ראו את הנגיעת יד אולי בצורה הכי ברורה.

אז שוב.. אני לא מבין על מה ההתלהמות, הצדק נעשה, מה שהיה צריך להיעשות נעשה, והטלוויזיה לא הייתה צד בעניין, זו התקשורת מנפחת הכל.

לעבור הלאה.

בקשר להפועל ת"א... פראיירים, אבל זה טבעי... אחרי אירופה נפילת מתח, הרי אנחנו ישראלים שנצליח לשמור על רמת מתח ראוייה...? כל הכבוד לאשדוד שידעו להוציא מהמשחק הזה 3 נקודות ולהמשיך להיות בצמרת.

4. בית"רי מלידה Member

הבועל 4 נקודות מבית"ר, עם משחק חסר.

היום גם קיבלנו עוד הוכחה ( כאילו שהיה חסר ) שאבוקוף הוא השחקן הכי מגעיל בארץ.

הפעם היחידה שאני מצטער שכסאחנין לא בליגת העל, זה כשאני רואה את אבוקוף.

5. ReL Member

התכוונתי אם הם יינצחו את המשחק החסר

6. -=Messi=- Member

סוף סוף. אם בית"ר מנצחת את בני יהודה לא משנה מה הפועל עושה, היא מסיימת מקום ראשון! לדעתי זה כ"כ חשוב שנסיים מקום ראשון... זה יתן הרבה שקט.
    הפועל ת"א לא קבוצה של הליגה, עזבו אותכם היא קבוצה של אירופה... אל תצפו ממנה להצלחות בליגה.

7. GAMBIT Member

אוף לא נמאס לכם לזיין את השכל עם הסטיגמות המטומטמות שלכם כבר ?
    "אנחנו הישראלים" .
    די די כבר עם הבולשיט הזה כבר די נמאס כל הקבוצות שמשחקות באירופה בכל הליגות אחרי זה עייפות ולא פוגעות במשחק הליגה שאחרי זה .
    סתכלו קצת מה עשו הקבוצות באירופה הששיחקו בוופא ובאלופות השבוע ותבינו שאתם אומרים סטיגמות מטומטמות אחרי התשקורת המפגרת בלי להבין מה אתם אומרים בכלל .
    חבל שכל המפגרים שצועקים בתקשורת שזה הראש המפגר של השחקן הישראלי לא נמצאים במקומם .
    נראה אותכם קורעים תתחת בניצחון חוץ בפריז ולא באים עייפים גמורים למשחק ליגה שאחרי זה .

Last edited: Nov 28, 2006
  8. GAMBIT Member

מה אתם רוצים ממנו שחקן שהביא לכם אליפות וגביע ?
    הבנו שכואב לכם שהוא חזר להפועל .

9. -=Messi=- Member

מאוד http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

10. GAMBIT Member

מאוד מאוד אפילו לפי הקללות שלכם אליו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

11. -=Messi=- Member

אני לא מקלל אותו אפילו פעם אחת, הוא ממש לא מעניין אותי... במיוחד שיש לנו 2 מלכים במקומו

12. flash Member

אני ינסה להסביר שוב.
    הצדק נעשה, באמת היה פנדל. אבל גם בהנחה שלא היתה התערבות של הטלוויזיה, אלי כהן צודק ב100 אחוז, נניח שהכוון הרחוק ראה והוא בטוח שהיה פנדל, תבריזי היה צריך להפעיל שיקול דעת מאוד פשוט, הכוון רחוק 50 מטר מהאירוע, למה לסמוך עליו אם אני הייתי קרוב יותר לאירוע ולא ראיתי כלום?

13. לירן מנהל כללי מנהל כללי

כי זה כל הקטע בעבודת צוות של שלישיית שופטים... תסכים איתי שהקוון לא יעז לקרוא לשופט אם הוא לא בטוח במאה אחוז, הקוון היה בטוח במיליון אחוז ואין שום סיבה שתבריזי לא יאמין לו.. ובסוף יצא גדול לפחות לפי ההחלטה הסופית.

וחוצמזה תבריזי אמר שהוא ראה יד רק לא ידע של מי לכן בהתחלה סימן קרן כי העדיף לתת את הספק לזכות ההגנה.

14. flash Member

יכלו לקרות הרבה דברים, הכוון הראשון חושב שהיה פנדל אבל לא בטוח, ומה שהכוון השני אמר שכנע אותו. המון מקרים, ואז זה שיקול דעת של שופט, ששופט אחר היה מחליט אחרת.
    אני עדיין חושב שאם תבריזי לא ראה יד, והחליט על הפנדל רק כי הכוון הרחוק אמר, זה טעות גדולה ולא הגיונית.

15. לירן מנהל כללי מנהל כללי

זו לא יכולה להיות טעות כי הוא פסק החלטה נכונה....

הרבה פה לא הבינו מה קרה.

בגדול, בהתחלה תבריזי סימן קרן, אחר כך קיבל זמזום אז הוא הניח שזה הקוון הקרוב אז בלי לגשת אליו סימן פנדל, אחר כך הוא הבין שהקוון הקרוב בכלל לא סימן לו אז הוא החזיר לקרן. ואז הוא המדיך לקבל זמזום הבין שזה הרחוק ומפה זה ידוע.

שוב פעם, אני לא רואה פה שום בעיה, עובדה שאף אחד אחר פרט לאנשי מכבי לא אומר מילה כי זה ברור.. אופי בכייני קצת אבל לא נורא.

בשורה התחתונה, הצדק נעשה ומה שהיה צריך להיעשות נעשה אומנם בצורה לא טובה אבל נעשתה.

לקוון הרחוק מגיע מילה טובה מאוד (והוא קיבל מילה טובה) אבל ההחלטה לקרוא לתבריזי.