מחזור 10 בליגת העל::שלומי אברטיימן עם מועמד לשער העונה ; ב"ש ות"א צמודות בצמרת

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Raulito, ‏5/11/15.

1. DRORIKO Member

אוברניאק ופלט היו מעורבים בכמה פעולות יפות. די אורן לא מתאים לך להיתמם. הרי כשהיה 0:0 אתה כמו כולנו חשבת שחיפה יותר קרובה לניצחון מבית"ר כי היא באמת היתה טובה יותר. פתאום שכחת את כל המצבים שהגענו אליהם במחצית השניה? כן מבחינתי זה שיפור,כי עד שהשניים האלה הגיעו לא היינו מסוגלים לייצר במשחק שלם חצי מצב.

נכון שכיף לדבר על טקטיקות ושיטה וכאלה, אבל הערב זה לא העת. הפסדנו בגלל בלם חרא-ככה פשוט ככה נכון.

2. Civil Anti Madridista

לא היינו עדיפים על בית״ר בשום פרמטר להוציא אולי החזקת כדור סתמית, ואם לא סטויקוביץ׳ היינו חוטפים הערב לפחות רביעייה

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  3. oranfu Member

לא היו פעולות יפות (אני מסכים שאוברניאק שחקן אבל זה לא בא לידי ביטוי), לא היה כלום. מצבים? כמה כדורים שזרקנו קדימה ושחקנים בעטו תחת לחץ ומרחוק זה לא מצבים. זה לא מצבים כשאורימור מהלל את מכבי ת"א על 20 בעיטות כאלה במשחק וזה לא מצבים כשאנחנו עושים את זה. בכל המשחק לא הגעת ל2 מצבים כמו שני השערים של בית"ר.
    וזה עוד היה המשחק הכי טוב שלנו התקפית, חוץ מהניצחון על עכו.

לא חשבתי שאנחנו יותר קרובים לניצחון. מכיר את הקבוצה הזאת. וגם אם היינו מנצחים זה לא היה משנה הרבה למען האמת. אני לגמרי בדעה שאנחנו בין ה2-3 קבוצות הכי גרועות בליגה בכל מקרה. העצבים הם רק כי הפסדנו למועדון שאני שונא. תאמין לי שטיפת עצבים לא היית רואה כאן אם הייו מפסידים היום למכבי נתניה.

הפסדנו כי אנחנו לא מסוגלים לתת גול. הפסדנו כי היה ברור שכל מה שיש לבית"ר זה כדורים ארוכים על המהירות של החלוצים שלהם ובכל זאת לא הפעלנו לחץ על המוסרים. הפסדנו כי לרוני לוי אין מושג. אם דקל לא בלם גרוע אז זה לא נגמר בהפסד אלא בתיקו 0-0 וזה לא מנחם אותי ולא צריך לנחם אף אחד.

נערך לאחרונה ב: ‏9/11/15
  4. DRORIKO Member

שזה בדיוק אבל בדיוק מה שאמרתי, אז איפה הויכוח בינינו בדיוק?

היתה את הפצצה של פלט שנהדפה על ידי קליימן. היתה את הבעיטה של עזרא מעל השער. והיה את הוולה של עטר שפספס במילימטר את הקורה. זה רק מה שעולה לי בשלוף.

תשמע אתה מכיר אותי לא מהיום ויודע כמה רפש הטחתי ברוני לוי. אבל כל פעם שעשיתי את זה זה היה אחרי משחק איום ונורא שלנו. שבמשך 90 דקות לא ייצרנו אפילו חצי מצב. במחצית השניה ונגד עכו נראינו יותר טוב,ואתה בעצמך אומר את זה. אני כן חושב שיש חומרי גלם בהתקפה לעבוד איתם. הביקורת היחידה שלי על רוני לגבי הערב זה שהוא עלה עם ריאן בתור קשר התקפי ועם איתי שכטר בתור שחקן כדורגל. 2 השערים זה אך ורק באשמת הבלמים. כן לא חייבים תמיד לתקוף את המאמן, גם השחקנים מדי פעם ראויים לביקורת.

5. oranfu Member

פלט - מחוץ לרחבה.
    עזרא- מחוץ לרחבה.
    עטר - על סף הרחבה ותחת לחץ כבד.

יש עם מה לעבוד. לא דברים מדהימים אבל בוודאות יותר טובים משל כל הליגה למעט 2 קבוצות. זה למה הביקורת שלי על רוני. הוא לוקח סגל של מקום 3 וגורר אותו למאבקי תחתית.

אגב, עוד דרך להתמודד עם המהירות של בית"ר בהתקפה (שזה כל מה שיש לה תכלס) - לשחק עם דגני בלם כשחבשי לצידו (לא להיט אבל דגני מהיר וזה מה יש) ויוסיפוביץ' מגן ימני. זה גם נותן לך את היתרון ההתקפי כי יוסיפוביץ' טוב התקפית ויודע להגביה טוב מאוד וזה מתאים בדיוק לפלט.
    אבל בשביל זה צריך לא לראות בשחקנים צעירים אויב. או אשכרה לחשוב על ההרכב שעולים איתו.

6. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

אוברניאק זה ראיוס רק עם רזומה יותר מרשים.

Turgi אוהב/ת את זה.
  7. Drama Guest

חבשי הבלם הישראלי הכי טוב בחיפה

8. oranfu Member

ברור שהבעיה היא לא חבשי.

אוברניאק לא יכול באמת לתרום כשהוא משחק בעמדות שלא מתאימות לו, בדיוק כמו ראיוס. שחקנים עם ראיית משחק, טכניקה גבוהה ובעיטה מצוינת ואנחנו מרחיקים אותם כמה שאפשר משער היריב. אחר כך נבוא אליהם בטענות שהם לא תורמים.

9. DRORIKO Member

@Drama
    לא יודע מה הפוטנציאל של חבשי,לא מכיר אותו טוב, אבל הערב החוסר ביטחון ניכר עליו היטב.יותר מדי הרחקות כדור מזעזעות,אחת הסתיימה בשער ועוד אחת כמעט. אבל בסדר זה שכר הלימוד שלו, אליו אני פחות בא בטענות. הכעס שלי הוא על קינן שמאז שחזר מאנגליה הוא שודד בטרנינג(אנחנו ממש התאהבנו באלה שנבעטים מאנגליה אה? דקל,יוסי,יניב)

10. alexshw Member

אם אני נייטרלי וצריך לייעץ לשחקנים אני אומר להם אל תתקרבו למכבי חיפה תחת שחר. לא משנה מי אתה ישראלי צעיר או לא צעיר או זר.

11. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה בדיוק הקטע. אמרתי כבר בעבר שאתה לא יכול בסיטואציה הזאת לסמוך על שחקני נוער. חבשי נראה לגמרי בפאניקה וברור גם למה.

משהו אחר לגמרי ואתה מזכיר את שחר. מתי האוהדים יתחילו להבין שהוא הבעיה שלנו? הניהול שלו יוריד אותנו ליגה. אני כבר החלטתי, אני רוצה ששחר יעזוב מה שיותר מהר. האיש הורס לחלוטין את המועדון. באמת אפשר להלל ולשבח את האוהדים שממשיכים לתמוך בקבוצה, אבל אם כבר באים אז שיתחילו להפגין לשינוי הבעלים. הגיעו מים עד נפש משחר והחברים שלו.

12. oranfu Member

הבעיה היא שחבשי לא קיבל הזדמנות ממזמן. ואז מגיעים למצבי לחץ וזורקים אותם למים.

הוא ועטא צריכים להיות שחקני הרכב אצלנו לפחות מתחילת העונה (עטא צריך להיות שחקן הרכב כבר שנתיים).

13. Drama Guest

חבשי לפני שנתיים היה אמור לעבור להפועל ת"א במסגרת החזרה של דגני (עם פלאח ואזולאי). עוד אז לחצתי מאוד שיגיע אלינו, זה היה גניבה.
    מדובר בבלם צעיר ומוכשר מאוד, מתקל טוב ולרוב די קר רוח ובעל ביטחון אבל כנראה המעמד השפיע. בסכנין היה בלם יציב בחצי עונה שעברה בזמן מאוד קצר והתאקלם טוב. בנבחרות הצעירות היה נחשב לסופרסטאר והועדף על פני עומר דנינו ודור פרץ.

דר"א שמגיע מגיע אז מילה טובה למשה פרימו שאמר עוד לפני שנתיים+- שאיעד חבשי ועומר דנינו בלמים ברמה מאוד גבוה שמשלימים אחד את השני והוא צודק. שאני חושב על זה זה מצחיק שעד לפני שלוש שנים חבשי היה יותר מהיר מדנינו והיום דנינו משאיר לו אבק בכל סוגי המקצים.

14. DRORIKO Member

תקרא את ההודעה הראשונה שלי. כתבתי שם על העומק של מכבי וב"ש לעומת העומק שלנו. עכשיו מול מכבי אתה לא יכול להתחרות,אבל דחילאק רבאק איך לבאר שבע עם תקציב קטן משלנו מחזיקה ביותר עומק? במקום להביא את הליצן הזה דריניצ'יץ' למה לא השארת את פס שיהיה באק-אפ לוליאנטה או אפילו ישחק איתו ביחד,כשבמידה ואחד מהם יעדר דגני יחליף אותו. הדברים הקטנים האלה הם מה שמבדיל קבוצות גדולות מקבוצות סתם כמונו.

15. Love Is Red Member

הם מזכירים לי אותנו בעונה השנייה עם אלישע שברדה חזר הכל היה מעולה עד הפלייאוף שם הבלון המקצועי התפוצץ...