מחזור 10 בליגת העל::שלומי אברטיימן עם מועמד לשער העונה ; ב"ש ות"א צמודות בצמרת

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Raulito, ‏5/11/15.

1. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

דרור, אנא אל תחשוב שדגני באמצע זה משהו. חוץ מואליינטה ההגנה הזאת חלשה להחריד. התקפית הקבוצה גם שווא לתחת. אנחנו בבעיה רצינית.

2. DRORIKO Member

אל תגזים. כן ראית התעוררות של עטר ואוברניאק וכן הגענו ללא מעט מצבים. דקל בפעם ה-934568 מכר אותנו. הוא לא כדורגלן,הוא שרלטן.

3. oranfu Member

אם סטויקוביץ' יעזוב בינואר אנחנו מועמדת בכירה לרדת ליגה, אין ספק בכלל.

מזל מזל מזל שהאידיוט הזה לא הצליח להיפטר מעטר כמו שהוא רצה, היינו כבר עם רגל וחצי בדרך ללאומית.

4. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

האמת?
    כבר נגמרו המילים. תמשיכו לנסות להרדים את הדבר הזה שנקרא מכבי חיפה אצלי.
    לא בא לי לכתוב כלום מעבר לזה.

5. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

בית״ר לא עשתה כלום 40 דקות במחצית השניה(לא שבראשונה היא שטפה את המשחק כן?) וכדור ארוך מדויק אחד הספיק לה לגמור את המשחק, כמו ששי אמר חיפה תתפרק אחרי הראשון והשני באמת היה פארטיה של שחקני ההגנה הירוקים. עוד פוש קטן וגם השלישי היה נכנס.

דראפיץ׳ לוקח עוד 3 נקודות אבל בית״ר לא משהו בכלל, יגיעו שם עוד תקופות רעות.

וכמו שכתבו כאן דקל קינן בושה, מילא זה שאתה פח כבר כמה וכמה שנים אתה במשך 90 דקות מכסח שחקני יריב עם אגרופים ומרפקים ונהנה מזה שהשופטים סלחניים איתך, צריך לפרוש יחד עם בניון ושכטר.

6. Raulito Madridista

אז בחודש האחרון בית"ר היא הלהיט של הליגה, מקום שלישי, בסה"כ 4 נקודות ממכבי ובאר-שבע, וצריך להוריד בפניה את הכובע. כתבתי לחבר הודעה בוואטספ ממש עם פרסום ההרכבים - 'מכבי חיפה בשנים הגדולות שלה ב-2006 לא שיחקו במערך של פיפה, תרשום 2:0 לבית"ר'. אמנם היו פה ושם מצבים וקליימן עבד פה ושם, אבל חיפה לא מספיק טובה, לזרוק את כל הכישרון ההתקפי שלך על המגרש זה לא מספיק, אין חוכמה. החילוף של עזרא בשכטר(למה שריקות בוז?) היה הכי צפוי והאמת גם מתבקש אבל זה לא עוזר. היה צפוי שבית"ר תעקוץ לקראת הסיום. אבל אין למכבי חיפה מה לדאוג, לא משנה כמה היא פח זבל ואולי הכישלון הכי גדול בכדורגל בשנות ה-2000, דווקא כי היה לה 'ממי ללמוד' - מכבי ת"א של העגלאקטיקוס - אחרי פגרת הנבחרות מחכה לה האקמול של הליגה: הפועל ת"א.

Hapoel_Tel_Aviv אוהב/ת את זה.
  7. DRORIKO Member

דווקא לרוני אני לא בא בטענות על המשחק. מחצית ראשונה לא נפלנו מבית"ר ומחצית שניה היינו טובים יותר. זה אשמתו של רוני שהבעל בית המפגר שלו לא דאג שיהיה עומק בהגנה? נראה לכם שבקיץ רוני פינטז על קינן וחבשי בהרכב? לא יכול להיות שבלם מורחק וכל ההגנה קורסת.אם במכבי טב"ח מורחק אז גארסיה עולה במקומו, אם בב"ש צדק מורחק אז טאהא עולה במקומו. אלה קבוצות שחושבות כמו קבוצות צמרת. בגלל זה הן מתמודדות על אליפות ואנחנו אפילו לא בכיוון, זה כל הסיפור.

8. oranfu Member

זאת אשמתו של רוני לוי שהוא מעלה הרכב מחורבן משחק אחרי משחק, עושה חילופים מחורבנים משחק אחרי משחק, אין קישור, אין התקפה.

בגלל שהיום לא היה ואליינטה הפסדנו? בגלל שהיום לא היה ואליינטה אנחנו מקום אחרון בליגה (בצדק מוחלט) ולא מסוגלים לשים גול אם זה לא פנדל?

שחר אשם שאנחנו לא מתמודדים על אליפות, שחר לא אשם שאנחנו הקבצה הכי גרועה בליגה.

הגרוע עוד טוען עכשיו שאנחנו משחקים טוב.

אפס.

9. Civil Anti Madridista

הקורבן הבא גוטמן?

10. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

מדהים לראות עד כמה מכבי חיפה קבוצה לא מאומנת. בחיי ראיתי קבוצות מתורגלות יותר במשחקי כדורגל בשכונה.

RG11 ו-oranfu אוהבים את זה.
  11. Raulito Madridista

אבל רוני לוי לא החל את דרכו בכדורגל אתמול. גם מהסגל הזה אפשר וצריך להוציא יותר. אם ההגנה לא טובה, והיום נקודתית עוד יותר - קינן וחבשי הם לא הצמד האידיאלי - לא מהירים במיוחד, לא אתלטיים - אז למה לשחק עם קישור כל-כך מופקר? מה היה העניין לשחק עם איתי שכטר(ולא עם חן עזרא), ואומר את זה האוהד מס' 1 שלו בפורום...? אני הופתעתי מאוד שבית"ר לא ידעה לנצל את ההיפקרות של מכבי חיפה עוד קודם לכן. אני לא סגור מה הביצה ומה התרנגולת במכבי חיפה, מה הסיבה ומה התוצאה, מה גורם למה. גם ההתקפה חלשה מאוד-מאוד עד עכשיו. אני גם לא אוהב את הציוות של עטר רחוק מדי מהשער. הוא לא היה בדיוק ה-9 הקלאסי במכבי אבל בכל-זאת. רוני לוי לא מכיר במגבלות של הקבוצה שלו, ואנחנו במחזור העשירי.

Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
  12. DRORIKO Member

אם לא וליאנטה(וסטויקוביץ') כבר ירדנו ליגה. בדוק את כמות שערי הספיגה שלנו,רק 2 קבוצות ספגו פחות מאיתנו. בקטע הזה אנחנו לא רעים בכלל.
    הבעיה היתה ההתקפה שלא התניעה, אבל אני חושב שאוברניאק ופלט מוסיפים הרבה. ליגה לא נרד, כנראה גם שנסיים בפליאוף העליון.

13. DRORIKO Member

דווקא למרבה ההפתעה הקישור שלנו היה סביר. ציפיתי שבית"ר יתחרעו עלינו וזה לא קרה. הגול הראשון זה כדור עומק סתמי מקילומטר שבלם נורמלי היה צריך לעצור אותו. הגול הראשון זה דקל קינן ורק דקל קינן. לא קישור ולא בטיח.

14. oranfu Member

אני לא מבין, אתה מתווכח או מסכים? אם חיסרון של שחקן אחד זה מה שגורם לנו להפסיד אז המאמן עושה חרא עבודה.

פלט מוסיף הרבה? לא מוסיף כלום שגוזלן לא יכול לתת ואני לא כזה חסיד של גוזלן.
    אוברניאק? בינתיים לא עושה כלום. לזכותו ייאמר שהוא קשר התקפי שנאלץ לשחק באגף או קשר אחורי כי המאמן טיפש (בדומה לראיוס).

כנראה שנסיים בפלייאוף העליון?
    א- זה ממש לא נראה כרגע, אנחנו עד כדי כך גרועים. זה כמעט בלתי נתפס.
    ב- נגיע לפלייאוף עליון? כל דבר פחות ממקום 3 (וגם זה אני לארג') זה כישלון גדול של רוני לוי.

זה לא מפתיע אותי כי חלקים נרחבים מהקהל שלנו ידעו שהוא לא טוב. הוא בנה קריירה על זה שקיבל אימפריה לידיים. חוץ משלוש עונות אצלנו כשהיה לו סגל אדיר, הוא לא עשה שום הצלחה בקריירה (למעט כמה חודשים בנתניה, סבבה).

גם הדבר היחיד אצלו שכן הייתי מרוצה שנקבל וזה שהוא לא סופר אף אחד, התברר כהכי גרוע שיש. את בניון הוא משאיר כבאנקר ואת עטר (עטר!) הוא רצה לזרוק. כמה מטומטם אפשר להיות?

15. alexshw Member

לדעתי זה הסוף של רוני לוי במועדון
    זה היה צפוי עוד לפני שהעונה התחילה