וואלה לא חושב שהתקפה שמורכבת משני ננסים היא התקפה טובה. בטח לא שננס אחד הוא אגומניאק ברמות המוגזמות בישראל. אז אתה בעצם אומר שגם אתה בעד גיא לוי? כל החבר'ה ששאלתי אותם רצו לזרוק אותי ל'נחל' באר שבע אחרי ששמעו את זה..
בטח שהייתי בעדו. פספוס אדיר. הצליח לשבור פה מנטליות של שנים בבאר שבע, חזרה מפיגור למשל. דרך אגב, אני לא רואה למה לזולו בריא אין מקום בסגל שלנו העונה.
אני מעדיף את מכבי ת"א מגיעה ביום שני הבא אחרי ניצחון שכזה מאשר הפסד אולי משפיל. מבחינתי מכבי חיפה צריכה לבוא בשבוע הבא כאילו אנחנו משחקים נגד יריבה שוות כוחות. על הנייר הקבוצה שלי יותר טובה, אבל למכבי ת"א אין בכלל מה להפסיד. המועדון הזה מספיק גאה בשביל לבוא ולתת 110 אחוז, אם מכבי חיפה לא עושה את זה נחזור אולי עם הפסד. הפועל באר שבע? אין חדש תחת השמש. האוהדים ממשיכים לחיות בעננים וחושבים שבאר שבע היתה מועמדת ברורה לאליפות. ברגע שבאר שבע מפסידה ברצף לקבוצות מהתחתית אז הייתי כועס, אבל עכשיו? זה שבארץ אין סבלנות זה ידוע, אבל האוהדים בבאר שבע לא מציאותיים.
נו באמת, התחלנו להתייפיף. מה אני יגיד לך-גיא עזורי החליף 90% מהסגל ב8 שחקנים מדהימים, ענקיים, נלחמים, שיש להם כדורגל ברגליים ופשוט היום לא הלך להם. הקבוצה כן יכולה לשחק כאשר מליקסון ורביבו לא משחקים. גיא עזורי הביא זרים להגנה (ארגנטינאי, צ'כי, ברזילאי וקרואטי-תחילת של בדיחה. ההמשך-ההגנה של הפועל באר שבע) שאפילו גולסה ושכטר מתקשים לחדור אותה. משהו פה נכון? לא האוהדים מהר מאוד הבינו (אחרי מחזור 3) שלאליפות לא הולכים. אחרי המחזור הזה גם הבינו שבקושי פלייאוף עליון. אנשים הסתנוורו משני ניצחונות על אשדוד ונצרת כאילו ניצחנו מינימום את מכבי ת"א 4-1. אני לא קורא לגיא עזורי להתפטר, אבל הוא נכשל ובגדול. הוא בנה הגנה חדירה כמו מים. יש לנו 4 זרים בקבוצה, ארבעתם בהגנה, ותראו כמה ספיגות יש לנו. אתה מבין? הא לא? כי אני בטוח שבמכבי חיפה, הפועל ת"א ובית"ר ירושלים היו מוחאים כפיים לעזורי אחרי הפסד כזה. חלאס כבר לחפש אותנו. יש לנו אישה שעם כל הכבוד לה לא מבינה הרבה בכדורגל והיא עושה מה שהמאמן אומר לה וזה מה שקורה, הוא שופך את הכסף שלה על פארש!
לא יודע מה עם האוהדים האוהדים האחרים, כל מי שחשב על 1-2 גם לפני תחילת העונה חי בעולם מוזר משל עצמו. התחזיות האופטימיסטיות כיוונו ל- 3-5, שום דבר מעבר.
ההצהרות לא הגיעו מראשי ההנהלה או המאמנים, אבל לדעתי האוהדים חושבים אחרת. הקבוצה ממוקמת במקום השישי והערב הוברח עזורי מיציאה צדדי. בשביל מה כל המהומות האלו? באר שבע נמצאת נקודה אחת אחרי בית"ר, אם בבאר שבע יש מצב של פאניקה האם אוהדי בית"ר כבר לא היו צריכים לשרוף את המועדון? לדעתי ציפו רב האוהדים, או לפחות הגרעין הקשה, שהשחקנים שהגיעו מיד הופכים את באר שבע למועמדת לאליפות אחרת אין לי הסבר למה עזורי ולא בפעם הראשונה מקבל על הראש ועכשיו צריך ליווי כדי לצאת מאזור האיצטדיון. לירן, לדעתי כמו תמיד אתה נמצא עם הרגליים על הקרקע, אולי תדבר עם האוהדים האחרים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
אני לא מעודד אלימות, אבל לאוהדים יש את כל הסיבות בעולם לקלל ולהוציא עצבים על גיא עזורי. וזה רחוק מאוד רק מהתוצאות, זה הדרך, הדרך היא בלתי נסבלת, לעולם לא היינו תפאורה של אף קבוצה, גדולה ככל שהייתה. רק בעשור הזה כבר הספקנו להדיח את הפועל ת"א מהגביע בבלומפילד, לנצח את מכבי חיפה בחצי גמר הגביע 3-0, להדיח את בית"ר ירושלים מהגביע שהיינו בליגה השנייה, וזה בעשור שבילינו יותר בליגת המשנה, גם בעשור הקודם תמיד, אבל תמיד עשינו תוצאות טובות מול הגדולות, עזוב תוצאות, אולי הפסדנו, אבל הדרך הייתה דרך. העונה זה לא דומה לכלום, אנחנו מול הגדולות (להוציא מחצית מול בית"ר) פשוט היינו תפאורה על הדשא, מותר להפסיד, אבל הדרך היא ביזיונית, הדרך מבישה את כל ה-8,000+ שהגיעו לכל המשחקים האלה, נראינו פשוט עלוב, השחקנים והקבוצה ביזו את כל מי שלבש אדום באצטדיון ושילם ממיטב כספו. הדרך הזאת היא בלתי מתקבלת על הדעת ובלתי נסלחת. וזה לא קשור בכלל לציפיות, הדרך שהפסדנו היא בלתי מתקבלת. וזה לא משחק אחד ולא 2, זאת תופעה. וזה מעיד על דבר אחד- מאמן.
גיא עזורי פישל בגדול. לא מצליח להבין מה גרם לו לרכוש את אייל שן,יוסי אופיר ושמעון הרוש. מה הוא לא ראה את יוסי אופיר ואייל שן משחקים בהפועל פ''ת ומ.ס אשדוד? לא ראה איזה שחקנים מביכים הם?. גם שמעון הרוש, ראיתי אותו משחק בעונה שעברה באחי נצרת באיזה 2-3 משחקים,ומיד היה לי ברור שמדובר במגן שאין לו מושג בלעשות הגנה,חור הגנתי מהלך.
הפתיע אותי כמה המשחק היה חד-צדדי אתמול. מכבי לא הציגה מחצית כזאת כבר הרבה מאוד שנים, לדעתי צריך ללכת לפחות עד לעונת 03\2002 כדי להיזכר במכבי משחקת מצויין במשחק חוץ קשה(השאלה כמה קשה). מכבי תקפה מההתחלה ולא נבהלה מהשער שלה. כל שחקני החלק ההתקפי היו נהדרים ובעיקר מאיוקה שהטלתי בו ספק. אילייב התחיל להראות קצת ממה שהוא יודע, ישראלביץ שיחק לעומק וחייבים לציין את שירן ייני שגם יודע היכן לעמוד ולפחות בזה הוא מתקדם. מבחינה הגנתית הוא נשאר בינוני לדעתי, אבל דווקא בחלק ההתקפי יש שדרוג. הניצחון של מכבי ייתן לה הרבה רוגע עד למשחק הבא, שגם לא יהווה אינדיקציה לרמה שלה, שכן היריבה זו חיפה - הקבוצה הטובה בארץ. השאלה אם החל מהמחזור שלאחר-מכן, מכבי תיהיה מסוגלת לשחק באותה רמה. באר-שבע צריכה להסיק את המסקנות ממה שקרה, כלומר הכוונה היא לגיא עזורי, שהחליש את ההתקפה שלו עם הוויתור על קדוסי, ומצד שני גם הקישור לא השתפר. באר-שבע בוטלה בקלילות מרגיזה מבחינתה בשלושה מתוך ארבעת משחקי הבית שלה נגד קבוצות חזקות - חיפה, הפועל ומכבי. אם ככה באר-שבע נראית(גם אם המגן החדש הוא שחקן טוב, ובטח שאסור לשפוט על-פי אתמול - זה לא יספיק), תארו לכם מה יקרה כאשר היא תצא לקריית-אליעזר, תבקר פעמיים בבלומפילד ותגיע לטדי. באר-שבע תיהיה מרוצה מהמקום השישי בסיום העונה, השאלה אם היא תישאר שם, והאם עזורי יהיה על הקווים.
ועזורי עם ההצהרות שלו, הוא נשמע כמו תקליט שבור. הוא חי בהזיות.. קיבלת תקציב כמעט זהה למכבי ת"א ( נוטה ל30 מיליון), ואתה מדבר שאתה לא חלק מהגדולות? יש לך תקציב כמעט כפול מבני יהודה, אז מה הכוונה שלך? מאמן שהקשר שלו לכדורגל מקרי בהחלט, לא ידוע מה הוא אמר לאלונה בפגישה בינהם, אבל בכל הקבוצות שהוא היה הוא נכשל, ובגדול. בקשר לגיא לוי, תמיד הייתי בעדו, ואני כן מתגעגע אליו. בקבוצה אז היה דרך, שחקנים לא חיפפו. עם סגל של 30 מיליון גיא לוי היה עושה הרבה יותר. אביתר אילוז למשל, פרח אצלו. רק אוהדים ( בדר"כ מובטלים בני 40 +) שאין להם מושג מכדורגל מדברים אחרת.
כמעט תמיד (חוץ ממשחק אחד נוראי בתחילת העונה) אמרתי שגיא לוי היה מאמן טוב. הוא היה צריך להשאר בקבוצה גם העונה ולהוביל אותה. אני בטוחה שאם הוא היה היום היינו רואים את באר משחקת כמו קבוצת כדורגל גם מול קבוצות 'גדולות' ממנה.
אל תושפע מהתקשורת. ש200 אוהדים נשארים ביציע ומעודדים את השחקנים בשריקת הסיום למרות משחק בזיוני, אז לא כותבים "הקהל של באר שבע נשאר לעודד בסיום". אבל שחמישים איש צועקים "גיא לוי לך הביתה" רושמים "הקהל דרש את פיטוריו של המאמן".