מחזור 10 בליגת העל: מכבי חיפה חגגה על חשבון הפועל ת"א

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nave, ‏28/11/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. סמואל אטו Member

אם הוא מקבל שכר אירופי ולא מוריד מהקצב, אז מה הבעיה?
    בסופו של דבר שחקן שיוצא לאירופה חוזר בסוף לארץ בסוף הקריירה, אז מה רע בלהיות מלך בליגה הזאת במקום לנסות את אירופה בכוח בגיל 27?
    תזכרו את אבי נימני.

2. Don Joan Roman Member

לא רע אריאל, אבל זה בהחלט שם אותו הרבה מתחת לגדולי השחקנים הישראלים.

3. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

למה, בעצם?
    הוא כובש בקצב היסטרי והיסטורי במכבי תל אביב (47 שערי ליגה ב-58 משחקים), הוא הסופרסטאר הכי גדול שאני זוכר כאן מאז בניון ואפילו מעבר (מבחינת פרסומות ומותג באופן כללי) והוא שובר שיאים שמחזיקים מעמד המון זמן.
    מבין לגמרי את הנטייה שלו לא למהר להגיע לאירופה ולחכות רק להצעה באמת מפתה ובאמת טובה מבחינת התאמה לקבוצה.

בנוסף, אני אולי קצת אגזים כאן כי אני אוהד מכבי - אבל זהבי במועדון שנמצא בתהליך צמיחה ושואף למשהו מאוד מסוים (לפי גולדהאר, הגעה ל-40 הקבוצות הטובות ביבשת). אם זהבי יוביל את מכבי לשבירה של תקרות זכוכית ויהיה חלק מרכזי בהפיכה של המועדון למשהו גדול יותר ומימוש יעדיו, הוא ייזכר לעד כאחד הגדולים בהיסטוריה הישראלית.
    הסיטואציה שזהבי נמצא בה שונה קצת מסיטואציות שעמדו בהן שחקנים ישראלים גדולים בעבר.

4. סמואל אטו Member

אני לא מסכים עם זה.
    מלמיליאן יצא לאירופה?
    משה סיני?
    אוחנה לא חזר לארץ בלי לממש את עצמו באירופה?
    איזה קריירות אירופיות עשו בנין, אבוקסיס, בנאדו או אלון מזרחי?

וקח לדוגמא שחקנים שכן היו ברמות הגבוהות - סיידו קייטה, בודווידן זנדן, ג׳רארד לופז, דארן פלטשר. שחקנים ששיחקו במועדונים שהיו הרבה מעבר לרמה שלהם.
    לא תמיד הליגה או הקבוצה בה השחקן משחק בה מעיד על רמתו.

בשביל להיות אחד הגדולים ערן זהבי יצטרך לתת עוד 3-4 עונות כמו עכשיו, אבל ביכולת הנוכחית הוא בהחלט בדרך לשם.
    ביכולת של היום אני בהחלט שם אותו עם הגדולים של ישראל( זו כמובן רק דעתי), אבל ברור שהוא יצטרך להמשיך עם זה לאורך זמן(לא שמה שהוא עשה עד עכשיו לא מרשים).

5. Love Is Red Member

אגב גם בוזגלו יכול לחזור לחו"ל ושניהם שיחקו ביחד בנוער של הפועל תל אביב וזכו בגביע לנוער ב2004-2005 נדמה לי והיום הם השחקנים הכי טובים בליגה ושניהם מצעידים קבוצות בצמרת הליגה, ההבדל שערן זהבי נמצא במקום עם צוות מקצועי טוב יותר וסגל טיפה טוב יותר... ואגב גם בוזגלו כמו זהבי נכווה באירופה ולא ממהר לצאת לחו"ל ושניהם יכולים לשחק באירופה...

EsheD אוהב/ת את זה.
  6. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

שניהם במומנטום אדיר עוד מהשנה שעברה.רמה אחת מעל הליגה. ומבחינת שנהים אם לא יצאו לאירופה בסיום העונה זה ככול הנראה כבר לא יקרה בכלל.
    אני חושב שזהבי יכול מאוד להתאים לליגה האנגלית,התירוץ של הפזייות לא תופס,לא כולם שם מטר 86 ו85 קילו,מה גם שזהבי לא שחקן חלש פיזית הוא אולי רק נראה כזה.
    קבוצת אמצע טבלה ומאמן יציב שמאמין בו (לא כמו הבלאגן שרץ בפלרמו,נשיא משוג שמחליף מאמנים כמו גרביים..) הוא בהחלט יכול להצליח שם.
    כנ"ל בוזגלו,קבוצת אמצע טבלה באנגליה והוא יכול להשתלב שם,טכניקה,בעיטה ומיסרה יש לו. הוא כמו זהבי צריך למצוא קבוצה שבה הוא יוכל להשתלב ומאמן שיתן בו אמון.
    הייתי ממליץ לשניהם על ווסטהאם קבוצה שכבר עברו שם כמה ישראלים.

7. Love Is Red Member

אני בכלל בדעה שלא יעזבו וישארו כי גם ככה הליגה שלנו חלשה אז עוד יותר להחליש אותה? אבל אם הם יגיעו שניהם לקבוצה אחת הקבוצה הזאת תוכל לפרוח בחיי שהם שחקנים מדהימים שיכןלים להצליח בחו"ל אם הם ייצאו שוב בקלות רבה.

8. alexshw Member

בגלל זה מלמיליאן,מזרחי, בנאדו או אבוקסיס הם לא בלבל של רביבו, ברקוביץ' או בניון.
    אוחנה עשה שנים טובות באירופה ובנין גם שיחק איזה שנתיים בליגה הצרפתית השנייה ועוד עונה בסרייה A, בהחלט מכובד.

ואבי נימני היה איטי מדי לאירופה, זהבי מתאים יותר ממנו בהרבה.

9. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

בוזגלו תפור לטעמי על הליגה הצרפתית. דווקא אותו לא רואה משתלב באנגלית. אבל לא רואה אותו יוצא שוב, סיכוי נמוך אפילו מזהבי.

Civil ו-Love Is Red אוהבים את זה.
  10. Love Is Red Member

בוא נסכם על קרבות אליפות ביננו ביניכם ובין קריית שמונה כאשר בוזגלו וזהבי הכוכבים הבלתי מעוררים ואתם זוכים ב4 אליפויות נוספות ואנחנו באליפות אחת? (תשאירו לנו איזה פירור בכל זאת ;)), מה דעתך? ;)

11. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

מעדיף לא לענות על השאלה, יאשימו אותי כאן בכל מיני דברים.. ;)
    רק אומר שאני אוהב ניקיון ומשתדל לא להפיל פירורים.

12. alexshw Member

איך בוזגלו ישתלב באנגליה אם לא היה לו אופי להשתלב בסטנדרד לייז'.

oranfu אוהב/ת את זה.
  13. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

1. שימו לב להובאן הקשר הרומני של הפועל באר שבע. עם כל הכסף שמכבי חיפה ומכבי ת"א שפכו על קשרים זרים הקיץ, דווקא אנחנו פגענו בול עם קשר שבדרך כלל לא מגיע לליגה שלנו.
    שחקן קבוע בנבחרת רומניה, מהיר, חזק, טכני, אגרסיבי, יוצא קדימה עם הכדור ובכך שובר כמעט כל לחץ שהקבוצה היריבה מפעילה עלינו, גניבת השנה וכניראה הקשר ההגנתי הכי טוב בליגה.

2. שימו לב לשדרוג ביכולת של הפועל באר שבע כשמליקסון טוב ומעורב במשחק. נכון, זה עדין לא מליקסון בשיאו, והוא עדין לא התאושש לגמרי מהפציעה שלו, אבל כשהוא מעורב במשחק אנחנו פשוט משחקים כדורגל איכותי. כדורגל יעיל כבר ראינו השנה, איכותי מעט מאוד.
    מליקסון בכושר שיא יכולה להיות ההבדל בין הפועל באר שבע שמסיימת כסגנית להפועל באר שבע שזוכה באליפות.

yakar ו-oFiRzZz אוהבים את זה.
  14. Don Joan Roman Member

אריאל אתה משווה בין תקופות אחרות אבאל'ה, בתקופה של אורי, אלי, סיני היה בלתי אפשרי כמעט לצאת לאירופה ורק יחידי סגולה יצאו החוצה, היום השווקים פתוחים ולשחקנים יש הרבה הזדמנויות לצאת ולהוכיח את עצמם, חוץ מזה שלמרות התנאים הקשים אלי זכה בתואר אירופי, בנין שיחק 3 שנים בקבוצה מאיטליה, אמנם בעיקר בליגה השנייה אבל שיחק, אלון מזרחי אכן היה פספוס באירופה אבל הוא יצא מאזור הנוחות של ישראל וניסה את מזלו? מבחינתי זו נקודה ענקית לטובתו, זה עדיף מלשחק במגרש של הקטנים לדעתי.
    בנאדו ואבוקאסיס? לא היו יכולים להצליח באירופה, איטיים מדי חוץ מזה שמלבד טל בן חיים איזה שחקן הגנה יצא מישראל לאירופה? אולי רמי גרשון, אבי כהן ז"ל, כמה הצליחו? רק בן חיים ואבי כהן ז"ל.
    כמה שחקני קישור והתקפה יצאו והצליחו? אוחנה, בנין, בניון, רביבו, ברקוביץ', רוזנטל.

גם אם ערן זהבי ייתן מאה גולים בעונה במשך עשור הוא יהיה ברמה פחותה מבניון, אוחנה, רביבו וברקוביץ', ויהיה ברמה של מלמיליאן וסיני אבל לא מעבר.

אם הוא מסתפק בזה? שיהיה לו לבריאות, לדעתי זו טעות כי הוא יכול להצליח בחו"ל.

נערך לאחרונה ב: ‏30/11/14
    Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
  15. Igi Member

http://www2.pictures.zimbio.com/gi/Eran+Zahavi+3KK3wn7Q30tm.Xxx http://rs2img.memecdn.com/Time-2-Fap_o_121913.Xxx

orimor2212 אוהב/ת את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.