מחזור 10 בליגת העל: מכבי חיפה חגגה על חשבון הפועל ת"א

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nave, ‏28/11/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. alexshw Member

בדיוק. מכבי חיפה קבוצה שקופה. הפועל בכלל הייתה צריכה לפתוח עם 3 בלמים ולצופף כמה שיותר. ואז המערך של חיפה היה מזמין התקפות מתפרצות והירוקים היו נתקעים עם החלוצים הסטטיים שלה.

2. Jakur משתמשים של כבוד היכל התהילה

איפה כל הפרשנים שדיברו לפני שבוע על הפועל תל אביב שהדרבי האחרון עשה לה רק טוב ולמכבי זה רק חירב את העונה?

rivaldo אוהב/ת את זה.
  3. Raulito Madridista

חייב לחזק את העניין עם ורמוט. הכי מטריף אותי שתוך כדי משחק הוא תמיד מסמן ייאוש בתנועות הידיים ומרבה להעביר ביקורת על אבו אל-היג'א שהוא שחקן צעיר ולא מנוסה שנזרק למים העמוקים. לא קל להשתלב בהפועל ת"א היום. ורמוט מושא להערצה, מישהו ששחקנים ולא רק הצעירים - מסתכלים עליו וצריכים אותו. אז מנהיג הוא לא היה ולא יהיה לעולם - אבל שלא יישדר שליליות. אני מבין את התסכול - אבל הוא יודע למה הוא נכנס, לכל דבר יש מחיר. מה גם שהיו שלבים בקיץ שחשבתי שהפועל תהיה קבוצה אפילו יותר גרועה. אגב - לדעתי הוא וזגורי מסוכסכים. זגורי פשוט לא מוסר לו, אף-פעם.

אתמול הפועל הייתה צריכה לשחק עם קו הגנה נמוך, לאו דווקא שלושה בלמים. תורג'מן ועמאשה מהירים יותר מאיקינדה ופאלח ואסור לנו לשחק הגנה גבוהה כי כל ההגנה היא חבורה של דבילים. חוק הנבדל מסובך מדי עבורם. הרכב נכון היה כולל את משה אוחיון במרכז השדה ואת ספורי כחלוץ שפיץ בגלל המהירות. שלומי אזולאי לא יתן גול לעולם.

בצד של חיפה, כמו שכבר אמרתי - אין סיבה למסיבה. כל ניצחון הוא מתוק ותענוג לשמוע את הקהל קורא 'יוסי, יוסי, יוסי, יוסי - יוסי בניון'. אבל לא הייתה שום בשורה במשחק שלה. סטאנויביץ' אמר אחרי המשחק שהוא העדיף לוחמים(על פני ראיוס) - אבל אי-אפשר לקחת אותו ברצינות אחרי שהתחנן להחזיר את המפתחות כל-כך הרבה פעמים. האמצע של חיפה עדיין פרוץ(הצמד הזה היה צריך לרוץ עוד לפניכן, אחרי 3-4 משחקים הבנו שמיצ'ל רע), המשחק איטי ושקוף ועוד ועוד. אגב, בניון קיבל 7 אתמול ע"י העיתונים שכתבו שזו הייתה הצגה של חיפה וגם בערוץ הספורט - נו באמת, הגזימו. חיכו להחמיא להם כל-כך הרבה זמן, אבל הצגה?!

בית"ר חייבת לנצח היום את מכבי פ"ת שהמיקום הגבוה שלה יחסית מראה רק עד כמה הליגה הזו פח אשפה. בית"ר לא כבשה אף שער בשני משחקיה האחרונים ובמשחקים שלה מובקעים הכי מעט שערים. אלא אם כן ייפול שער מהיר ומשהו ישתחרר אצל בית"ר - זה משחק של גול אחד, השאלה לאן. קורצקי לדעתי מתחיל להרגיש את הלחץ.

4. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

לצערי אני רואה את בית״ר מפסידה היום מאיזה עקיצה של הלוזונים. אין שום שינוי במערך של קורצקי, להחליף את פרדה וקוראץ׳ בנחמני ואיציק כהן לא יחולל פלאים למרות המאזן הטוב של איציק נגד מכבי פ״ת, זה פשוט להחליף שחקנים בעמדות דומות שהם באותה הרמה. בית״ר תגיע למשחק בלחץ אטומי וקורצקי יודע שכל תוצאה מלבד ניצחון תדליק את היציעים עליו, אני לא רואה איך זה משפיע לטובה על קבוצה שממילא מתקשה להתקיף ולהבקיע ומתעסקת בעיקר בשמירות והנעת כדור לרוחב המגרש. בקיצור יהיה שמח.

Sent from my iPhone using Tapatalk

5. gilad16 Member

אם תפסידו זה באמת יהיה השפל
    לא יודע איך מכבי פת הגיעה למיקום שלה בטבלה
    מדובר בקבוצה נוראית ומוגבלת כל כך.
    יש לה מאמן טוב אבל לא הרבה יותר מזה.

6. Jakur משתמשים של כבוד היכל התהילה

דומב אמר שלהפועל תל אביב אין את המיליונים של מכבי ת"א ומכבי חיפה.
    אפשר להזכיר לו שגם לקרית שמונה אין :)

Civil אוהב/ת את זה.
  7. Love Is Red Member

למד תירוצים מרן בן שמעון מלך התירוצים חחחחחחחחחחחחחח

8. alexshw Member

תכלס דומב יכול להיות מרוצה בינתיים. בקיץ נבאו שחורות להפועל. כולם שם היו קונים את מיקומם הנוכחי אחרי 10 מחזורים.

Civil אוהב/ת את זה.
  9. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

אל תשכח שאתה מדבר כאן על קבוצה שהפסידה בבית להפועל חיפה וגם לא הצליחה לנצח את עכו, אשדוד ונתניה. ככה שאין מה להיות מופתעים מכל תוצאה שתבוא היום כי לבית״ר פשוט אין כלים להבקיע יותר משער למשחק.

10. Love Is Red Member

מה שמדהים שניצחתם אותנו בגביע הטוטו 3-0 ושמכבי חיפה הפועל פתח תקווה והפועל חיפה הצליחו בגביע הטוטו ובליגה כרגע לפחות הקבוצות הללו נמצאות באזור התחתית-אמצע טבלה.

מוזר כל העניין הזה לגביי גביע הטוטו העונה :\

11. EuropeGuy Member

השאלה מה זה כולם ולאן אוהדי הפועל שואפים שהמועדון שלהם יגיע. אם מה שחשוב להם זה לסיים את העונה בכבוד, מקומות 4-5 בהחלט יספקו את הרצון הזה. אם הם רוצים עתיד כלכלי עם בעלים אמיד, לא בטוח בכלל שהצלחה היא מה שתזרז הבאה של אחד כזה. אני בדעה שעדיף למועדון שנמצא בעונה סתמית (זה לא יותר מדי משנה מבחינה עתידית אם הפועל תסיים מקום 4 או 10) לעבור עונה אחת מזעזעת שתגדיל את הסיכוי לשינוי, על פני כמה עונות "מכובדות" שבין כה וכה הוכח שלא קידמו אותו לשום מקום.

12. Don Joan Roman Member

כואב לי להגיד את זה אבל זה בלתי נמנע: בית"ר הפכה ממועדון גדול למועדון קטן בקו המחשבה, ממועדון שתמיד שאף למקום גבוה כמה שיותר הפכנו למועדון שמסתפק במקום בפליאוף העליון כדי שהבעלים שלו יוכל לרשום הכנסות גבוהות ממשחקים גדולים, וזה לא התחיל מטביב אבל הוא מקצין את זה וממשיך את זה במלוא "ההדר", מה שכן טביב הביא איתו כ"נדוניה" זה קו המחשבה של "נקנה שחקנים צעירים בלבד וניתן להם צ'אנס במטרה למכור אותם לכל המרבה במחיר" כל הרכישות שהוא עושה הן פיקציה אחת גדולה כי יש להן מטרה אחת ויחידה, למכור ביותר והנה הוא גם קיבל 6.5 מיליון שקלים ממס הכנסה, בטח בעוד חודש נראה כתבות באתר הבית על התעניינות בכל מיני שחקנים, מתוכם נחתים איזה בינוני-שתיים ויבלבלו לנו במוח שהוא "משקיע"
    בית"ר בלי עתיד, עם תקווה, עם חלום

סמואל אטו ו-Nigel de Jong אוהבים את זה.
  13. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא יכלתי לנסח את זה טוב יותר

14. Raulito Madridista

בית"ר בניגוד להפועל למשל יכולה להוציא כספים בינואר לחיזוק הקבוצה אם היא תהיה במרחק של יריקה מהפלייאוף העליון, ויש שם פוטנציאל שלחלוטין עדיין לא מומש. העונה שלה מאכזבת אם מסתכלים על המכלול - כי היא פשוט לא לומדת לשחק נגד הקטנות - אבל אני חושב שהמצב טוב יותר מהעונה שעברה למשל. הפעם לבית"ר יש באמת בסיס ולא חצי סגל מסיים חוזה למשל. התהליך של הפיכת בית"ר שוב לקבוצת צמרת לוקח יותר זמן וכאן השאלה עד כמה טביב יהיה מוכן להכניס את היד לכיס.

אגב, סתם בדקתי - העונה בית"ר עם 11 מ-27 ויחס שערים 7:8.
    בעונה שעברה: 14 מ-27 נק' ויחס שערים 10:9.
    אין הבדל גדול בסופו של דבר אבל ברור שבית"ר הזו תאגור יותר נקודות.

אני מעדיף עונה שקטה של הפועל נטולת מאבקי תחתית, אין לי כח לסרט הזה כמו ב-2004/05 בהיותי ילד בכיתה ז' או בעונת 2007/08 - העונה הראשונה שעשיתי מנוי. אין סודות בהפועל חוץ מגובה החוב - ברור שככה היא לא יכולה להתנהל ושעון החול הולך ואוזל. זה לא מה שיגרום לרמון לא לשחרר שחקנים וזה לא מה שיביא רוכש. אין פיתרון למצב הנוכחי, הקבוצה שלי מתה.
    אסור לעצום עיניים, ברור שהמיקום הגבוה יחסית של הפועל הוא בגלל חולשת הליגה, הרבה קבוצות מרוויחות מכך. עד עכשיו הפועל ניצחה כל קבוצה שהיא בוודאות טובה ממנה. האכזבה היא ההפסד בבלומפילד לבית"ר וההפתעה הייתה ה-3:2 על באר-שבע.
    מצד אחד לא עלה ההרכב החזק ביותר שלנו בהתחשב בפורמה הגרועה של זגורי למשל - אפילו לא פעם אחת. מצד שני, אני לא יודע עד כמה הקבוצה מתקדמת ואין שיפור אמיתי ברמת הכדורגל. הגנה של טמבלים תמיד תישאר, מרכז שדה רך - לפעמים גרוע ולפעמים 'רק' בינוני מאוד, ובהתקפה אין מחץ.

Hapoel_Tel_Aviv אוהב/ת את זה.
  15. סמואל אטו Member

לי יש הרגשה שטביב הולך לאכול אותה חזק בבית״ר כי השחקנים שהוא החתים פשוט לא כאלה מוכשרים, והימים שאפשר היה להוציא שחקנים כאלה לאירופה בקלות נגמרו. הכסף היחידי שהוא יכול לבנות עליו זה הקהל, וגם זה מדרדר לאט לאט עם כל תוצאה שמוציאה לו את החשק.

מצב נושא:
הנושא נעול.