מחזור 10 בליגת העל: הפסד ראשון לה. חיפה; נצחונות לב"ש, חיפה ומכבי

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Nigel de Jong, Nov 3, 2017.

1. oranfu Member

מה ז"א מה קשור אלברמן בבית"ר? אמרת שהוא לא עמד בלחץ של מכבי ת"א והוא התמודד עם מערכת לחוצה לא פחות (כנראה יותר).

עוד ועוד כסף על עוד ועוד כוכבים. בשלב מסוים זה מתחיל להיראות פחות גרוע, בטח כשמבינים שאין בכלל תחרות אז גם אין לחץ.

2. alexshw Member

שוב תזכר ב 3 השנים הראשונות שלו שם הוא נחשב לפלופ.

עוד ועוד כסף? גם במכבי חיפה רק למי הוא הולך ומאיזה מניעים?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

3. Drama2 הסמל מעל הכל

המחמאה הכי גדולה שקיבלתי בחודש האחרון (בלי ציניות).

סיונרה, עידן444 and oFiRzZz like this.
  4. oranfu Member

זה לא אומר שהוא לא עמד בלחץ.

העוד ועוד כסף שלהם היה שווה הרבה יותר מכל כסף אחר שיש בליגה ואפס תחרות (לא כי הם היו כאלה טובים, באמת לא היתה שום תחרות).
    במכבי חיפה העוד ועוד כסף עדיין לא מדגדג את הכסף שלהם ועל הדרך המערכת סופר לחוצה כי היריבות מצליחות.

ההיתממות שלך כאילו כסף הוא לא כזה משמעותי לא רצינית אלכס. זה אולי מתאים לאג'נדה שלך עכשיו (חיפה יש כסף - פח, יונייטד יש כסף - פח) אבל זה ברור פחות או יותר לכל בר דעת שכשיש לך הכי הרבה כסף אתה גם תהיה הכי טוב בטווח הארוך ולא בקטע נקודתי.

קשר שמאלי likes this.
  5. alexshw Member

הכסף של חיפה מדגדג ובניהול נורמלי שיביא אותנו להופעות מכובדות באירופה אתה מגדיל דרסטית הכנסות.
    מכבי חיפה בעלת פוטנציאל הכנסות הגבוה בארץ ובפער. זה לא מנוצל כלל.
    מכבי חיפה שוחה בכסף ויכולה לשחות בעוד יותר.

לא התממות. הגיון פשוט.

מלבד איבוד הכנסות בגלל היעדר אירופה או הדחות מגוחכות, לא מייצרת נכסים, חיפה גם שמה כסף על פיצויים. שמה כסף שאנשים יעזבו אותה. זו לא השקעה במועדון למעשה. זו שריפת כסף. החשד שלי שפשוט הרבה כסף עובר למקורבים של שחר ואחיינו שהם הנהנים העיקריים על המצב.
    גם שיווק. אפשר לעשות הרבה יותר. בכלל חיפה עיר מתה, גם מתחם האיצטדיון לא מנוצל ובכלל יש ריב בין העיריה למועדון כאילו יש יותר מדי אטרקציות בעיר הזו.

אתה לא יכול לבכות על הכסף. מצטער.

6. oranfu Member

הכסף של חיפה ממש לא מדגדג. זה שהניהול מתחת לכל ביקורת כמובן נכון אבל לא משנה את זה.

בשורה התחתונה מוזרם במכבי ת"א הרבה יותר כסף משמוזרם במכבי חיפה.

אתה נותן פה סיבות על ימין ועל שמאל למה בחיפה, עם ניהול טוב (יחד עם העירייה שזה בכלל הזוי) יכולה להכניס הרבה יותר כסף. זה מגוחך, צר לי. אתה הולך למרחקים לא הגיוניים על מנת להעצים את הביקורת שלך על המועדון.

גם אם הניהול של מכבי חיפה היה מצוין היא לא היתה מוציאה סכומים כאלה. מה גם שיש חשש יותר מסביר שבמידה וחיפה תגדיל את ההוצאות ותהווה באמת תחרות - מכבי ת"א תגדיל עוד יותר את ההוצאות.

אם תרצה להגיד שגם בהפרשי התקציב (המאוד משמעותיים) הנוכחיים אנחנו צריכים להתחרות איתם זה משהו אחר. זה גם בעיקר בגלל שההתנהלות שלהם לא טובה\גרועה וזה קרויף וכל הנקודה בדיון פה זה שהוא לא כזה טוב בתפקיד שלו.

7. alexshw Member

אני ואתה אנשי מדעים מדויקים. זה מספרים. זה שחור או לבן. עובדות ברורות.
    תבדוק שוב כמה חיפה יכולה להכניס מקמפיין מוצלח אפילו בליגה אירופית זאת בנוסף להכנסות נוכחיות שוב זה לא קשה. גם מועדון מצליח על הדרך מייצר נכסים ויכול למכור לחו"ל. כמובן לא כמו ששחר רוצה בצורה פופוליסטית וכמטרה ראשית, אלא כתופעת לווי וגם מערכת בריאה צריכה תמיד למצוא תחליפים כשהשחקן מתקדם והופך לגדול על הליגה.
    תחרות אמורה לשפר קבוצות ולא צריך לפחד ממנה. מכבי ת"א שיעשו מה שהם רוצים. מכבי חיפה צריכה להסתכל על עצמה ולהתאים את עצמה למציאות של המאה ה - 21. לכסף אתה לא רציך לדאוג.

קרויף מיצה את עצמו. הדיון על מה חיפה צריכה. מה שמכבי ת"א ב - 2012. מישהו שיעשה אצלה סדר במועדון מא' עד ת'. אתה יודע מה אולי אפילו יותר טוב מקרויף. הייתי רוצה שיתחילו ממחלקות צעירות ועד לבוגרת.

oranfu likes this.
  8. oranfu Member

אין לי ויכוח על כך שמכבי חיפה צריכה להתנהל הרבה (הרבה הרבה הרבה הרבה) יותר טוב. אני בא בטענות רק למועדון שלי על הביזיון המתמשך של עשור כמעט.

חיפה צריכה בעלים חדשים כי שחר, לצערי הרב, פשוט לא מעוניין. אם הוא באמת היה רוצה הוא היה מבין שעדיף לתת את המפתחות למישהו אחר אבל יותר חשוב לו להיות זה שמנהל מאשר להיות זה שמנצח.
    לכן חיפה צריכה גולדהאר הרבה יותר משהיא צריכה קרויף. היא צריכה בעלים שרוצים לנצח יותר מהכל.

אני מסכים שאם וכאשר נגיע למצב שיש מנהל מקצועי ושהסמכות שלו היא אמיתית - צריך מישהו טוב יותר מקרויף. חד משמעית.

קשר שמאלי likes this.
  9. Drama2 הסמל מעל הכל

שיחה מעניינת אבל שניכם שוכחים דבר אחד קטן, והוא גרף ההכנסות של עסקיו של שחר.
    כל עוד הוא עולה מידי שנה, אף על פי העובדה שחב' מאיר איבדה את הזיכיון ליגואר + מחירי הרכב ירדו בהשוואה ללפני עשור + נפתח ייבוא מקביל של רכבים (משפיע מאוד על רכישת רכב היברידי), תהיו בטוחים שיענקל'ה יודע שיש קשר ישיר למכבי חיפה.
    אם לא היה כזה, הוא לא היה דואג להזכיר כל הזמן את הקשר בין מכבי חיפה (הכושלת) לבין עסקיו (המוצלחים).

קסקט קסקט אבל לא מטומטם גמור

10. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

אני באמת שואל - מאיפה לך שחיפה לא מדגדגת? הרי דוח כספי שלה לא פורסם.

אגב, הדוח של מכבי מופיע באתר הרשמי, עדיף לקרוא אותו ולא דיווחים תקשורתיים. הוא אכן 160 מיליון, אבל צריך לקחת בחשבון שחלק גדול מאוד הולך לדברים שבכלל לא קשורים לכדורגל וסביר להניח שמצומצמים משמעותית במועדונים אחרים, כולל חיפה (למשל 12.84 מיליון שקל על שיווק ופרסום או 8 מיליון שקל הוצאות על מנהלה שבתוכן כלולה ההקמה של חנות חדשה בזמנו, אני מעריך).
    כשמנטרלים את המסביב ומתמקדים בהוצאות על כדורגל נטו, לא מופרך שמכבי חיפה קרובה.

11. Love Is Red Member

ובפעם המי יודע כמה העונה עוד פעם מורחק לקבוצה מולם שחקן.

12. Love Is Red Member

כיוון לאליפות נתייתית? ;-)

13. הרצליה Member

כשגם האדום הזה, כמו כל אלה שהגיעו לפניו מוצדק לחלוטין

14. עידן444 Member

חחחח
    עכשיו יהיו בטוחים שאנחנו אותו בן אדם:)
    רגע, צריך לבדוק שעניתי מהיוזר הנכון...

Sent from my iPhone using Tapatalk

15. alexshw Member

מה שחר לא פילנתרופ? [emoji50]