אם מישהי מסוגלת לקחת מבית"ר את האליפות זו רק חיפה,כרגע חיפה נמצאת אפילו בכושר טוב יותר אך ברגע שבית"ר תעביר הילוך ותתחיל להבין שזה לא הולך להיות טיול בפארק השנה הם יתחילו לשחק בצורה שונה בדיוק כמו בשנה שעברה.... לא ששנה שעברה בית"ר שיחקו כדורגל גדול פשוט הם ידעו מתי לקחת את הנקודות ברוב המשחקים.
טוב היום בית"ר תפגוש את נתניה למשחק צמרת לכל דבר, בית"ר תבוא לדעתי יותר מוכנה מנתניה ויותר טובה מבחינת הרכב, לנתניה יחסרו כמה שחקנים משמעותיים במיוחד בהתקפה, בה ושכטר, זה מצוין , לנתניה כבר יהיה קשה לנצח בעקבות דלות בהתקפה, בנתניה יצטרכו להסתמך היום במיוחד על החלוץ היחיד הטיבעי שלהם, שזה אוקוצ'ה הם יקוו שהוא יתפוס יום טוב היום . בנתניה יצטרכו במיוחד את ההגנה החזקה שלהם, הם יהיו חייבים לבוא מפוקסים בעקבות זה שלבית"ר יש התקפה קטלנית, רומלו ויצחקי. נעבור לבית"ר, מבית"ר אני מצפה להרבה היום, בעקבות זה שבהרבה משחקים העונה היא לא הציגה כדורגל מרהיב, הייתי רוצה לראות אותה היום מנצחת את נתניה בצורה משכנעת ולא בניצחון דחוק ומשחק מגעיל. אני מקווה שההגנה של בית"ר תתפקד טוב במיוחד באגף השמאלי ,זיו שנוטה לעשות הרבה טעויות וחורים בהגנה אני מקווה שזה לא יהיה עוד אחד מהמשחקים המגעילים שלו, ונוכל לראות סוף סוף יכולת טובה של זיו. לסיום אני חושב שבית"ר צריכה היום לנצח את נתניה גם בעקבות זה שהיא לא ניצחה כבר אולי 2 משחקים היא צריכה לחזור למסלול הניצחונות שלה, ואני מקווה שהיא תעשה זאת בסטייל , יאללה בית"ר!
קשה לי להאמין שהיום נתניה תצליח להפתיע ולנצח את ביתר כשהכלים ההתקפיים שלה חסרים, מצד שני ביתר כבר לא נראית מאיימת כל כך אחרי שני המשחקים האחרונים שלה אך עדיין הקאדר שלה הרבה יותר חזק מנתניה, למרות שביתר פייבוריטית אני מקווה שנתניה תעשה את העבודה שיהיה עניין בצמרת, או שלפחות נסתפק בכדורגל טוב ומשחק מותח.
לטעמי זה מצויין ששום בחר להציב שלושה קשרים אחוריים בהרכב הפותח (עידן טל, אלברמן ובואטנג), משום שהקופסא זה מגרש קטן וכל מתפרצת שנתניה תעשה תוכל להסתיים בשער. כמובן שיש גם חסרונות בהצבת השלושה יחדיו; בין היתר זה יכול לגרום לפקק בהתקפה, כמו שנוכחנו לראות במשחקים שבית"ר שחקה עם שלושתם בייחד. אני באופן אישי, מעדיף במשחקים מסוג זה - משחק התקפה פושר מצידנו, אבל העיקר שננצח.
האמת שגם אני מגיע עם הרגשה רעה לקראת המשחק , בלי שכטר ובה זה פשוט בלתי אפשרי לנתניה לתקוף. לדלה אין מספיק ניסיון ומשחק חלש שלו יגמור את משחק ההתקפה של נתניה , אותו דבר גם לגבי רוזנטל. הקבוצה תהיה תלויה בשניהם , שניהם חייבים לתת משחק טוב. בוא לא נשכח שמרין חוזר מקוסטה ריקה מותש , ורק נקווה שההגנה תחזור להציג יכולת טובה אחרי 2 משחקים חלשים. גם ללירן שטראובר לא חסר , גם הוא מציג יכולת חלשה באחרונה. האמת זה לא שאני כל כך פוחד מבית"ר , הם לא כזו קבוצה מפחידה , הסגל הנתנייתי פשוט כל כך מצומצם.
עוד יום ראשון ואותה ההודעה... בית"ר- איכס, להקיא. נתניה ללא שכטר קבוצה ששווה מקום 7 אולי בליגה, אין שום סיכוי שתהיה התקפה ממהלך כדורגל אמיתי, גם המצב של דדי בן דיין בא רק מבלאגן, נתניה ממש אנמית. בית"ר פשוט חלשה, כרגיל. אבל אני בטוח שאף אחד לא יופתע אם בסוף יצחקי/זנדברג/רומולו/תמוז יתנו את ההברקה ואת האחד אפס המתבקש. עוד יום ראשון... אי אפשר בלי- איזה אלופה עלובה.
יא אללה לראות איך שחקן כמו אלמוג כהן שהיה שיא האפרוריות נהיה עכשיו שחקן חשוב בקישור של נתניה...היה שחקן כל כך אפור היכולות הטכניות שלו השתפרו מאוד והוא הגיע לאן שהגיע גם בגלל שהוא משקיען אדיר חן עזרא תיכנס!!!!
באמת משחק חלש מאוד עד עכשיו עם עדיפות קלילה של נתניה,שבאה לידי ביטוי בעיקר בגלל המוטיבציה של השחקנים של נתניה.
ההצלה של אלמוג כהן מהקו - http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx משחק חלש מאוד היום, לא מפתיע אף אחד, נתניה ללא שכטר לא מסוגלת להציג משחק התקפי נורמאלי, וכרגיל לפי דעתי האכזבה אמורה להיות מבית"ר ששוב מנצחת, אבל שוב נראית רע מאוד ולא בפעם הראשונה העונה. רוזנטל, השחקן היחידי בנתניה שאולי מסוגל לתרום משהו בפן ההתקפי, נכנס לשחק מאוחר מדיי, נראה כאילו עטר היה מעוניין בתיקו מהשנייה הראשונה שהחל המשחק. בצד של בית"ר בואטנג בירידה גדולה מאוד ביכולת, זנדברג תמיד מספק את המסירה. בנוסף, בן-יוסף אחרי הרבה זמן שלא שיחק בהרכב הפותח, הופעה טובה שלו, יש על מי לסמוך, כל קבוצה הייתה רוצה בלם כמוהו. בית"ר השיגה עד עכשיו 24 נקודות מתוך 30, במחזור הבא כפר-סבא בטדי וסביר להניח שלא אוחנה יעצור את בית"ר -זאת אומרת שהיא תשיג 27 נקודות מתוך 33, סיבוב ראשון אדיר שלה, מזכיר במשהו את הפתיחות הגדולות של מכבי חיפה ב-03\2002(9 נצחונות בסיבוב ושני הפסדים) וב-06\2005 (10 נצחונות ותיקו), וגם אם ניהיה 'פסימים', ונלך על תיקו, גם 25 נקודות מתוך 33 זה יפה. באמת חבל שמשחק בין מקום 1 למקום 3 הוא כזה אנטי כדורגל, אבל הליגה חלשה מאוד וזה לא חדש. הקרב על האליפות גמור(לא, חיפה לא באמת מסוגלת לתפוס את בית"ר לדעתי), הקרב המעניין מי יירדו ליגה.
בואנה אלמוג כהן נראה כמו חתיכת שחקן.. אבל איזה באסה שנתניה הפסידו=/ הלכתי עם חברים למשחק שלהם נגד מכבי ת"א ברמת גן האווירה הייתה מדהימה.. [אני אוהד חיפה בכלל]
כצפוי... בית"ר עלובה, נתניה עלובה יותר, והברקה של רומולו... התסריט הצפוי והידוע. רומולו חלוץ ענק, בשער הוא, בשפת רחוב, "זיין" את מארין עם ההכנסת רגל הזאת, מארין ושטראובר לא הבינו מאיפה זה בא להם, שער של סקורר לכל דבר.
משחק רע, שוב. שתי קבוצות ששיחקו בצורה משעממת, לא מדוייקת, ומלבד מספר התקפות בודדות שתי הקבוצות שיחקו רע. נתניה באופן כללי אנטי כדורגל, וכאשר היא משחקת בלי בה ושכטר היא עוד יותר משעמת בחלק ההתקפי (אם יש לך בכלל דבר כזה). גם בית"ר רחוקה מאוד מלהרשים, ואין ספק שמצופה ממנה להרבה יותר. אין לי מצטיין במשחק הזה כי כולם היו גרועים, מי שכן מגיעות לו הרבה מאוד מילים טובות הוא הקהל של נתניה, פשוט נפלא.