מחזור 10 בליגת העל: בית"ר מנצחת 1-0 קטן בנתניה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י לירן, ‏23/11/07.

1. מילובאן 23 מירוסביץ' Member

אני רוצה להגיב על כמה דברים:[

1. אני שוב חוזר ואומר: סמי אג'יי הוא שוער לליגה הלאומית. אם הייתי אוהד אשדוד הייתי משתגע מהשערים שהקבוצה הזאת סופגת באשמתו. לא מבין איך חזן לא רואה את זה, ואיך הוא בנבחרת גאנה (מה שעוד יותר אני מתקשה להבין, איך הוא היה השוער הראשון שלהם במונדיאל). גולים כאלה טיפשיים שעוברים על ידו. אם זה לא היה עצוב זה היה מצחיק.

כנ"ל לגבי אניימה. כנראה שהוא נדבק בבינוניות של הליגה בארץ. גם נגד מכבי פ"ת וגם היום הפועל סופגת שערים שעוברים לו מתחת לגוף או מתחת לרגליים. מה גם, שהוא לא מזנק תמיד לכדורים, למשל בבעיטה החופשית של חיפה שפגע במשקוף. אישית אני לא סובל שוערים שנשארים במקום. אני עוד זוכר את התקופה שארסנל חיזרה אחריו, ועוד קבוצות מהשורה הראשונה בעולם.

2. נמאס לראות את התלבושת השחורה של מכבי חיפה במשחקי הבית. זה פשוט גועל נפש ופאתטי מצדם של חיפה. משחק בית - ראבק תעלו עם חולצת בית. מה גם שהיא בהרבה יותר יפה מהשחורה.

3. אלישע לוי ומאזן גנאיים צריכים לעשות סוף לסיפור שנקרא יעקב בוזגלו. לא מבין איך אלישע לוי מרשה לאבא של מאור לעקוף את הסמכויות שלו. מה הוא חושב שזה ליגת ילדים, שההורים נותנים הוראות לילדים שלהם??

4. שי שטרית צריך לקבל עוד כמה משחקים טובים בחוץ. שיפוט שערורייתי מבחינתו. פסל גול חוקי לפ"ת, הביא לפ"ת שער מנבדל של עומר גולן, ולפי ערוץ 1 גם לא היה פאול בגול הראשון שלהם (לא ראיתי את הקטע הזה, אז אני לא יכול להגיב). מה גם שמתי שהוא הוציא אדום לסכנין, ומאיר כהן בא אליו, הוא היה צריך להוציא לו אדום או לפחות צהוב. השוער פשוט התנפל עליו.

5. ומה שנותר לי להגיד הוא יאללה בית"ר!!!

2. אלי מתחן Member

אדג'יי לא היה השוער שלהם במונדיאל.

3. a.m Member

לגבי אניימה, את השער הראשון קשה לכל שוער לקחת, קינן מ5 מטרים נגח בעוצמה כדור למטה כדור שקשה מאוד לקחת. בשער השני אניימה הרים ידיים כמו כל ההגנה של הפועל במהלך הזה.

4. מילובאן 23 מירוסביץ' Member

צודק, קינגסטון שיחק. אבל עדיין הוא בסגל, וכבר משחק לפעמים.

זה לא משחק ראשון או שני שאניימה עושה שטות. גם בשנה שעברה לא היתה לו עונה טובה.

5. אדום עולה בבלומפילד Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx

6. colorpencils Member

משום מה אף אחד מהתוצאות האלה לא מפתיעה אותי. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx
    הייתה לי תחושה שהפועל תפסיד ושמכבי תל אביב עם כל הכישרון של הרצליה להפתיע והמיקום הטוב יותר שלה, בכל זאת תנצח אותה.
    כנ"ל לגבי שאר התוצאות.
    הפועל הראתה משחק חלש מאוד מול חיפה. היית יכול לפחות לצפות שתנסה להפגין משחק ראוי אבל גם זה לא.
    אם כבר מישהו הפתיע לטובה במהלך הערב זו מכבי.
    עכשיו נשאר רק לחכות למשחק מחר. נקווה שהוא יפגין יותר איכויות מהמשחקים של הערב.
    והפועל חוזרת לתחתית הטבלה.... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx
    זה לא יאמן שרק שתי אוהדים צעקו ללוזון להתפטר הערב. או שהאוהדים כבר מתחילים להתייאש בעצמם.
    ועוד יותר לא יאמן שאחרי זה לוזון עוד אומר: "אני האחרון שבורח ברגעים קשים."

7. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

על אף שהמשחק בין נתניה לבית"ר יערך בקופסא, ובביתה נתניה קבוצה אחרת לגמרי מזו של משחקי החוץ, אני מתקשה להאמין שהם יצליחו לנצח הערב על בית"ר. שכטר, בה, ובן דיין (שאומנם משחק אך הוא חצי פצוע), הם שחקנים מרכזיים מאוד בקבוצה, וכאשר שני שחקני ההתקפה הטובים ביותר לא נמצאים בסגל, נתניה תצטרך להסתמך אך ורק על ההגנה שלה, וגם כאן יש גבול מסויים. אם היה עומד לרשות עטר סגל מלא, בהחלט הייתי מאמין שנתניה תנצח, אך השחקנים שחסרים חשובים מידי לקבוצה, ולכן לדעתי המקסימום שנתניה תצליח להוציא מהמשחק הזה הוא תיקו.

8. bayer04 Member

משבוע לשבוע אני יותר ויותר מתעצבן על 3 המחזורים הראשונים של העונה.
    אם רק היינו מוציאים מהם את מירב הנקודות, אח, היה טוב...
    מכבי חיפה בדרך הנכונה למאבק צמרת אמיתי עם הקבוצה מהבירה.

9. ויירייי Member

אין לך מה להתעצבן, נכון - חיפה מציגה יכולת מצוינת, ולאט לאט מתחברת, אבל מכאן ולהגיע לרמה של ביתר, זאת דרך ארוכה, כרגע בין מגבי לביתר פער של 5 נקודות, אני יכול להבטיח לך שזה יגמר ביותר, ולפי דעתי בהרבה יותר, מכבי תאבד בדרך נקודות נגד קבוצות קטנות, וביתר תעבור את זה בהליכה

10. Don Joan Roman Member

יותר נכון הקבוצה מהבירה מתעקשת לתת למכבי חיפה צ'אנסים להיצמד אליה, אם לא מנצחים מחר בקופסא זה רק 5/6 נקודות פער בין 2 הקבוצות ואז סיפור האליפות לא רק שנפתח מחדש, בית"ר גם יורדת מהפיבוריטיות הברורה שלה משום שתיקו/הפסד בקופסא מסמל עבור בית"ר משבר שעד שנצא ממנו יש סיכוי שאפילו כבר לא נהיה תלויים בעצמנו.

ד"א סתם כי אני מזוכיסט: מכבי חיפה כבשה מאז שעומרי אפק צורף לשורותיה כשבעה שערים(אחד מול ק"ש, 1 מול נתניה, 3 מול בני יהודה ו2 מול הפועל) כשבחמישה מהם מעורב עומרי אפק(שער ו2 בישולים מול בני יהודה, שער ניצחון מול ק"ש ועבירה עליו שהולידה את הכדור החופשי של רוסו ממנו הובקע השער הראשון).

11. a.m Member

תיקון קטן, בארבעה שערים, את הבישול לקינן נגד בני יהודה נתן רוסו, אבל עדיין כמות אדירה, זה רק מראה שביתר לא ידעה להשתמש בו נכון, אפק לא שחקן הגנתי, הוא ההיפך הגמור.

12. לירן מנהל כללי מנהל כללי

זה לא שבית"ר לא ידעה להשתמש פשוט יש לה כלים לא פחות טובים. אני מחזיק מהיכולות ההתקפיות של עומרי אפק, הוא תוספת כוח רצינית למכבי חיפה ואני בטוח שהוא ימשיך לתרום.

13. a.m Member

או שתשתמש בו בתפקיד שלו, או שאל תשתמש בו בכלל, אתה לא יכול לקחת שחקן שהוא התקפי מאוד באופי שלו ולהפוך אותו למגן, כל האיכויות שלו הולכות לאיבוד.

14. לירן מנהל כללי מנהל כללי

נכון, בגלל זה בקושי השתמשו בו.

15. איגור .פ. Member

תשימו לב שיש 7 קבוצות שברחו לליגה ,ו5 כנראה יהיו במאבקי התחתית

ההפרש בין המקום ה7 למקום ה8 הוא 6 נק'