מחזור 10 בליגת העל: בית"ר מנצחת 1-0 קטן בנתניה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י לירן, ‏23/11/07.

1. bayer04 Member

גועל נפש.
    אם משחק כזה של בית"ר מסתיים בניצחון שלה, עכשיו אני מבין למה היא אלופה.
    פשוט להקיא.

2. סמואל אטו Member

מבחינה טקטית כל הבעיות של בית"ר באות מהקישור.
    בואטנג לא מבין שהעבודה שלו זה לחטוף את הכדור ושלחרר אותו מייד ולא לשחק אותה רונאלדיניו כשהוא מטר מקאלה.
    הרצון של בואטנג לרוץ עם הכדור למעלה גורם לאלברמן ולטל להישאר מאחור ולחור ענקי בינם לבין החוד של בית"ר.
    בואטנג משתלט על המשחק ההתקפי שאמור לבוא בכלל מאלברמן וטל שהרבה יותר טובים בהתקפה ממנו.

אני אישית כבר נמאס לי משום.
    כל המשחק אנחנו על הפנים עד שמישהו שם גול ואז שוכחים מהתצוגה הנוראית,העיקר הניצחון. [סמיילי מקיא]

נערך לאחרונה ב: ‏26/11/07
  3. bayer04 Member

מה שום אמר?
    "עדיף לי לנצח 4-3 מאשר 1-0" ?
    אחח, הלשון הישראלית הארוכה...

4. Don Joan Roman Member

בשנה שעברה כשהוא אימן את הפועל.

5. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

אני אומר:
    "עדיף לנצח."

זה קודם כל.
    כשאתה משחק לא טוב ולא מבקיע שערים כבר 2 מחזורים, גם 1-0 כדי לשבור את הקרח ורצף התיקו(ים) זה טוב.

פרה פרה.

6. Emil Member

עם תום המחזור הזה אפשר לומר שהטבלה התחלקה לשלוש בצורה בולטת
    בית"ר כמובן בודדת בראש, מרכז הטבלה ממקום 2 עד מקום 7, והתחתית.

רק שלוש נקודות מפרידות כרגע בין פ"ת השנייה לק"ש השביעית, וכל מי שבניהן יכול להרגיש די בנוח כרגע. לא מעניין במיוחד לדבר על בית"ר, שמציגה כדורגל אנמי ובכל זאת פותחת פער משמעותי בצמרת, ועוד יותר לא מעניין לדבר על הבטן השמנמנה של הטבלה. לעומת הקבוצות הללו, התחתית מתחילה להתבלגן. אם במחזורים האחרונים היה אפשר לסמן את מכבי ת"א והפועל ת"א בפער נחמד מתחת לקו, ואולי להוסיף את בני יהודה המתקרבת, עכשיו כבר אפשר להגיד שגם הרצליה ואשדוד חברות במועדון המכובד הזה, בעיקר עקב הניצחון של מכבי ת"א.
    בקונסטלציה מסויימת ולא יותר מדי מופרכת, אפשר לראות כל אחת מהשלוש שמעל הקו היום מתחתיו בשבוע הבא. הרצליה תתמודד עם חיפה, אשדוד עם פ"ת ובני יהודה תארח את נתניה, בעוד שמכבי ת"א תצא לדוחא והפועל ת"א תארח את ק"ש. לא סביר להניח שכל השלוש שמעל מכבי ינצחו, ולכן לא נראה שהקו האדום יברח יותר מדי - מקסימום שלוש הפרש, אבל ניצחון ככל הנראה יעלה את מכבי מעליו כבר במחזור הבא. המצב של הפועל קצת יותר קשה, ובמקרה של הפסד היא עשויה להתרחק עד כדי 4 נק' מתחת לקו, כשגם ניצחון ישאיר אותה מתחתיו בכל מקרה.

7. בית"רי מלידה Member

החלק העליון מגעיל, לא מעניין, חסר כל עניין.

גם למטה אין רמה, אבל יש עניין ומתח.

חרא של ליגה, כדורגל מגעיל.מתי יש עוד פגרה?

8. beitar4ever Member

משחק משעמם מאוד , דל הזדמנויות, בית"ר שיחקה כדורגל ממש חלש אתמול נתנה לנתניה להכתיב את קצב המשחק , להניע את הכדור , אפשר להגיד שבנתניה מאוכזבים מאוד מההעדרותם של שני החלוצים הטובים שלהם במשחק אתמול, במידה ושכטר ובה היו משחקים אני כמעט בטוח שהתוצאה לא הייתה כזו .
    בית"ר כאמור במשך כל המשחק הייתה רדומה לא עשתה הרבה מהלכים ,לא הגיעה להרבה מצבים אבל היא ידעה לנצל את הזדמנויות ולכן היא ניצחה אתמול, רומולו חלוץ פשוט קלאסי הוא ידע להתעורר מהתרדמת שאליה ניכנס במשחק, הוא כמו שאר השחקנים לא עשה הרבה במשחק אבל איך שאומרים הוא היה בזמן הנכון ובמקום הנכון , פשוט חלוץ ענק הרוויחו בית"ר, טוב לדעת שהוא גם יודע לחזור מפציעות ועדיין לחורר רשתות, כי בד"כ שחקנים שחוזרים מפציעה לוקח להם זמן להתאושש אבל לרומלו לא לקח יותר מדי זמן, שאפו לברזילאי.
    עוד משהו שלא הבנתי בדיוק ,זה את ההרכב ששום הציב אתמול זה היה הרכב ממש לא אופייני לשום, שלושה קשרים דפנסיביים ,למה.? דווקא המאמן שדוגל בשיטה התקפית ,שיחק אתמול הגנתי, אני חושב שהוא עשה טעות ובמשחקים הבאים חייב קשר ימני התקפי במקום אחד הקשרים האחוריים.
    עוד פעם ,אפשר להסיק שלבית"ר אין בעיה להיות רדומים בכל המשחק, ומתי שהם רוצים לשים את הכדור בשער הם שמים, בית"ר פשוט ענקית על הליגה ,ענקית!
    מילה רעה מגיעה לחלק מקהלה של נתניה שבסיום המשחק זרקו אבנים מחוץ למגרש על הקהל של בית"ר, אחד האוהדים נפצע ונזקק לתפרים.

9. Mr.Eko Member

חחחחח מה זה העיגול אמצע הזה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx

היה משחק משעמם!!! לא שלא היה קצב טוב,היה אבל רק לפרקים,ככה זה בליגה שלנו אף פעם לא מצליחים לשמור על קצב אחיד,אנחנו ברמה הכי נמוכה באירופה נראה לי מבחינת כושר גופני. בכללי הגיע לנתניה לנצח כי ראו שעטר רצה פה ניצחון והלך על לחץ מהשנייה הראשונה הבעיה היא שהיו לו חלוצים על הפנים במשחק הזה. ומה שעוד יותר מעצבן אותי זה שכמעט כל שחקן בנתניה חושב שהוא רונלדיניו,מנסה לעשות הכל לבד. מה גם היכולת ההתקפית של נתניה הייתה גרועה,לא היה משהו ממש מיוחד במשחק שלה... הכל כמעט היה מקרי... בית"ר ניצחה עם הברקה אחת בלבד. בית"ר אפילו ביכולת גרועה מצליחה לנצח קבוצה כמו נתניה בחוץ בחוץ שהיא עם אחת ההגנות החזקות בליגה וזה מראה על חוסר התחרותיות בליגה,בעונה שעברה עוד הייתה איזשהי תחרות באמצע העונה.

10. Dimitar Berbatov Member

על בית"ר אני יגיב בדיון שלה,
    כמה נקודות בקשר לנתניה:
    - עד מתי ראובן עטר ימשיך בשיטת משחק של הרחקות כדורים לעבר אוקוצ'ה? אם תשימו לב, כל השערים של מכבי נתניה מגיעים מברקה של איתי שכטר/מצב נייח/דדי בן דיין בנגיחה או איזה שער שמגיע משומקום/איזה עירבוביה ברחבה. לנתניה אין שיטת משחק, ואני מתפלא שדווקא ראובן עטר - שהיה שחקן גדול, ואחד ששיחק בקבוצות ששיטת המשחק שלהם היתה שונה לחלוטין, משחק ככה. המערך הזה של 4-2-4 טיפשי. ככה הוא גם מבזבז את אלמוג כהן ותמיר כהן בחלק ההתקפי, וגם ההתקפה שלו לא מקבלת את הכדורים באופן מסודר.
    אני מייחס את זה גם להתנהלות של עטר בקיץ, כאשר לא הביא אף קיצוני מלבד איזה אחד מהליגה השנייה.

- דיברו על נתניה כמועמדת לאליפות, אולי עכשיו התקשורת העילגת תבין שנתניה היא קבוצה של מקומות 4-6

- אני לא בדיוק הבנתי מה קרה ביציעים, אבל שאפו גדול מגיע לקהל של מכבי נתניה. אווירה מדהימה, שרים כל המשחק, רק הפריע לי שהם ניסו ללמד את הקהל של בית"ר לספור http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

11. Macaclister Member

הליגה מתדרדרת ברמתה משבוע לשבוע

12. oFiRzZz Member

משחק מגעיל...שחקנים מגעילים...שיטה מגעילה..

זהו.

13. Number 8 Member

אולי ההפסד של מכבי נתניה אתמול, יגרום למספר אנשים כאן להבין שבית"ר ירושלים תהיה האלופה(או עלובה. תבחרו) עונה נוספת. למכבי פ"ת ובני סכנין אין את הכלים לנסות להשיג את בית"ר, כך שאין להן סיכוי אפילו לדגדג אותה, מכבי חיפה פספסה את ההזדמנות שלה לפני שלוש שבועות, וכמו שראינו אתמול, קבוצה שמשיגה נקודה אחת בשלוש משחקים, בין היתר ליריבה אותה היא רוצה להשיג, ונמצאת בפער של שבע נקודות ממנה, לא יכולה לזכות באליפות.

אני לא רוצה להרבות במילים, מהסיבה הפשוטה שאין הרבה מה להגיד. משחק משעמם ביותר, מעט הזדמנויות, וגול אחד של רומולו נתן לבית"ר שלוש נקודות נוספות בלי יכולת משכנעת בכלל. שוב.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏26/11/07
  14. יהודה ברוך Member

בחברת התרופות טבע שוקלים למכור את ההקלטה של המשחק בתור כדור שנה.

15. oFiRzZz Member

רעיון טוב.
    אני בכל אופן לא יקנה..חבל להתבאס כל פעם מחדש..