שאלת מליון הדולר אבל מתי זה יפסק?? אני תוהה לפעמים אם עדיף לרדת ליגה. אולי זה מה שיגרום לויקטור לעזוב, אבל מצד שני זה קרה כבר פעם.
חחח למגרש של עכו אין תנאי שידור,מגרש מעפן, כשעכו תיהיה בליגת העל (בע"ה) היא צריכה לשחק על מגרש גדול,כי יש לחלוצים שלנו יתרון מהירות,כמו רפי כהן ובכלל אלכס לויט הסילון. וכמובן נימבה התותח שחוזר לעכו.
ברמה"ש רוצים כסף על נימבה,ואם על זה מדובר אז טביב יקח אותו בקלות. מה שיש לטביב עכשיו בארנק יש לוייצמן שלכם בבנק וזה ההבדל. למרות שהייתי מעדיף זר יותר איכותי ממנו.
כבר כמה שנים אפי הולך למי שמשלם לו בנקניקיה או לחלופין סתם משודר בטלוויזיה.בחצי גמר הוא למשל היה ביציע של מכבי ת"א עם חולצה של מכבי. השבוע אחי ראה אותו באוסישקין עם האוהדים של הפועל ת"א כדורסל. עזוב.
תן לי להפתיע אותך: משחקה של איתוראן קרית שמונה מול הפועל עכו (אצטדיון עכו, שבת 15:00) ישודר בערוץ הראשון. וזה סופי..
מוזר, אבל טוב מאוד. אפי הולך למקום שיש בו טלוויזיה, במשחק נגד עכו ששודר בטלוויזיה הוא לא סתם את הפה לחצי שנייה ושיגע אותנו עם משפטים כמו "אין לכם מצלמה,משלמים סתם אגרה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx " מאז אני לא רוצה שישדרו את הרצליה באף משחק בית.
חחחחחחחחחחחחחח יואו אם משדרים את עכו זה יהיה כל כך גרוע האיכות שידור אבלל יבואו הרבה אנשים אני מקווה בשבת וניקח בעזרתם את 3 הנקודות במבצר שלנו