אני יענה לכם.. בגלל שלטענתם שי אהרון ה'בייבי' של מישל דיין, הוא היחיד שאי אפשר להתעסק איתו והיחיד שלא מעירים לו. ובגלל זה הם נוטרים לו טינה... ד"א.. מי שראה עכשיו את התקצירים בראשון בשער,אז את השער הראשון של הקריה של ערן לוי אני צילמתי.. כי הצלם של השכונה שקוראים לה ערוץ 1 איחר...
יחי במקום שתסתכל על הטקטיקה, דווקא היום אתה צריך לשבח את לחמן בדרך שהוא מצליח להוציא משחקנים בעייתיים המון. ערן לוי זה בחור שאין מאמן בארץ שיכול להשתלט עליו ועם כל "הקללות" של לחמן באימונים עובדה שתמיד רצים אליו בגולים. אל תיתן ליציאות של לחמן באימונים להשפיע עליך,הוא מדבר איתם באופן אישי המון,וגם דואג להם בחיים האישיים כך שהם לוקחים בקלות ויותר נכון ברצינות את ההיערות שלו. ושוב מי שיכול לחנך את ערן לוי זה אך ורק לחמן.
דן יקבל את הקרדיט על המשחק השקט אתמול ויפתח ככל הנראה בהרכב גם ביום שלישי נגד רמת השרון(תיקו או איבוד נקודות של הפועל ירושלים ויש חצי גמר!) בלי שום קשר הייתי נותן לשאול עוד שבוע מנוחה ומעלה את דן גם נגד מכבי באר שבע.
לא להגזים... בפעם היחידה שהוא הזדקק למאמץ כלשהו הוא הדף כדור חלש לאמצע ועשה לנו התקף לב. בכל מקרה,שיעלה אותו לגביע הטוטו...כאילו זה מעניין מישהו.אבל ליגה,זה ליגה.
עמית אתה מוותר כל כך מהר על הנסיון של סמדג'ה בשער ? גם אם הוא עשה טעות או שתיים הוא עדיין השוער הטוב ביותר בליגה הזאת.
אבל אם שאול לא כשיר במאת האחוזים, ונגד הקבוצה עם ההתקפה החלשה בליגה(שישה שערים ב10 משחקים) לא שווה לסכן אותו סתם. פחות מ-10 נקודות בארבעת המשחקים הקרובים תהיה בשבילי אכזבה ענקית!
הלו ילד שאול הוא שוער עם עבר מכובד בליגת העל ולגורש יש אולי עבר פלילי... חביבי גורש עוד יאבד לכם נקודות תזכור מה שאמרתי לך.
נימבה לא למדת לא להקשיב לשטויות של דני נוימן? שאול ואסי רחמים הם ללא ספק השוערים הטובים בליגה. שטראוס הוא שוער של פוזה, לא מחזיק ממנו כלל וכלל. ד"א עכשיו אמרו שגם כפר סבא מעוניינת בנימבה ומחר טביב יפגש עם יו"ר רמת השרון.
כל שוכחים את שוער הקבוצה עם מספר השערים הנמוך בליגה- קובי שאלו שעד עכשיו מפתיע אותי לטובה יחי אתה עוד תראה מי זה שגיא שטראוס.. קיבלתם טעימה קטנה בתיקו 2-2 מול ראשל"צ אבל זה עוד כלום למה שהטמבל הזה מסוגל!
לא. נראה לך הוא מסוגל לחזור לעבוד עם יונה ? רק אהבל כמו שייע יכול. אתמול היה עוד מופע חבובות של ויקטור יונה ביציע הכבוד. בשנה שעברה שמעתי אותו לא מפסיק לקלל ביציע הכבוד בכפר סבא , והוא גם ניסה לחבר משפט ולא הלך לו... איך ליצן חצר גנב קבוצה עם מסורת ?