בשביל זה עד וינטר לנסוע.... מחצית שנייה בשליטה מוחלטת של החבורה של פרדי. אבו לאבן מקפיץ מעל השוער ואיזה בלם של הכח מהקו לוקח גול של 3000 אחוז. הכח במחצית השנייה לא עברה את החצי, אבל הרצליה חוץ מ4 חצי מצבים ומצב אחד וודאי לא עשתה הרבה. במחצית הראשונה עסקנו בעיקר בספירת הציפורים.תבינו לבד. פראיירים לא מתים.איזה משפט נכון.
ארז תוסיף לזה עוד החמצה גדולה של יניב לוזון ועוד אחת של אוהד קדוסי במחצית הראשונה. כל השאר נכון. בכל מקרה קבוצת שמסתמכת על התקפות מתפרצות של השמנמן חלוואני לא יכולה להגיע רחוק.
השכונה והגועל נפש במועדון הכי מגעיל במדינת ישראל, הפועל ב"ש, ממשיך כתבנ אתר האוהדים חן קופימן מדווח כי בתום המשחק היום מול רמת השון (1-1 תיקו כרגיל) החליט הניגרי אלומיידה לסגור חשבון עם מספר אוהדים והציג לעברם אצבע משולשת דבר שכנראה לא יעבור בשתיקה מצד הנהלת הקבוצה. מנכ"ל הקבוצה יוסי אורה הבטיח באופן חגיגי לאוהדים לטפל במקרה, אם היינו רוצים להיות רעים היינו מנבאים שמשפחת אלומיידה זכתה בשעתיים לא חשמל או גז. אולם אם אורה יטפל באלומיידה, מי יטפל ביו"ר המועדון אלי זינו? במהלך המשחק קרא לעברו אחד מהאוהדי הקבוצה קריאות שונות במגפון, לאחר המשחק ראה אותו היו"ר האוהד מספר כי זינו שאל "אתה היית עם המגפון ?" כשהאוהד ענה בחיוב הגיב היו"ר "אם לא היה פה שוטר הייתי נותן לך סטירה", האוהד המופתע ענה ב "תן לי סטירה נראה אותך" ובאופן מפתיע התברר אז שאכן מזל שיש שוטר שמלווה את זינו שכן זה קפץ על האוהד ואיים לעצור אותו. רק השבוע צוטט היו"ר אלי זינו באחד המקומונים כאומר "מבחינתי זו התנהגות שאינה מתאימה לספורטאי ולאגודה חינוכית כמו הפועל ב"ש" בהתייחסו לסיבות שבגללן פונה ווגדי אבו יונס מדירתו, מעניין איך אמירות שכאלו משתלבות עם המעשים שלכאורה מיוחסים לו . אגב, יצויין כי אותו אוהד לא הצטרף לחרם האוהדים הגיע כמעט לכל המשחקים ואף היה בין האוהדים שיזמו את ההיערכות לקראת הדרבי ואת העידוד בדרבי עצמו. באדיבות אתר האוהדים. בזעקה גדולה אני פונה להוא שבמרומים, תעשה משהו בבקשה כי זה כבר עובר כל גבול :aaaprot: http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx
לא מבין למה אשקלון לא יכלו לפחות להוציא תיקו לאחר שכבר הובילו 2-1 לא מבין הייתי בטוח נגמר 2-1 לאשקלון איזה באסההההההההה
למה? כי בקבוצה אין שחקני בית אין שחקני נשמה. לא למאמן ולא להנהלה אכפת יותר מידי מהקבוצה. רק יודעים כל שבוע לשחרר איזה 2 שחקנים זה למה.. בליגה הזאת הדבר הראשון שאתה צריך זה נשמה זה הקרבה זה שחקני בית.. ברגע שאין לך את זה. אתה לא שווה כלום.
יוגב ושי, אתם יכולים לא להיות מודאגים. אתם עדיין תישארו מעל הקו האדום, אין סיכוי שננצח היום. שנה הבאה דברי בארצית: אבו גוש/מבשרת - הפועל ירושלים
איך רואים שהכדורגל שלנו מגעיל? 100 איש בראשון...די ערוץ 1 האלה לא יודעים לבחור שידורים, יש להם אלף אופציות יותר טובות והם בוחרים לי את המשחק הכי משעמם. במקום שישדרו ק. שמונה אשקלון.
ראיינו הרגע את חלוץ הפועל עכו/רמת השרון פטי נימבה.. והוא אומר שהוא רוצה לשחק רק בעכו ואם לא אז הוא כנראה לא ישחק בישראל! כנראה שנימבה כמו שחשבתי נחוש מתמיד לשחק בהפועל עכו... לפי דעתי הסאגה הסתיימה- נימבה ככל הנראה יישאר בעכו אחרי שיסידיו ע"י תשלום מועט של כ-25 אלף שקלים.
משחקים כאלה, כמו גם המשחקים בב"ש ובעכו, שבהם כר הדשא ברמה של ליגה א', חייבים לנצח בשיניים, גם אם לא מוכיחים יכולת גבוהה, ופעם ראשונה שאנחנו משכילים לנצח משחק שכזה. ניצחון שני רצוף, ועכשיו מגיעים משחקי בית שיכולים להכניס אותנו לתקופה טובה. למרות זאת, אני עדיין טוען שאנחנו לא נעלה ליגה העונה, אין לנו קבוצה לעלייה. ובדיוק ברגע זה, 1-1 ראשל"צ בתוספת הזמן!