מחזור 1 בליגת העל- 3:0 לק"ש ולבית"ר בפתיחת העונה

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by לירן, Aug 17, 2007.

1. Fabio Junior Member

מאוד הופתעתי מהפסד מכבי פ"ת. קדוסי בא, גולן נשאר, דירסאו בא, סאביץ' בא (שנראה עד כה בכושר טוב) ואפילו המאמן שהרבה חשבו שמתאים שישאר בבית"ר, מזרחי, הגיע לאורווה.
    סביר להניח כשקבוצה תתחבר נראה קבוצה שונה לגמרי.
    מעניין יהיה לראות את המשחק של הפועל מול נתניה אחרי ששתיהם שיחקו בגביע אופ"א, נתניה אחרי תיקו מצוין והפועל אחרי ניצחון מרשים אך לאחר התפרעות האוהדים. יהיה מעניין לראות כמה דקות ג'וניור ישחק הפעם.

2. Gady Member

לפחות לפי דעתי לבני יהודה אין מה למכור היום בטדי. כל המשחק בית"ר תשכב על השער של בני יהודה, כל מה ששחקניו של שירזי יכולים להוציא מהמשחק הוא 0-0. התחושה שלי שמצפה לנו משחק משעמם שהולך לרוב לרוחב, אבל נקווה שאני טועה. בכל מקרה, אני מאחל בהצלחה לבני יהודה כדי שבית"ר לא תברח מהר מידי לליגה.
    עוד מילה קטנה בקשר לסגל של בית"ר, אני במקום שום הייתי מוריד לספסל את אלברמן ומכניס את מירוסביץ', לא שאלברמן לא בכושר מעולה, אני חושב שההרכב הזה עם בואטנג וטל הגנתי מידי. רוב משחק ההתקפה תלוי ביכולת של יצחקי, אם שוב ברק יימצא בכושר מעולה, לא יישאר הרבה סיכוי לבני יהודה.

3. כפר סבא בנשמה! Member

אין מילים שחקן שפשוט כיף לשלם כרטיס כדי לצפות בו הוא רץ בלי הפסקה ,חוטף,מתקל,נלחם וכל פעם שהכדור אצלו מורגש שהולך לקרות משהו טוב.עם קצת מזל כפ"ס שצופפה היטב את המרכז(סיימון וידין במשחק לחימה אדיר)והוציאה התקפות מסוכנות יכלה לנצח גם 3 ו-4 -0 .פ"ת למעט מצב נייח כמעט ולא סיכנה את השער.

עוד מהמחזור-התרשמתי מאוד מחלוץ ק"ש ירו בלו שמזכיר קצת את יעקובו בצעירותו.וכן מאור בוזגלו שהולך לתת עונה גדולה

Last edited: Aug 19, 2007
  4. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

כל התגובות שלי כאן הן על סמך התקצירים בלבד וביקורות שקראתי ושמעתי מאנשים כאלו ואחרים.

לפני הכל, ראוי להזכיר כאן נתון מעודד מאוד. שתי העולות פתחו עם נצחון, שהגיע תוך כדי תצוגה של כדורגל התקפי. זאת תעודת כבוד לכדורגל שלנו והלוואי שזה הקו שהכדורגל הישראלי ילך בו לעונה הקרובה.

לבני סכנין יש תלכיד מצוין ושחקנים שיודעים להנהיג. יא יא פטי בלם נפלא, שמנהיג ומכוון את ההגנה. ג'ורג'יניו קולמה (אוי, כמה שרציתי לראות אותו במכבי נתניה) הוא אחד מהקשרים האחוריים הטובים בכדורגל שלנו והוא מארגן בצורה טובה מאוד את המשחק של בני סכנין. מאור בוזגלו תפס מהר מאוד פיקוד בהתקפה וכיף לראות אותו מנסה בכל פעם משהו חדש. בני סכנין עם נצחון חשוב מאוד להמשך.
    מכבי חיפה צריכה לקוות שהשחקנים שהיו חסרים לה אכן ישדרגו אותה. אם זכרוני אינו מטעני, הם לא הגיעו לרחבה של בני סכנין בכלל, אלא רק בעטו מרחוק. זה גרוע מאוד לקבוצה שמצהירה שהיא רצה לאליפות ושהיא משחקת את משחקה הראשון בליגת העל ועוד באצטדיונה הביתי.

היה כיף לראות את הפועל קריית שמונה מנצחת. לא צריך לשנוא את מכבי הרצליה או לאהוב את הצפונים כדי לשמוח בנצחונם. זאת נקודת זינוק טובה להמשך הליגה. התגעגעתי מאוד לראות את גיא צרפתי מספק את המסירות החדות והחותכות. זאת צריכה להיות העונה שבה הוא חוזר לקדמת הכדורגל הישראלי.
    מכבי הרצליה צריכה לדאוג לגבי המשך הדרך שלה. היא צריכה שינוי, משהו שידליק אותה כמו בעונה שעברה.

שמחתי לשמוע שהפועל כפר סבא ניצחה את מכבי פתח תקווה. הכדורגל הישראלי צריך את הפועל כפר סבא טובה כדי שיהיה צבע לליגה הזאת.

5. כפר סבא בנשמה! Member

כיף לשמוע פרגון מאוהד של יריבה בהצלחה נגד לירייה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

6. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא האמנתי שסכנין תנצח, אבל כהראה שיש לשחקנים את היכולת להציג יכולת מרשימה, אני מקווה שימשיכו לשחק כך התקפי, בוזגלו שחקן ענק רק המזל מנע ממנו לכבוש, מגיע לשחקנים שלנו את כל המילים הטובות על היכולת הטובה ועל ההקרבה.

7. איטלקי באדום Member

בדיוק .

8. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.sport5.co.il/SIP_STORAGE/FILES/1/591.Xxx : http://www.sport5.co.il/SIP_STORAGE/FILES/9/589.Xxx

יום ותאריך: שני, ה-20/08/07.
    שעה: 20:45.
    שופט: איתן תבריזי.
    אצטדיון: הקופסא.

לאחר שביום חמישי האחרון הן שיחקו במוקדמות גביע אופ"א, צריכות הפועל תל אביב ומכבי נתניה לבצע נחיתת חירום אל תוך הכדורגל הישראלי, כדי לפתוח את עונת המשחקים לשנת 2007-08.
    מכבי נתניה מגיעה למשחק לאחר תוצאת תיקו מרשימה בפורטוגל מול לייריה והפועל תל אביב מגיעה לאחר 3:0 חלק על שירוקי הבוסנית.
    שתי הקבוצות השנה רוצות להתברג בצמרת הגבוהה של ליגת העל ותוך כדי להצליח באירופה. משחק אחד באירופה כבר חלף, עכשיו יש את הליגה.
    קשה לבחור מועדפת במשחק הזה, כיוון ששתי הקבוצות עוד לא התמודדו מול קבוצה מליגת העל במשחק ליגה רשמי לפני כן. החושים אומרים שמשחק פתיחה ב'הקופסא' זה כל מה שהיהלומים צריכים בשביל לתת הצגת כדורגל, בדיוק כפי שעשו אשתקד מול מכבי חיפה ובית"ר ירושלים. ולמרות זאת, אותה הקבוצה באותו המגרש הפסידו בשנה שעברה להפועל תל אביב, דווקא בשלב הכי משמעותי של העונה.
    אם בכל זאת נשפוט לפי מה שראינו עד כה, הרי שגם כאן שתי הקבוצות נראות שוות בכוחן. שתיהן לא הרשימו במשחקי ההכנה, אך שתיהן עשו תוצאה טובה באירופה, כל אחת בהתאם לרמת יריבתה.

מכבי נתניה - איתי שכטר יחמיץ את המשחק.
    מכבי נתניה רוצה בעונה הזאת להישאר בצמרת. עדיין לא ברור מהן המטרות המדוייקות של הקבוצה ונראה שאפילו גורמים בכירים בה עדיין לא סימנו מטרות. אם באמת ישנה כוונה להצליח, אזי שצריך לנצח את משחק הפתיחה, גם אם זה אומר להתעלות על הפועל תל אביב.
    מספר שינויים יערכו בהרכב של מכבי נתניה בהתאם למה שהתרגלנו לראות בעונה שעברה: סטניסלאב אנגלוביץ' יהיה זה שנראה מתרוצץ בקישור, לכאורה, במקומו של מזואה אנסומבו. מי שיתפוס את משבצתו של הקונגולזי יהיה אמיה טגה, כאשר הסלובקי יהיה זה שינווט את המשחק.
    בכנף ימין של הקבוצה, קלימי סבן יהיה זה שידהר על הקו, במקומו של אורי אוזן. גולן חרמון, ככל הנראה, ימשיך לקבל אשראי ויפתח ליד לואיס מארין. מי שאמור לחפות על חסרונו של איתי שכטר, הוא חלוץ הרכש מחוף השנהב, ג'ורג' בה. במכבי נתניה זעמו מאוד על כך שמהפועל תל אביב נגזל שחקן שולי כמו ביברס נאתכו ואילו מהם גזלו שחקן משמעותי כמו איתי שכטר. כרגע, מסתמן שאיתי שכטר ישחק במדי הנבחרת.

הרכב משוער: לירן שטראובר; לואיס מארין, גולן חרמון, קלימי סבן, דדי בן דיין; אמיה טגה, סטניסלאב אנגלוביץ', תמיר כהן, מריוס בונדאה; ג'ורג' בה, אוקוצ'ה.

http://mad.walla.co.il/archive/303446-5.Xxx
    לאליפות אירופה הוא לא היה מספיק טוב, פתאום הוא השחקן החשוב ביותר. איתי שכטר.

הפועל תל אביב - מזואה אנסומבו חוזר ל'הקופסא' באדום.
    הפועל תל אביב רוצה בעונה הזאת לזכות באליפות. לא מעט משאבים הושקעו בקיץ הזה על מנת להשיג את המטרה המסומנת והאדומים ירגישו מאוכזבים אם יחמיצו את הכתר. בעונה שעברה, ניר לוין, מאמנה דאז של הפועל תל אביב, אמר: "קבוצה שרוצה לקחת אליפות, צריכה לדעת לעבור את 'הקופסא'". ואכן, אם בכוונתה של הפועל תל אביב להביע רצינות לגבי מטרותיה, הרי שהיא צריכה לנצח את היהלומים.
    מספר שינויים יערכו בהרכבה של הפועל תל אביב וזה לא יהיה אותו ההרכב שהתרגלנו לראות בעונה שעברה: וינסנט אניימה יחליף את שביט אלימלך בין הקורות. גבריאל דוס סאנטוס יתפוס פיקוד בהגנה במקומו של חאבייר פהאס. מזואה אנסומבו יכנס לנעליו של יוסי אבוקסיס. אבדג'י יספק את היצירתיות במקומו של לוסיאנו דה-ברונו. ראובן עובד ינסה להיכנס לנעליו של סלים טועמה. ליאור אסולין יצטרך להוסיף המון מהירות וכיבושים להתקפת האדומים במקומו של אליניב ברדה. גם פאביו ג'וניור יצטרך להשכיח מהקהל האדום את זיטו אוגבונה.

הרכב משוער: וינסנט אניימה; גבריאל דוס-סאנטוס, רמי דואני, דני בונדר, יגאל אנטבי; מזואה אנסומבו, ואליד באדיר, אבדג'י, ברוך דגו; ליאור אסולין, פאביו ג'וניור.

http://mad.walla.co.il/w/18-200/211829-18.Xxx http://mad.walla.co.il/w/18-200/251658-18.Xxx
    עד כה, היה צהוב שחור. מעתה הוא אדום. מזואה אנסומבו.

9. flash Member

לא נראה לי שעטר יפתח עם 3 קשרים אחוריים, מול לרייה זה היה משחק חוץ, לדעתי רוזנטל יפתח על תמיר כהן.

10. dsvetoy Member

כהן יפתח בדוק אבל רוזנטל יפתח במקום טגה אני מאמין..
    תמיר כהן בכושר מצויין!!! 55555
    http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/1/1e/Khamsa_pendant.Xxx/100px-Khamsa_pendant.Xxx

Last edited: Aug 20, 2007
  11. Fabio Junior Member

אתה בטוח שג'וניור יוכל לפתוח מחר בהרכב? משום שמול שירוקי לא רצו לסכן אותו, והוא שיחק רק 20 דקות.

12. dsvetoy Member

אמרו שהוא תורגל במקום סבג...

13. Fabio Junior Member

יש לינק?

14. Number 8 Member

אני לא חושב שבני יהודה תוכל לעשות משהו בטדי. בית"ר פיבוריטית, היא תבוא עם אש בעיניים להוכיח לכולם שההדחה מהצ'פיונס לא השפיעה עליה כלל וכלל. בית"ר תהיה בשליטה ברוב המשחק, תשלוט, תתקיף, ובני יהודה בראשות דוארטה תצא להתקפות מתפרצות ותנסה להפתיע. מה שבטוח, הולך להיות לנו משחק מעניין.

Last edited by a moderator: Aug 20, 2007
  15. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אני דווקא נוטה לבני יהודה. אבל הפעם זה אולי בגלל שאני ממש רוצה יותר מאשר אני באמת מאמין.

בית"ר הפתיעה אותי נגד קופנהאגן ובאמת נראיתה לא רע בכלל, את העילגים מוולפסון הם ניצחו די בקלות ונראה שבית"ר מוכנה לליגה. בני יהודה קבוצה שיכולה לגרום לה בעיות, הכל תלוי בחדות של דוארטה. על החדות של משה ביטון אף אחד כבר לא בונה והברזילאי מצד שני הוכיח במשחקי הטרום עונה שהוא מחודד היטב לקראת הליגה, אני רק מקווה שהפגיעה הקלה שהוא עבר במשחק נגד כפר סבא בגביע הטוטו לא תפגע בו.

כמובן שהכל תלוי בבית"ר, אם היא תהיה תכליתית וחדה לבני יהודה אין שום סיכוי, העיניינים יתחילו להיות מעניינים ברגע שהדקות יעברו ובית"ר לא ממש תצליח לייצר מצבים, לאט לאט הלחץ ישחק תפקיד ואז בני יהודה תוכל להפתיע.