נקווה לניצחון היום בטדי.. אין לי הרהב מה להגיד הקהל של ביתר כל משחק עושה גהינום במיוחד שהיום זה המחזור הראשון...
דקה 12, שער ראשון לבית"ר ירושלים לעונת 2007/8, 0:1 מרגלי טוטו תמוז. האיש שכבש 10 שערים בעונה שעברה לזכות בית"ר, מקבל כדור עומק מצויין מבואטנג, אי אפשר לעצור אותו וברגל שמאל לגג הרשת... משחק טוב מאוד בטדי עד עכשיו...
משחק מאוד מבולבל מבית"ר ועד עכשיו אני ממש לא מרוצה ממה שאני רואה. אין סדר במשחק, בית"ר לא שוטפת את המגרש כמו שהיא אמורה, וזה כנראה בגלל מיכאל זנדברג שכל כך חסר לחלק הקדמי של בית"ר. איפה הפריצות שלו איפה? ברק יצחקי מנסה יותר מדי לבד, אבל אני מניח שבמחצית השנייה הוא כבר יכנס למשחק ויבין שהוא צריך לשחק יותר יעיל. טוטו תמוז נראה ממש טוב, חד מאוד. אני מקווה שבמחצית הראשונה בית"ר כבר תשחק יותר טוב
בית"ר משחקת בסדר. קצת יותר ריכוז ופחות זלזול ומנצחים בטוח. החמצה נוראה של יצחקי. הוא מתנהג כאילו הוא משחק נגד ילדים, הייתי מוציא אותו (הוא די חלש היום) ומכניס את אפק. בכלל יהיה מאוד מעניין מי יכנס לשחק מבין ברוכיאן מירוסביץ' אפק בן שושן רומולו ועזריאל. נשארו רק 2 חילופים. תתכוננו לגל תלונות על חוסר בדקות בשבוע הקרוב.
לא מחצית כל כך גדולה של הביתרים, אך היינו עדיפים, הבדלי יכולות האישיות של השחקנים על המגרש עשו את השינוי. ביתר לא במשחק (לפחות מבחינה התקפית)אטרקטיבי מספיק השחקנים די מבולבלים וקשה ומתקשים ליצר 3-2 מסירות מדויקות. אך למרות זאת ביתר הבריקה אם 2-3 מהלכים ראוים ויפים שאחד מהם הוא כמובן הגול של טוטו.
0:3 לבית"ר בסיום, בני יהודה אחרי 2 ניצחונות יפים בגביע הטוטו מפסידה בפעם הראשונה העונה לאלופה, למרות משחק לא רע שלה בכלל עם בעיטה אחת של קובאצ'ביץ' למשקוף ועוד אחת של לוקמן סנטימטרים מעל למשקוף (אחרי מבצע יפהפה של אלירן עטר והשארה עם הסטופקס). שני גולים יפים של בית"ר, טוטו תמוז עם הרבה קור רוח מפיל את השוער ושם את הכדור מעליו; השער השני, היפה עד כה מבין שמונת שערי המחזור, של מיכאל זנדברג, שהבקיע מהטווח הזה שער הרבה יותר יפה במדי מכבי חיפה (http://youtube.com/watch?v=q9W_f1dGte8) אבל השער של היום היה גאוני, מתוכנן ואיזה יופי איך הכדור נכנס; השער השלישי הגיע לאלבארז שהוא המגן הכי טוב לדעתי שהביאו לארץ, הגיע לו יותר מכל אחד בבית"ר על העבודה המצויינת שהוא עושה וזה כנראה פיצוי על השער שנפסל לו בקופנהאגן... עידן טל ומיכאל זנדברג סוף סוף הראו שיש קשר בינם לבין בית"ר ירושלים של השנה, יואב זיו היה מצויין גם הוא, ברק יצחקי תפס יום לא גדול אבל הראה דברים יפים למרות זאת... בני יהודה קבוצה מצויינת, ואם היא לא הייתה "משחקת לידיים של בית"ר", כמו שאיציק זוהר אמר, אולי היא הייתה מוציאה איזה נקודה כי בית"ר לא הייתה בשיאה היום... מה גם שדוארטה תפס יום חלש מאוד... דרך אגב סוף סוף שידור כמו שצריך בערוץ 10, יורם ארבל ואיציק זוהר צמד מצויין רק שימשיכו ככה, היה תענוג...
בית"ר ירושלים מנצחת 0:3 את בני יהודה משערים של טוטו תמוז(12), מיכאל זנברג(62) ואלברז(88). קבוצתו של יצחק שום לא הציגה יכולת גדולה ולא נזקקה להרבה עבודה, ולמרות זאת ניצחה בקלות את בני יהודה. כפי שהמצב נראה כרגע, בעוד שאר הגדולות לא מראות יכולת מרשימה, בית"ר גדולה על הליגה שלנו.
3-0 קליל של בית"ר. שער ליגה ראשון של טוטו תמוז מאז הסיבוב השני של העונה שעברה, גול שחשוב מאוד לביטחון של החלוץ המצוין הזה. גם זנדברג במידה מסוימת הרוויח את הביטחון שלו בחזרה עם הגול המוזר הזה. עד הגול הוא לא היה במשחק והצדיק את ההחלטה של קשטן לא לזמן אותו, אבל אחרי הגול הוא כבר התחיל להיות מעורב במשחק ולעשות דברים נחמדים. ברק יצחקי שזכה לשמירה משולשת לאורך כל המשחק לא נתן משחק גדול אבל הוא הוכיח היום שהוא כנראה מחזיק הכדור הכי טוב בליגה, רק חבל שהוא לא תמיד משחרר בזמן. אלבארז אחד הזרים הגדולים שנחתו פה בכל הזמנים. לא יהיה מוגזם להכתיר אותו כבר עכשיו להחתמת העונה
אותי מה שהרבה יותר מטריד מהעובדה שבית"ר היום לא הרשימה היא הקלות שבה היא ניצחה. לאורך כל השידור טענו כמה שהשחקנים לא רצים מספיק, שבית"ר משחקת בהילוך שני, טובה רק לפרקים וכו'. למרות כל אלו ז הספיק לה כדי לפרק את בני יהודה, וכאן אולי מגיע החשש הכל כך גדול שלי להמשך העונה. בנוסף, הרבה מאוד קבוצות מגיעות לטדי בפחד, בחצי שעה הראשונה שליטה מוחלטת של בית"ר. אני מקווה מאוד שלא כך ייראו כל יתר המשחקים העונה.
רוני לוי יכול בינתיים להיות רגוע ויש לו עוד טיפה אוויר לנשימה, המצב הוא לא אבוד. בית"ר ממשיכה את העונה שעברה בדיוק, שום כדורגל שמח ולא נעליים (בינתיים כמובן) לא היו הבדלים גדולים בין הקבוצות, בני יהודה סתם אנמית, בית"ר פשוט לא רוצה לשחק. אלברז הוא רמה מעל כולם (יחד עם בואטנג כמובן) פשוט שחקן גדול, איך שחקן כזה מגיע לליגה הזאת... רכש אדיר של בית"ר. יואב זיו ואמסלם גם להם מגיעות מילים טובות וזהו בבית"ר. עידן טל ממשיך להיות חושך מצרים, זנדברג לא מסוכן בכלל אבל.. יחד עם כל זה ניצחון קליל בלי מאמץ ובלי סיכון. בני יהודה הייתה לא החלטית, דוארטה היה חלש מאוד, לוקמן היה צריך לקבל לפחות פעמיים אדום אני לא מבין למה קינן היה כל כך סלחן כלפיו. אם רוצים להסתכל על התוצאה- בית"א עשתה את שלה בצורה מושלמת. יכולת?לא משהו בכלל.
אתה צריך לחשוש אולי לבני יהודה. קבוצה כ''כ אנמית, 10 דקות של כדורגל שלא הצליחו כלום. ההגנה שם על הפנים, החלוצים לא פוגעים. מול קבוצה קצת פחות פראיירית לבית''ר היה הרבה יותר קשה, כי הם לא נתנו משחק יוצא דופן. ואלברז.. באמת שחקן ענק.
צריך לזכור שבני יהודה לא ממש מאריות הליגה ומעמידה העונה סגל די חלש. אני בטוח שקבוצות אחרות יעשו לבית"ר את החיים הרבה יותר קשים. יש בערך חצי ליגה שמסוגלת לעשות את זה.
משחק בסדר. זה היה יכול להיות גרוע יותר מבחינת בני יהודה אם בית"ר היתה משחקת מהר כמו מול קופנהאגן ושחקנים כמו יצחקי ובואטנג לא היו מזלזלים. זיו ואלברז היו מצוינים. אלברז כבש עם הכתף/גב? בואטנג טוב חוץ מכמה שטויות, כנ"ל תמוז. בני יהודה היו רעים מאוד.