מחזור 1 בליגת העל :: פותחים עונה!

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Butragueño, Aug 24, 2018.

  1. Butragueño מנהלים

    Joined:
    Dec 18, 2005
    Messages:
    15,672
    Likes Received:
    6,769
    "'ראיקו הציל אותנו" טוען איביץ'.
    אם זה לא כדי ללטף אותו, אז זה משפט חסר משמעות. ברגע הקריטי היחידי במשחק ראיקו הדף בצורה רשלנית בעיטה של רוקאביצה וסידר לעוואד וחיפה הזדמנות שבנס ייני הציל מהקו. איזה על מה איך מגיע לו התודה המיוחדת הזו? עזבו את זה שבמחצית השניה הוא החזיר אותנו לתקופת משחק הרגל הרעה שלו אם 2 מסירות לאלי דסה שחמקו החוצה.
     
  2. Raulito Madridista

    Joined:
    Nov 22, 2005
    Messages:
    39,633
    Likes Received:
    3,524
    Gender:
    Male
    בדיוק בגלל העניין שממכבי חיפה אין ציפיות זה נורא היה קל להיות בנעליים שלה אתמול ולא רציתי להפריז במחמאות כמו שעשו חלק מהזמן בצוות השידור, כל ה-'מאורגנת', 'עומדת טוב' נשמע לי כמו קלישאות זולות דומות ל-'תהליך', 'בנייה' פשוט בצבע ובגוון אחר ורלוונטיות ל-60 דק'. נורא קל להיות בסיטואציה של מכבי חיפה - לבוא להתבנקר, נגד קבוצה שהראש שלה בכלל באירופה בגומלין ומשחקת בהרכב לא חזק(אם המשחק היה חשוב אז עטר היה משחק), לצאת להתקפה פעם ב-20 דק' ולהיות מרוצים, כשכמובן שקל להטריף את השחקנים לפני מכבי, זה לא משחק נגד בני-יהודה שם צריך לחשוב ולתקוף.

    ראיקוביץ' תמיד יהיה פלופ במכבי, עכשיו מנסים למזער נזקים איתו. בכל שנה אמר שזו השנה האחרונה שלו והנה הוא נשאר, אז כנראה שזה ימשיך.
    זה נראה לי דיון סרק אבל שכטר היה אחרון בהיררכיית החלוצים עד עכשיו, אז הוא בטח לא שחקן הרכב, פתח לפניכן רק בגביע הטוטו בדרבי והוא כמעט כל המשחקים היה כשיר.
    במכבי מעניין לראות עד כמה יילכו חזק באמת עם עניין הצעירים. יכול להיות שבעונה כזו של הליגה זה באמת יהיה בסדר, ואני לא עף על אף שחקן מרכז שדה שיש להם שם לצורך העניין. אם היה אפשר תיאורטית לחבר את המשמעת של דור פרץ, הטכניקה של גולסה והמהירות שלו ולחוש השערים של ריקן - אז היית מקבל שחקן קישור נורמלי לקבוצה שרוצה אליפות.
     
  3. Raulito Madridista

    Joined:
    Nov 22, 2005
    Messages:
    39,633
    Likes Received:
    3,524
    Gender:
    Male
    הערב המשחק שנועל את המחזור, מכבי פ"ת נגד בית"ר. כמו שאמרתי לחבר - בבית"ר זה שחור או לבן, מטורפים לטוב או לרע, 8000 אוהדים יגיעו וזו דחיפה פסיכית שאי-אפשר להתעלם ממנה ואני מאמין שבמחזור ראשון לוזון עדיין כן יקבל ימי חסד. האמת שבית"ר מעבר לכך שהתחילה את ההכנות באיחור היא גם סובלת מפציעות, קונט פצוע, אין מגן שמאלי ואני משוכנע ששכחתי עוד כמה. מילא ערן לוי לא מתוכנן בהרכב אבל קלטינס מה איתו? למכבי פ"ת יש הזדמנות, ומצד שני ההתקפה של בית"ר עדיין טובה, פחות אינברום שהוא מוכשר אלא בעיקר עידן ורד במידה והכל מאחוריו. בניון צריך לשחק מתחת לחלוץ, וזו הבעיה של מכבי פ"ת שאין לה חלוץ שפיץ, אבל המשולש לידור כהן-בניון-סולומון יכול לאתגר.
    לפני שנתיים קיבלנו 2:2 דרמטי כשהקבוצות נפגשו במחזור הפתיחה ובשבעת המשחקים האחרונים המאזן נוטה בבירור לטובת בית"ר - 5 נצ' ו-2 תוצאות תיקו.
     
  4. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Mar 7, 2008
    Messages:
    17,322
    Likes Received:
    10,485
    בהתחשב בהכל(הכנה רעה, הרכב חסר, מאמן גרוע, יריבה לא קלה) אני חותם על תיקו היום שיכול להגיע כתוצאה מהדחיפה מהיציעים וההתלהבות, כדורגל גדול לא יהיה כאן, רק שלא יגמר בהפסד.
     
  5. Telkiyski Member

    Joined:
    Mar 25, 2009
    Messages:
    26,230
    Likes Received:
    8,585
    מכבי פתח תקווה קבוצה מנחוסה (וטובה).

    לדעתי ביתר לא תנצח הערב ומכבי פתח תקווה תפתיע ותסיים 4-5.
     
  6. גלץ Member

    Joined:
    Jul 8, 2017
    Messages:
    5,312
    Likes Received:
    1,074
    Gender:
    Male
    יש למכבי פת שחקני רכש טובים? כי אם הם באותה יכולת של שנה שעברה הם לגמרי סתם.
     
    Last edited: Aug 27, 2018
  7. גלץ Member

    Joined:
    Jul 8, 2017
    Messages:
    5,312
    Likes Received:
    1,074
    Gender:
    Male
    יכול להיות שהוא מנסה לחזק את הביטחון של ראיקו אחרי המשחק בנורבגיה שהתקשורת המביכה שלנו האשימה אותו בהפסד.
    אני גם חושב שראיוקביץ אוברייטד אבל הוא לא הבעיה של מכבי השנה.
     
  8. oranfu Member

    Joined:
    May 16, 2011
    Messages:
    37,876
    Likes Received:
    20,959
    הוא לקח גם כדור מצוין מאזולאי במחצית הראשונה.
     
  9. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jul 30, 2002
    Messages:
    18,671
    Likes Received:
    1,938
    Gender:
    Male
    רואים שיש מאמן למכבי פ"ת ,רואים איך הוא משפיע על המשחק והם לא מצליחים אפילו לתת 2 פסים .
     
  10. EuropeGuy Member

    Joined:
    Oct 25, 2012
    Messages:
    2,607
    Likes Received:
    981
    איזה יהלום הילד.
     
  11. גלץ Member

    Joined:
    Jul 8, 2017
    Messages:
    5,312
    Likes Received:
    1,074
    Gender:
    Male
    מצד שני אפקט המאמן מבחינת ביתר ירושלים עובד מצוין
     
  12. hbs7 Member

    Joined:
    Oct 24, 2014
    Messages:
    3,306
    Likes Received:
    2,558
    Gender:
    Male
    השילוב של הפיזיות והדריבל אצל מנור, פשוט נפלא.
     
  13. קשר שמאלי Member

    Joined:
    Jan 29, 2013
    Messages:
    20,007
    Likes Received:
    6,946
    Gender:
    Male
    סולומון עילוי
     
  14. גלץ Member

    Joined:
    Jul 8, 2017
    Messages:
    5,312
    Likes Received:
    1,074
    Gender:
    Male
    יפה.
    מה יהיה בסופש נתניה נגד סכנין
     
  15. לירן מנהל כללי מנהל כללי

    Joined:
    Aug 5, 2002
    Messages:
    39,109
    Likes Received:
    8,467
    כדי שביתר תצא באמת לדרך חדשה ותיפטר ח
    רשמית מכל התחלואות, צריך להעיף כמה שיותר מהר את גיא לוזון.

    Sent from my Redmi 4A using Tapatalk
     
    EsheD likes this.