הכושר הגופני עדין לא בשמיים, אבל רואים שיש שיפור. לקראת סוף המשחק היו שחקנים שרצו והיו עם חמצן (ואצק, כגלמאכר ורוקאביצה) מלבד מוגרבי, כשלעצמו נתן משחק נהדר, אבל לא כל שבוע נקבל מסננות. בכללי היה שילוב נהדר של קהת-רוקאביצה-פלט עם התקפות לא רעות, ואני מקווה שעם הזמן ועם המחזורים הבאים זה יתורגם ליותר מצבים ושערים. אני רק שאלה, כמה חילופים מותר לשופט?
כן ככה צריך להופיע חצי שני. הייתי גאה בקבוצה שלי באיך שעמדה במחצית השנייה, בשיפור שביצעו השחקנים ונשמעו להוראות המאמן. כן זו לא קבוצה ברמה של שתי הראשונות מהעונה שעברה, אבל בהתחשב בכך שהשחקנים מתאמנים עם המאמן הזה רק שבוע, בהתחשב בזה שכלל לא עברו הכנה ראויה לעונה ובהתחשב ברכש שרק הגיע, לא יכלתי לבקש משהו יותר טוב מזה. כעת מכבי חיפה צריכה להמשיך לעבוד קשה על תיאום ובמיוחד על הכושר. אני גם לא יכול לסבול את גוזלן. הספסל גם ככה לא משהו, אבל מבחינת חלוצים אין כלום כרגע שם. יונתן לוי בהופעת בכורה מצוינת בליגה ומוגרבי שהפתיע היום בגדול היו המצטיינים במגרש. על חצי ראשון אין לי מה להרחיב. זה דווקא היה צפוי מבחינתי טוב שהפועל באה חסרת תכלית. חצי שני נוקאאוט טקטי של הירוקים.
מסכים איתך, מלבד החלק על יונתן לוי. הוא נתן כל מה שהוא יכול, אבל אין לו הרבה. משחק הגנה טוב, הוא לא היה קיים בחלק הקדמי. גם בהגנה קצת רעדו לו הרגליים. כדורי חוץ מוזרים.
איזה מגעיל גוטמן מתראיין , אם הוא לא רוצה שלא יגיע לעמדת הראיונות . שואלים אותו שאלות והוא עושה טובה שהוא עונה.
אגב, אף אחד לא דיבר עליו במשחק, ואני בספק אם שמו לב אליו. אבל ואצק נתן משחק ענק. אני לא בטוח שזה יתבטא במספרים, אבל הוא עשה כל כך הרבה לחץ על שחקנים וגרם לכל כך הרבה איבודי כדור של האדומים. גם הכושר הגופני שלו לא רע, והוציא הרבה מאוד התקפות קדימה.
תמיד כיף לי לראות את גוטמן השחצן הזה מפסיד, פשוט לא אוהב אותו הוא מרגיש שהוא יודע הכי טוב והוא הכי טוב
חצי ראשון עזרא עשה ממנו פורפרה. חצי שני באמת גם אבו עביד השתפר, אולי גם כי עזרא נעלם והפסיק לנצל את המיסמץ' שם ולא הבנתי למה.