יחזקאל הוא בדיוק הטיפקאל של השחקן הישראלי. כשרון שהשתן עלה לו יותר מדי מהר למוח, וכנראה לא ייצא ממנו שום דבר.
1-0 דקה 55, גליינור פלט! מוגרבי עם פעולה נהדרת, לא פשוט להוריד ככה כדור ואחר כך לבשל שער. קהת סתם הפריע
המחצית השניה היתה כבר הרבה יותר טובה. היינו הרבה יותר אגרסיבים, עבדנו טוב הגנתית באמצע. מוגרבי היה מצוין אבל איזה רשלנות בהתקפה. היינו צריכים להבקיע 3 לפחות.
בניגוד לעמיחי שפיגלר אני לא נכנס לאופוריה מהנצחון. לפני שנתיים התחלנו עם הצגה נגד סכנין וראינו איך זה נגמר. מה שגם שזה הפועל תל אביב שכבר מזמן הפכה לשטיח האדום שלנו. העונה היא עדיין סימן שאלה. מוגרבי במשחק גדול אבל גם איתו הייתי מחכה עם הכתרים. ושובל גוזלן צריך להגיד תודה שהוא כבר שתי עונות לובש את המדים של מכבי חיפה, הוא לא ראוי להם
בושה וחרפה הפועל. לא רק משעממת למוות אלא קבוצה שלא נלחמת ולא רוצה לנצח. הקהל שבא ונתן את הנשמה הזיע יותר. במחצית הראשונה שהייתה פחות איומה כל הזמן שיחקו לאט ואחורה וכל אחד מכדרר בלי הפסקה. אבל אני הדביל שהחלטתי לבזבז יום שלם ולנסוע למשחק. הגול היה רך ומביך ויש לנו את המגנים הכי גרועים בליגה. אין טעם לדבר על יחידים. חן עזרא ועוד עשרה פאתטיים. בתור התחלה - ידין ורייכרט ל-11 וגם דגני. יש הרבה עבודה גוטמן והצרה: באר-שבע מחכה לנו בשבת.