מחזור שני של ליגת העל יוצא לדרך לפני הפגרה הארוכה

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by שי, Aug 30, 2013.

1. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

3 נק' בשביל אשדוד בגלל מתנה של אריק בנאדו. אין לי שום מילה טובה על מאמן שבתחילת עונה כבר מתחיל עם 'רוטציה'. ברגע שהמגינים הקבועים שלך פצועים איזה אידיוט מוציא את הבלם הכי טוב ממרכז ההגנה? לא ראינו לפני עונה שמכבי חיפה בלי צוצאליץ' זו קבוצה מסננת?

בנאדו גם עזר לאשדוד עם הרכבתו של אנדלובו בהרכב. את זה ראינו בדקה ה-44 כשהשניים הפריעו אחד לשני (אנדלובו עם גבו לשער היה צריך לעזוב את הכדור בשביל אבוחצירא).

אני מאד מאד מקווה שהמאמן למד משהו היום. כמו ש-dmms אומר, מי שמדבר על עומס צריך לקבל זאפטה.
    ועוד עומס בראשון לספטמבר... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx

2. oranfu Member

אני כן חושב שעומס משפיע, אבל אולי זה בעיה של מאמן הכושר. כמו נגד ק"ש שבוע שעבר, אנחנו עומדים על המגרש. רואים שאין לנו כח.
    זה עדיין לא מצדיק הוצאה מההרכב של בלם, ועוד כששני המגינים הבכירים לא משחקים. בנאדו פשוט הפסיד את המשחק הזה. חבל.
    אני לא חושב שזה כזה משנה בסופו של דבר כי אין לנו חלוצים בשביל אליפות. זה פשוט לא יספיק.

3. alexshw Member

כפי שכבר כתבתי לפני חודשיים הקבוצה לא ערוכה להתמודד בשתי מסגרות. עדיף לקבוצה לעלות עם הרכבים משניים באירופה ולרכז את המאמץ בליגה.
    לבנאדו אין מושג ברוטציה.

ובכלל אני חושב מבחינת החשיבה במועדון וההתנהלות, לדעתי לא נתקדם לשום מקום כבר עם שחר.
    פרגוסון פרש, אז גם הגיע זמן ששחר יפרוש. הם באותו גיל.

4. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה שאין להם כח זה אך ורק בגלל העצלנות וחוסר המקצועיות שיש בכדורגל הישראלי. מי מדבר על עומס בראשון לספטמבר? מה יהיה באוקטובר או נובמבר? השחקנים עולים למגרש עם כסא כדי שיכולים גם לנוח?

מה זה הבולשיט הזה? אם קטן ובוקולי לא יכולים לשחק שני משחקים בשבוע אז שיפרשו. איזו סיבה יש לבנאדו לתת לצוצאליץ' לנוח? בן כמה הוא? 40?

בנאדו הוציא בצורה הזאת את כל המומנטום החיובי שהיינו בהם. פציעות זה דבר אחד, אבל אתה לא מוציא את הבלם הכי טוב שלך כשטוואטחה ומשומר פצועים. יש דבר שנקרא איזון בקבוצה. בקישור ראו את הבלאגן ועל ההתקפה אני בכלל לא רוצה לדבר. העיקר שבנאדו מבסוט מאנדלובו...

5. oranfu Member

אולי לא היה ברור ממה שרשמתי, אבל אני מסכים שמגוחך לדבר על עומס. זה נובע מחוסר הרצינות שיש לנו בכדורגל. אבל אי אפשר להתעלם מהעובדה שלשחקנים אין כח לשחק כבר משחק שני ברציפות בליגה וזה נובע מאימוני כושר לא מספיק טובים.

ובכל מקרה, היה טמטום מדרגה ראשונה להוציא היום את צ'וצ'אליץ' ורשמתי את זה לפני שהתחיל המשחק. שיחקנו היום עם רביעיית הגנה חלשה.

6. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אוקיי, אז אין ויכוח לגבי העומס. אני בהחלט מקבל את עניין העמידה על המגרש (ראו את זה בבירור בדקות שלפני השער השני שלנו), אבל אם בנאדו ממשיך עם עניין הרוטצייה אנחנו יוצאים קרחים מכל הכיוונים. במשך רב הדקות נראינו על הפנים. לא ראיתי שום דברים שהשחקנים עשו בצורה אוטומטית.

מילה אחרונה על ההגנה. שיימן אולי לא תרם דבר לחלק ההתקפי, אבל השערים הגיעו בגלל חוסר התיאום בין הבלמים ובגלל גבאי שגם לא יודע מה הוא רוצה מעצמו. אני לא חושב שעם משומר המצב יותר טוב, אבל ציפיתי מגבאי קצת יותר.

7. alexshw Member

גפ מול ק"ש נראנו על הפנים הרבה דקות. גם אז וגם היום לא היה לנו מרכז שדה בשיטה הזו של אריק.
    ושוב הסגל לא מספיק טוב לשתי המסגרות.
    אותי מעניין לקחת אליפות יותר מניצחון על אלקמר.

8. oranfu Member

מילא שגבאי היה גרוע בהגנה, אבל כולם כל הזמן אומרים איזה טוב הוא בהתקפה. בינתיים אנחנו לא רואים שהוא יותר טוב ממשומר גם בקטע הזה.

אגב, אני מסכים עם אלכס בקשר למרכז השדה. ידין צריך לשחק עם בוקולי ולפנות את ראיוס לשחק בהתקפה. אם לא ידין אז לפחות אבוקרט, מישהו שיעשה הגנה בנוסף לבוקולי.

9. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

בוקולי זאת לא הבעיה של מכבי חיפה אלא בנאדו שכל פעם מחדש נותן לו לשחק לבד. מילא קטן שעוד משחק טיפה יותר מאחור אבל ורד? הוא לא מסוגל לרדת לגליץ אחד כל המשחק. לא מפתיע ששוב אנחנו סופגים. לא יכול להיות שגם ככה אנחנו עם שני מגנים מחליפים אז הוא בוחר דווקא במשחק כל כך חשוב לתת מנוחה לצמד הבלמים?

ציון מאוד נמוך לבנאדו במשחק הזה.

10. Jakur משתמשים של כבוד היכל התהילה

איזה סיום אדיר למשחק מורט עצבים.
    הגיע למכבי לנצח, ודיברתי כאן בשישי שלמכבי מחכה משחק קשה מול הכבשה השחורה שלה והיום התגלה שהיה מדובר פשוט בכבשה שהסתובבה במגרש והפריעה למכבי לכבוש יותר.
    שאלה אחת שממש מטרידה אותי - ההתייבשות של דאבור בספסל מראה שלא מדובר בעניין מקצועי, אני בטוח שמדובר בעניין של חוזה שלא נחתם וכו' ולכן דאבור יושב על הספסל.
    את מרגוליס היה צריך להשאיל השנה, הוא היה חושך בדקות ששיחק ודאבור היה נותן הרבה יותר ממנו

11. yedidel Member

מקום ראשון לשלושה שבועות שלמים לפחות http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx תענוג

12. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

אחחח כמעט המשפט ?ליברפול באנגליה באר שבע בישראל? היה רלוונטי בהקשר של קבוצות מושלמות בליגה שלהן.

לא נורא, אולי מחזור הבא http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

13. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

ולעמוד ולחכות זה יותר טוב? החוכמה היא להיות אגרסיבי ולא לפחד, לא אומר לרדת לגליץ' אבל לתקוף את הכדור.

14. Daresen Ark Member

כבר בעונה שעברה בנאדו העלה רוטציות גרועות.

15. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא היה לי ספק שאם ננצח את בני יהודה זה יקרה בדקה ה-90. אני חושב שהראינו עליונות מוחלטת כל המשחק, הם כמעט שלא עברו את החצי, ולמעשה המחצית הראשונה היתה קטלנית רק בלי שערים. זה כל כך מתסכל לשבת ביציע ולראות משחק מול בני יהודה. מחזור הבא מול מכבי חיפה למשחק העונה, והאמת? אני קונה עכשיו תיקו, אין למכבי פנים לנצח בקרייה, רק עם נס.