התגובה על המחזור שהיה לנו: ברצלונה קרעה את אוססונה 3-0 בהליכה, כצפוי. אוססונה נחלשה העונה בעיקר בגלל עיזבת אגירה, הכישלון באלופות הוריד מהמוטיבציה, ההפסד הביתי שלה לחטאפה כבר הראה שהעונה היא לא תגיע למוקדמות האלופות, ואולי גם לא לגביע אופ"א. סמואל אטו עם שלושה שערים העונה בינתיים, פותח את העונה בסערה. מסי גם טוב. ולנסיה מנצחת 1-0 בחוץ את אתלטקו הנאיבית. ולנסיה עלתה להיתרון מהיר משער של ויאה, ולא ראינו הרבה כדורגל שלה, אבל היא הייתה בהרכב חסר, ואתלטיקו בחוץ זה משחק קשה. למרות הבונקר המוחלט במחצית השנייה, ולנסיה מראה סימנים של קבוצה חזקה מאוד, קבוצה שכמו בעידן בניטס המוצלח, לוקחת נקודות גם שהיא חלשה מאוד. אתלטיקו כמו הרבה משחקים אשתקד, תוקפת ותוקפת ולא כובשת וכן סופגת. אליפות היא לא תיקח לדעתי, מקומות 3-4 ריאלים בהחלט, השאלה כמה נקודות בבית היא תשיג. אני דיי מרוצה מהניצחון הלא רע שלנו 4-1 על לבאנטה. לא ראיתי את המשחק אז אני לא יכול לנתח אותו יותר מדיי, מה שכן, זה יפה שבהילוך שני הבקענו ארבעה שערים. השער שספגנו היה חלקי באשמת מיצ'ל סאלגדו כמובן. אחרי הטעות בנבחרת ספרד שעלתה בהפסד, הטעות בשער אתמול(גם לאיקר היה חלק בו), לקאפלו צריך ליפול האסימון. נגד ליון לא נראה את מיצ'ל, אני מקווה שראמוס לא יוזז ימינה וסיסיניו יישחק ויהיה טוב. ואן ניסטלרוי עם סיפתח מעולה בליגה עם שלושער יפה, והוא גם יכל להבקיע עוד אחד לולא החמיץ את הפנדל. חבל שרואל לא ניצל את המצב הבודד אליו הגיע. אני לא מצפה ממנו שייקח כדור ויעבור שלושה, או פעולות אדירות ובישולים וגולים מדהימים כמו בשיאו, אבל אם הוא מקבל את המצב שלו במשחק, שישים גול, אני כבר התייאשתי. אנטוניו קאסנו וואן ניסטלרוי הם הנקודות בחלק ההתקפי. אני בטוח שנגד קבוצות גדולות יותר ריאל תשתדל הרבה יותר. בכל אופן, סגנון המשחק האפור טיפה מעצבן, אבל שוב, הצגות נקבל רק בבית, נגד קבוצות בינוניות או חלשות, כמו ה4-0 על אספניול אשתקד נניח או 3-0 כפול על אלאבס. אני טוען שבבית חובה יכולת מעולה וניצחון של מספר שערים אם היריבה לא ברצלונה נניח, אתלטיקו או וולנסיה(כמובן שלכ ניצחון שווה), ובחוץ גם 1-0 מפוקס הוא טוב. סביליה ניצחה את סוסיאדד בחוץ והבקיעה שלושה שערים, היא נראית טוב מאוד. ויאריאל הפסידה 1-0 לרקראטיבו בבית, ורק לפני מחזור סיימה בתיקו בברנבאו. הקבוצה של פלגריני נראית רע מאוד, הסגל של הקבוצה בינתיים לא נותן לה שום דבר. סראגוסה נוקמת באספניול עם שלישייה, על התבוסה בגמר הגביע. איימאר כובש. קארו צריך לדאוג על מצבה של לבאנטה.
דור לא ראיתי את המשחק של ריאל אבל שמעתי אוהדי ריאל שהיו מאוכזבים מהיכולת , זה יותר היה לבאנטה מאוד חלשה מאשר משחק טוב של ריאל
תוצאות טובות לריאל ולבארסה , וכל הכבוד ל rvn שאולי יחזור לימים היפים ביונייטד ולדעתי השילוב בינו לבין קאסאנו שיחזור לחיים בגלל קאבילו יותר טוב מזה של רונאלדו ו rvn . אבל יש בעייה רצינית בריאל והיא עמדת המגן הימני סיסניו לאתורם הרבה להגנה רק להתקפה , וסאלגאדו שקאבילו מעדיף אותו על פני סיסניו פשוט לא מגיע לא לשחק כי הוא לא תורם לא להגנה ולא להתקפה בדיוק עוברים אותו כמו שעוברים קונוסים.
עריכה של בוריס: אהה..... מצטער, חבר, עשיתי פה נזק. במקום להגיב במקרה ערכתי את ההודעה שלך ואין לי מושג איך להחזיר אותה. סליחה. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx בכל אופן, בתגובה לדעה שפעם הייתה רשומה פה: צ'לסי קבוצה טובה. שחקני ווטפורד היו נופלים, בדיוק כמו אשלי קול ברבע הגמר 2002. ובקשר ל- RVN: הוא הולך להבקיע את כל 60 הגולים של מדריד העונה.
אני מסכים איתך. לאטו העונה יש פרטנר רציני ביותר. לגבי המשחק אתמול: אני לא ראיתי את המשחק, אז כך שאין לי ממש מה לפרט אבל כאשר ראיתי את התוצאה 1-2, אמרתי לעצמי שוב ריאל תאבד נקודות ויהיה שיוויון. אני שמח שזה לא קרה. החיבור של ואן ניסטלרוי לשאר השחקנים בקבוצה קרה מהר משחשבתי וזה מעולה. למרות שזו לבאנטה, שלושער לא כובשים כל יום. -מישהו שראה את המשחק יכול להגיד לי איך ראול שיחק?
אני לא יודע על איזה פירפורים בדיוק אתה מדבר, אולי רק בגול האחרון של רונאלדיניו, בו בתנועה המוכרת שלו, אותה עשה גם נגד מילאן באותו גול נדיר, עבר משהו כמו שלושה שחקני צ'לסי, שזה באמת היה משהו מדהים, רונאלדיניו לא סתם נקרא קוסם, הוא אחד מהשחקנים האהובים עליי, אבל באנגליה הוא לא יהיה כזה פעלולן כמו שהוא בספרד, האנגלים ישחקו טיפה, יכירו אותו ובשלב כלשהוא יבינו שאיתו הדרך היחידה לשחק היא להיכנס ברגליים, כפי שאמר ג'ון טרי באחד מהמפגשים האחרונים בין צ'לסי לבארסה, שהשיטה לשתק את רונאלדיניו היא לבעוט לו ברגליים במשך רבע השעה הראשונה ולאחר מכן הוא מפחד לעשות את אותו תרגיל פעמיים, אני בטוח שטרי הוא לא האנגלי היחיד שיגיע למסקנה הזו, כולם יבינו את זה לאט לאט ויתחילו לכסח לו את רגלי הקסם, דבר שהם עושים לא רע בכלל, ואז הוא יפצע, יחזור מפציעה חלוד, עוד פעם יפצעו אותו, וככה הלכה לו העונה, אני בכל אופן מרגיש שאנגליה זה לא המקום בשבילו, למרות ששחקן שנחשב לבין הטובים בעולם אמור להיות בין הטובים בעולם בכל מקום, אבל כשאני מתאר את רונאלדיניו באנגליה זה פשוט לא הולך, לא כמו בספרד.
די, די. טרי, פאולו פררה והשאר- להשאיר לאנגלי. אנחנו לא רוצים לדעת למה לדעתך רונאלדיניו לא היה מצליח באנגליה, אז בבקשה, תמנע מאיתנו דעות מטופשות כאלה, שלא קשורות לנושא הדיון. תגובה הבאה בנושא הזה פשוט תמחק.