מחזור שני:שלושער לRVN ו4-1 לריאל, הפסד לויאריאל

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by rivaldo, Sep 8, 2006.

1. Puyol5 Member

סביליה מנצחת את ריאל סוסיאדד 3:1 והיא ביחד עם ולנסיה וברצלונה עם 6 נקודות מ2 משחקים.

2. קלייברט Member

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx

3. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

תוצאות היום

סוסידאד 1 - סביליה 3
    רנאטו העלה בדקה השמינית ל1-0 את האורחים , רבע שעה לסיום הכפיל קאנוטה את התוצאה סיירו רק צימק בדקה ה90.

חטאפה 1 - ראסינג סנטאנדר 0
    שער ניצחון של גוייזה אחרי שעה של כדורגל.

נאסטיק 1 - סלטה ויגו 2
    אחרי מחצית מאופס הגיע באיאנו החלוץ הברזילאי של סלטה ו3 דק' במחצית השניה עשה 1-0.
    שחקן ריאל מדריד , חאבייר פורטיו השווה בדקה ה67 , שיוויון שהחזיק מעמד 7 דקות בלבד עד שהגיע ננה וקבע 2-1 לסלטה.

מאיורקה 0 - לה קורוניה 0

בטיס 3 - א.בילבאו 0

בדקה ה20 נגח חואניטו את ה1-0 למארחים שהכפילו את התוצאה אחרי 40 דקות מרגליו של אדו.
    בדקה ה83 חתם את התוצאה הקשר הותיק קאפי.

ויאריאל 0- רקראטיבו 1
    התוצאה של המחזור ללא ספק מגיעה מאיצטדיון אל מאדריגאל , אחרי שהוציאו בשבוע שעבר תיקו אחת מול הכוכבים של קאפלו הגיעו הבייתה וספגו הפסד מביך אחרי שקארזולה כבש 9 דקות לסיום.

וכאמור כמו שאמרתם ריאל מדריד הביסה בלבאנטה 4-1 משלשוער של רוד ואן ניסטלרוי ואחד של קאסאנו,כאשר אטיין צימק בדקה ה35.
    שני שחקני לבאנטה הורחקו , דהו בדקה ה30 וקאמאצ'ו בדקה ה85.

Last edited: Sep 10, 2006
  4. Waters Member

rivaldo, זה בכוונה שריאל לא כתובה בתוצאות היום שלך? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx

5. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם תקרא את הכל תמצא גם את ריאל

6. Juanito Member

:aaa021: :aaa021: http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx
    איזה יופי שנשאר משהו אחרי אוליבירה וחואקין.
    לא ראיתי את המשחק אבל לפי מה שהבנתי בטיס שלטו ברוב המשחק למרות שזה לא חוכמה נגד הבאסקים אבל בלי אודונקור ודאמאיה להציג יכולת טובה זה משמח מאוד במיוחד שיש דרבי בפתח.
    כובשים:חואניטו,אדו,קאפי(מחליף).
    הרכב:
    דובלאס;מלי,חואניטו,נאנו,רומרו;ריברה,פוגל,מאלדונדו;פרנסיסקו סיסקו,אדו,סוביס.

Last edited: Sep 10, 2006
  7. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

סארגוסה מנצחת במן נקמה קטנה על גמר הגביע בשנה שעברה את אספניול 3-0 .

איימאר כובש שערבכורה במדי סארגוסה בדקה ה32 , דייגו מיליטו(81) ואוסקאר(82) השלימו את התוצאה

8. Bensh Member

כמות השערים שנכבשו בשני המחזורים האחרונים היא כמעט בלתי נתפסת
    בכל משחק נכבשו לפחות 3 שערים

9. Evra Member

טוב אני חייב לציין שהשלושער של ואן ניסטלרוי בכלל לא מפתיע אותי. שחקן בסדר גודל כזה (תרתי משמע) בספרד זה מכונת שערים עוד יותר משומנת ממה שהוא היה במנצ'סטר.

שחקן ששיחק באנגליה ומייד לאחר מכן עובר לספרד, אין בכלל שום צל של ספק שבספרד יהיה לו הרבה יותר קל, רוד ואן ניסטלרוי נחשב לאחד מהשחקנים שבכל משחק כובש שער או שניים לפחות, שחקן אדיר, לא עושה יותר מידי פעלולים, פשוט מקבל כדור ומבקיע, לפעמים גם דורס כמה אנשים בדרך, אבל זה תפקיד של חלוץ, הוא יכול כל המשחק לא לעשות כלום, וברגע אחד קטן לעשות את השינוי הזה, ואם זה מה שהוא עשה באנגליה,
    אני הייתי בטוח מלכתחילה שבספרד הוא יפציץ שערים עוד יותר ממה שעשה באנגליה, המשחק באנגליה הרבה יותר קשוח, אין שם משחקים, תרגיל אחד או שניים ושוברים לך את הרגל (זו גם הסיבה שלדעתי רונאלדיניו לא יסתדר באנגליה, אף אחד מהתרגילים שלו שם לא יצליחו, פעם פעמיים יצליח פעם שלישית בא ג'ון טרי), בספרד זה שונה, רואים את זה וראו את זה גם על רייס, שבסביליה גם כן שיחק הרבה יותר טוב ממה שהוא היה בארסנל.

בכל אופן, רוד ואן ניסטלרוי יזכר מבחינתי תמיד לטובה, גם אם הוא בריאל, כמו דייויד בקהאם, שעבר מיונייטד לריאל וזוכה להערכה מצידי בכל עת, כך גם הכבוד שלי לרוד נשמר כפי שהוא, שחקן ענק.

10. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

ואיך תסביר את זה שבקאהם הגיע ככוכב הכדורגל האנגלי והיום הוא עוד שחקן בכדורגל הספרדי

11. Evra Member

פשוט מאוד.

דייויד בקהאם שיחק עוד בילדותו במנצ'סטר יונייטד, הוא התחבר אל כולם שם בצורה הטובה ביותר, נחשב היה למנהיג, כולם ראו בו מודל לחיקוי, זה היה השחקן הנערץ ביותר במנצ'סטר יונייטד בשנות ה 90 ותחילת המילניום, הוא שיחק במנצ'סטר רוב חייו ונחשב היה לסמל של הקבוצה, ברגע שהוא עבר לריאל מדריד, זהו, הרומן שלו עם היונייטד נגמר, והתחיל סיפור חדש, ועדיין אחד מהשחקנים הנערצים ביותר, גם כשהוא לא משחק באולד טראפורד, בריאל מדריד לעומת זאת, הוא רק אחד מתוך עשרות שחקנים גדולים שמגיעים לקבוצה, הולכים, מגיעים חדשים, הולכים, וככה זה חוזר חלילה, בספרד הוא משחק עם המון שחקנים בעלי אגו לא קטן, הגלקטיקוס קראו להם פעם, והם הוכיחו במשך כמה עונות שהם עגלקטיקוס, יותר מידי כוכבים, יותר מידי אגו, לא הולך ביחד. כל אחד רוצה את הכדור אליו, ומשחקנים כמו
    פיגו, זידאן, ראול, בקהאם, רוברטו קרלוס, רוביניו, קסיאס, בפטיסטה, סיסיניו
    את מי רק הם לא הביאו וביחד מכל אלה, מי זה בקהאם שם? אף אחד.
    וככה גם צ'לסי תסיים השנה לדעתי, יותר מידי אגו בקבוצה אחת, וכעת נוסף להם גם באלאק ולמפארד, שלדעתי משחק בו שניהם משחקים - לא הולך ביחד, אבל אני לא אכנס לזה עכשיו.

בכל אופן, אני מקווה שאתה מבין למה אני מתכוון, כי בקהאם לא נהיה שחקן גרוע יותר בספרד, פשוט הוא לא אותו הסמל שהוא היה במנצ'סטר, זה כמו ששאראס שהיה במכבי תל אביב גם כן למעין סמל, עבר לאינדיאנה והוא לא כזה סופרסטאר כמו שהוא היה שם, הוא רק אחד מתוך אלפי שחקנים טובים אחרים שם, לא פחות טובים ממנו, ואולי אף הרבה יותר טובים.

12. SkiMan Member

שאראס לא סופרסטאר ב-NBA בגלל שהוא לא מהטובים שם. הליגה שם ברמה הרבה הרבה (הרבה, הרבה) יותר גבוהה מהיורוליג ובטח מהליגה הישראלית ולכן מה שהכי טוב פה כנראה לא מספיק טוב שם. לפי האקסיומה שלך על שאראס ובקהאם - הליגה הספרדית טובה וקשה מהאנגלית.

13. EL Capitan Member

דוגמא גרועה, בקיצור. חוץ מזה שהסגנון של בקהאם לא מתאים לליגה הספרדית, אני ימשיך את הכוונה שלו, ויגיד שבריאל לא בונים את סגנון המשחק עליו.

14. SkiMan Member

ואני אגיד שהוא רוצה להציג את הליגה האנגלית כחזקה יותר כי אוהד מנצ'סטר.
    אז ואן ניסטלרוי הבקיע שלושער נגד העולה החדשה, so what? והוא לא כבש נגד ויאריאל, מה זה אומר? כלום. בוא ניתן לו עונה שלמה ואז נחרוץ גורלות של ליגות. סביר להניח שלא נגיע גם בסוף העונה לשום מסקנה, כי גם הליגה האיטלקית, גם הספרדית וגם האנגלית פחות או יותר שוות ברמתן אז מספיק כבר עם הניסיונות העלובים האלו להוציא ליגה זו או אחרת טובה יותר או פחות.

Last edited: Sep 11, 2006
  15. EL Capitan Member

שיגיד מה שהוא רוצה. שום שוות ברמה, הפרימרה מס' 1. בסיום העונה הנוכחית, אני מאמין, זאת תהיה גם הדעה הרווחת, ולא רק בגלל בארסה ורונאלדיניו.

אגב, אני אמרתי כבר בתחילת העונה, שלבאנטה לדעתי היא יורדת בטוחה, והפרש השערים שלה בינתים עומד על 8-1.

ודניאל כנראה לא סתם נעלם. החשש גובר- בילבאו בדרך לסגונדה? ועזבו את זה, שזאת בטיס החדשה..

Last edited: Sep 11, 2006