מאת'יו כשיר,כל הסגל כשיר. כנראה שאמרי רוצה לתת לקבוצה לנוח למשחק באמצע השבוע,במיוחד למנואל פרננדס ששיחק את כל הדקות במשחקים של פורטוגל. למה באנגה הוחלף?
ארתור אל תתלהב יותר מדי בארסה יכולה לתת להם שלישיה ב20 דקות טובות. ולנסיה לא יודע בקשר להגנה אבל בקשר להתקפה זה נראה מצוין רק הייתי שמח לראות את באנגה משחק בקישור ההתקפי ומעורב יותר בהתקפה.
מחצית מזעזעת של ולנסיה במסטאייה, פשוט גרוע כמו ההרכב הגרוע של אמארי, ואחרי שבאנגה נפצע והוחלף זה נראה עוד יותר רע. למה מאת'יו לא פותח במוקם אלבה שהוא בכלל לא מגן? למה מאטה הגרוע פותח ולא צ'ורי דומינגז, למה מדורו. אמארי ממשיך בשלו. תוצאה מפתיעה ביותר בקמאפ נאו, 1-0 להרקולס.
מישהו יכול לשלוח לי בבקשה לינק נורמלי של המשחק של ולנסיה. כל הלינקים שיש לי לא עובדים או לא עובדים טוב. אליאס אתה מתרגש מהתוצאה המפתיעה של הקבוצה שלך?
תוצאה מפתיעה בינתיים בקמפ נוא אבל עדיין להחזיק מעמד עוד מחצית זה כמעט בלתי אפשרי... ולנסיה מובילה 1-0 משער בדקה האחרונה של המחצית ולפי המארקה משחק לא רע של ולנסיה שהגיעה לכמה מצבים טובים
ולנסיה הגיעה למצב אחד כל המחצית, והגול של מדורו היה די מקרי. דווקא ראסינג היתה מסוכנת יותר עם כמה מצבים של מוניטיס ורוזנברג השוודי החדש שהגיע מברמן.
אם ההרכב הזה ישאר ככה התוצאה תיהיה ככה גם בסיום. החלטה גרועה של גוארדיולה לפתוח עם שני שחקנים בקישור שלא יודעים לנהל משחק בדמותם של מסצ'ראנו וקייטה , אינייסטה מנסה לבד ולא יכול. בוז'אן במשחק לא משהו , הייתי שמח לראות את פדרו פותח את המחציתצ השנייה במקומו , וכמובן גם שצ'אבי יכנס שזה כל כך נחוץ
http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx 2-0 הרקלוס. מדהים. ואלדז בבכורה שלו עם צמד, נגד ברצלונה, מדהים!
וקיבלתי גם עוד גול. המתפרצות שלהם קטלניות ממש... הייתי רוצה לראות את אלבס במקום מאקסוול וחילופי מקומות בין מאקסוול לאדריאנו.
ואלדז חלוץ שהגיע מהליגה הגרמנית לא? פשוט נפלא נפלא נפלא אם גם ריאל וגם בארסה יאבדו נק' כבר במחזור השני ... ממש מזכיר את המשחק מול אינטר בארסה פשוט שוכבת מתחילת המשחק על הרקולס והרקולס מובילים אומנם עם אינטר זה היה בסיום 1-0 לבארסה אבל העיקרון של הבונקר.. איזה מתפרצות של הרקולס פשוט תענוג.
טרזגה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx מקווה לראות אותו כובש בהמשך, למרות שצפוי בונקר מצד הרקולס. ואלדס הזה מצוין.