מעניין אותי לדעת מה יהיה המשחק המרכזי במחזור הבא (שייערך בעוד שבועיים עקב פגרת הנבחרות). יש שני משחקים אטרקטיביים: מצד אחד הדרבי התל אביבי הקטן בין מכבי לבני יהודה ומשחק לא פחות מעניין בוסרמיל בין הפועל ב"ש להפועל ת"א.
אני מאמין שהדרבי התל-אביבי הקטן יהיה בשני. אגב מוזר לי שבאיירן לא שלחה נציג לעקוב אחרי מכבי חיפה. ההזדמנות הבאה שלהם תהיה ב-12 בספטמבר, כשהמשחק ביניהם ב-15 בספטמבר...מוזר מאוד. אני זוכר בזמנו כשמכבי שיחקה מול באיירן, הסקאוט שלה בא לראות פעמיים את מכבי...
אז מה אתה רוצה שבתקופה קשה בין ההנהלה לאוהדים ימכרו תכרטיסים במחירים יקרים ? ועם כל הכבוד למכבי לא הייתה אז קבוצה ברמה גבוהה שחסרה גם את נימני , חוץ מזה אני באמת חושב שהמחירים יקרים אבל זה שווה כל מחיר בשביל האוהדים לראות את חיפה אחרי הנדידה לקפריסין ב2002/2003 , שחר יודע את זה, ושחר הוא איש עסקים את זה אנחנו יודעים .
http://img53.imageshack.us/img53/3736/61177105.Xxx הפועל תל אביב- מכבי פתח תקווה http://img42.imageshack.us/img42/9512/20223039.Xxx יום ראשון ה-30.8.09, שעה 20:40, איצטדיון בלומפילד, שופט איתן תבריזי. הפועל תל אביב תארח לראשונה העונה בבלומפילד כאשר תפגוש את מכבי פתח תקווה ורוני לוי. האדומים רוצים להביא את המומנטום מאירופה גם לליגה ולהשיג ניצחון ראשון בליגה, בדיוק כמו מכבי פ"ת אבל השחקנים של רוני לוי יהיו מרוצים אם הם יחזרו הביתה גם עם נקודה. הפועל תל אביב מגיעה למשחק מחר לאחר שסיימה בתיקו מאופס נגד בית"ר ירושלים במחזור הפתיחה של עונת 2009/2010 אבל יותר חשוב מזה היא מגיעה אחרי שעלתה ביום חמישי האחרון לשלב הבתים של הליגה האירופאית לאחר ניצחון של 2:3 בסיכום שני המשחקים על טפליצ'ה הצ'כית. האדומים הוגרלו לבית קשה מאוד עם המבורג הגרמנית, סלטיק הסקוטית שהודחה מליגת האלופות על דיי ארסנל וראפיד וינה האוסטרית שהעיפה את אסטון וילה החזקה. זאת אומרת שבנוסף למשחקים בליגה, מחכים לה 6 משחקים בבית ובחוץ נגד קבוצות מאירופה. כולנו מכירים את המנטליות של השחקן הישראלי, ביום אחד מנצח את פאריס ז'ן ז'רמן וגלאזגו רנג'רס כמו בעונת 2006/2007 של הפועל אבל מספר ימים אחר כך לא מצליח לנצח את אשדוד, דבר שהוביל את הפועל רק למקום הרביעי, 13 נקודות הפרש מהאלופה דאז בית"ר ירושלים. בטוח שהפועל רוצה להצליח גם באירופה אבל העונה הליגה יותר חזקה וגם הסגל שלה על הנייר הכי טוב בליגה והעונה בהפועל לא יסתפקו בהצלחה יחסית באירופה כמו אז ומקום רביעי, השנה הם הולכים על האליפות ובצדק עם הסגל שלהם, ועל כך אלי גוטמן צריך לדבר איתם ולעשות להם סוויץ' בראש אחר כך זה לא ילך. לפני אירופה הפועל פוגשת מחר את מכבי פ"ת, זה הזמן לעשות סוויץ ולנצח את מכבי פ"ת בבית כמו שמצפים ממנה. אלי גוטמן ייאלץ להסתדר ללא הקשר זוראב מנטאששווילי החולה. עומרי קנדה ומהארן לאלה צפויים לפתוח במקום דני בונדר ואיתי שכטר שלא ישחקו במשחק הראשון נגד סלטיק בליגה האירופאית בגלל כרטיסים צהובים וגוטמן רוצה להעניק להם ביטחון בהרכב כבר עכשיו. בנוסף, דה סילבה בספק למשחק ואם בסופו של דבר הוא לא יוכל לשחק אז בונדר ייפתח לצידו של באדיר בהגנה וקנדה כמגן ימני. http://www.nrg.co.il/images/archive/300x225/905/722.Xxx עומרי קנדה. צפויי לפתוח בהרכב על מנת לקבל ביטחון לקראת סלטיק. מכבי פ"ת תגיע לבלומפילד מחר אחרי שסיימה בתיקו 1:1 נגד הפועל רמת גן במחזור הראשון העונה. חלוץ הרכש החדש של רוני לוי, טומיסלב בוסיץ', כבש את שער היתרון עשרים דקות לסיום אבל רמת גן הצליחה להשוות וגרמה לחלוקת נקודות. רוני לוי התראיין בסיום המשחק ואמר שבגדול הוא מרוצה וחלוקות הנקודות נכונה. אפילו רוני לוי עצמו יודע שהקבוצה שלו לא מספיק חזקה על מנת לסיים בחלק העליון של הטבלה אבל יחד עם זאת היא גם קבוצה מספיק טובה על מנת לא לרדת לליגה הלאומית. מחר היא תפגוש את הפועל תל אביב שעל הנייר נראית קבוצה הרבה יותר טובה ממנה אבל חניכיו של לוי יינסו לנצל את העובדה שהשחקנים של הפועל מגיעים עם קצת אופוריה אחרי העלייה לשלב הבתים של הליגה האירופאית ואולי גם לנצח, אבל תהיו בטוחים שבקבוצה גם יסתפקו בלחזור הביתה עם נקודה אחת יקרה. רוני לוי מחכה לשחרור הבינלאומי של הרכש החדש רנאלדו אלדרטה על מנת שיוכל להיכלל בסגל מחר. כך או כך, הוא לא היה צפוי לפתוח בהרכב אלא להשתלב במהלך המשחק. http://www.nrg.co.il/images//archive/300x225/1/021/879.Xxx רוני לוי. רוצה לנצל לטובתו את העייפות של הפועל. הרכבים משוערים: הפועל ת"א: וינסנט אניימה, עומרי קנדה, דה סילבה, וואליד באדיר, דדי בן דיין, אביחי ידין, ביברס נאתכו, גילי ורמוט, זנדברג, איתי שכטר(לאלה) וסמואל יבואה. מכבי פ"ת: אוהד כהן, נאור פסר, מגמאדוב, אבי יחיאל, קובי גנון, ניצן דמארי, ונצ'ו טרויאנוב, עומר בוקסנבוים, טל בן חיים, עומר דמארי, טומיסלב בוסיץ'.
ניצחון חוץ נאה לאשדוד, אבל היכולת רחוקה מלספק עדיין. מישהו יודע איפה אפשר לראות תקצירים? כי בספורט 5 אין, והתוכנית "ראשון בשער" לא משודרת. מישהו כאן יודע משהו שאני לא יודע בנושא? זה מאוד יעזור לי...
אני באמת לא מבין מה יהיה עם התקצירים של המשחקים , גם לא משדרים את כל המשחקים וגם אין תקצירים ? לוזון!!
איך הפועל ר"ג הביאה 300 אוהדים בלחץ היום איך...? בדרך לוינטר חבר שלי אומר לי שאין מה להתרגש כי מבחינת אווירה זה יהיה עוד משחק ליגה לאומית, 1000+ שלנו מול 100-200 של קבוצה יריבה, אני אמרתי לו שאין מצב כי הפועל ר"ג היא שונה מרעננה ועכו, להם יש לא מעט קהל, הייתי בטוח שנראה 800-1000 של הפועל רמת גן, שנכנסתי למגרש פשוט הייתי בהלם, איפה כל האוהדים של הפועל רמת גן לעזאזל? אתם בליגת העל!! ובושה מה שהנהלת הפועל ר"ג בראשות ירון קוריס העבריין עושה עם הכרטיסים, כרטיסי נוער רק ליציע של המקומיים, גנב בן גנב, מאחל לו שהכסף שעשה על 1,500 האוהדים שהגיעו מבאר שבע ישמש אותו לקניית תרופות, לו ולמשפחתו, בושה וגועל נפש, פשוט ביזיון. מבחינת המשחק אין הרבה מה לקחת הביתה, פשוט רע איך שאנחנו נראים במצב של תיקו, למה להתעורר רק בפיגור? הרי ראינו שמתי שרצינו שמנו גול, למה לא להמשיך ללחוץ על הדוושה גם בתיקו? ממש לא מובן לי. מבחינת ההגנה זה נראה רע מאוד, הגנה מאוד חדירה, פרט לפרגל המדהים שפשוט עושה עבודה מושלמת, הוא ראשון לכל כדור ובלתי עביר, אבל כמה חבל שהוא לבד. קאלה ממשיך להיות מאוד בינוני, בטח שהוא לא נראה כמו שאנחנו מצפים ממנו. משגע אותי למה הוא לא יוצא לכדורי גובה, כל הגבהה לרחבה נגדנו זה 70 אחוז גול. מצד שני הוא הציל לקראת היום מצב של 100 אחוז מדאטורו. וזה התאזן עם החטאה פשוט לא הגיונית של מליקסון בתחילת המשחק באחד על אחד עם רפי כהן. גם בהתקפה אין יותר מדי סיבות לחייך, אנחנו חייבים חלוץ עם נוכחות, עם 2 החלוצים הגמדים שלנו אנחנו נתקשה נגד קבוצות יותר מגוונות. אין לנו פשוט סיכוי לכבוש מהגבהות שוטפות במשחק, אין לחלוצים שלנו מה לתת במשחק גובה, וקשה מאוד לשחק ככה כדורגל. מליקסון היה איום ונורא בחצי השני, דוד רביבו היה חלש מאוד ברוב דקות המשחק, מסיקה שפך מנוע בדקה ה-65 ואני לא מבין למה הרוש הוחלף ולא הוא, הנקודה החיובית שלי הם אייל שן ויוסי אופיר שנראים בהחלט טוב. רציתי לנצח, גם יצאנו בתחושה מאכזבת, אבל בהתחשב באיך שהמשחק התפתח, תיקו זה לא סוף העולם. 4 נקודות מתוך 6, אבל עוד שבועיים היכולת הזו תספיק אולי להפסד 4-0 נגד הפועל ת"א, חייבים להשתפר.
אני דווקא מצדיק לגמרי את האוהדים של הפועל רמת גן. כשאוהדים קבוצה שלא זוכה בתארים (עזבו את גביע המדינה מלפני כמה שנים, אני מדבר על קבוצה תחרותית ולא הבלחה), אז כנראה שאוהדים אותה בגלל עקרונות מסויימים. אין שום הצדקה שבעולם לכפות על אוהדי הפועל רמת גן להגיע למגרש של היריבה השנואה שלהם במשך עונה שלמה ולארח שם משחקים. זה בלתי נתפש ברמה הערכית והספורטיבית ולכן אני תומך בהם לגמרי. לדעתי, חבל אפילו שהגיעו 200. ככה זה סתם נראה כאילו לקבוצה אין קהל וזה לא נכון. 0 אוהדים ביציע היה עושה את הרעש התקשורתי הראוי לטפשות הספורטיבית הזו שכופים עליהם.
לא הייתי מודע לאיזשהי מחאה של אוהדי ר"ג, אם יש אז כנראה מסביר את הכמות הקטנה. לא נכנס לויכוח אם זה נכון או לא... כי המכתש זה מקום שלעניות דעתי לא יכול לארח משחקים בליגת העל. לא משנה, מה שבטוח זה שלקוריס אני מאחל את כל הרע שבעולם.