מחזור שני בליגת העל: מכבי ת"א וחיפה ממשיכות לנצח

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י לירן, ‏28/8/09.

1. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

פשוט מצחיק לראות. מכבי חיפה ות"א לוקחות 6 נקודות ראשונות, בית"ר עושה פעמיים תיקו והיא נמצאת 2 נקודות מאחורי המובילות...בקיצור, לא צריך לנצח יותר מדי כי אז הנזק כפול...

מעניין אותי לדעת למה בכלל ראשי הקבוצות שיתפו פעולה עם הטמטום הזה? האם העניין הזה בכלל חוקי הרי מי שקובע דברים הוא בלאטר ולא האדון לוזון? אני עוד יכול לקבל אחרי שני סיבובים פלייאוף עליון ותחתית, אבל הפחתת נקודות? אני לא מבין למה ראשי הקבוצות הסכימו עם הרמאות הזאת.

נערך לאחרונה ב: ‏1/9/09
  2. NUOVA GUARDIA Member

אני גם לא מבין את השיטה המטומטמת הזאת. כאילו עד שיש לנו ליגה גדולה של 16 קבוצות, באמת שמעניינת, אבל למה הפחתת הנקודות בסיום העונה? ופלייאוף? מה אנחנו בכדורסל? אני חושב שהיו צריכים לעשות ליגה כמו בשנה שעברה רק עם 16 קבוצות ומי שאמר שאין טעם בליגה ואין רמה, הפועל עכו לא נפלה בשבוע שעבר מול מכבי חיפה(ששיחקה מולה בהרכב כמעט מלא) והפועל רעננה גם היא לא נפלה ביום שבת ממכבי חיפה אחרי שכבר הובילה והייתה קרובה לניצחון עד ש''המושיע'' ארבייטמן נכנס לשחק. ליגה מאוד מאוד מעניינת, הפלייאוף והפחתת הנקודות שטותי לטעמי. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

3. Don Joan Roman Member

משחק גרוע בדוחא, מהצד הצהוב לפחות, אין צירופים בהתקפה, אין תנועה, אין מי שייתן כדור לגול, אבירם ובעיקר ברק עם הראש בכל רחבי היבשת חוץ מבקבוצה שמשלמת להם ועשתה אותם וג'וניור ויסה לבד לא יכול מול הלוחמים של סכנין בהגנה, מה גם שעידן ורד היה צריך לעזור לעידן טל שנראה הכי חושך מבין כולם לעשות הגנה, ככה קשה מאוד לנצח, בטח בדוחא שזה מגרש שכמה שהוא קשה לכל קבוצה בליגה, לבית"ר ירושלים הוא קשה פי 3, אני מקווה שבמשחק הבא מול מכבי פ"ת בעוד שבועיים אנחנו נבוא עם ברוכיאן ועם יצחקי רק שהפעם הראש שלהם יהיה עסוק נטו בבית"ר ירושלים ואז יחד עם ויסה, עידן ורד ובן שושן(שהיה גרוע היום אבל כמו תמיד השקיע, התאמץ וגם כמעט בישל פעמיים אבל ברוכיאן ויצחקי רישלו) אני מאמין שנבקיע את השערים הראשונים שלנו לעונת המשחקים הקרובה וגם נרשום ניצחון בכורה, דרך אגב גם בעונה שעברה התחלנו את 2 המשחקים הראשונים בלי לכבוש אף שער וגם אז שיחקנו מול קבוצה מת"א ומול בני סכנין.

נ.ב יצחק שום ממשיך להוכיח שהוא לא יותר ממאמן עם מזל.

4. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

משחק רע של השחקנים(על כל אחד אני ירחיב בדיון של בית"ר) אבל בעיקר 2 שחקנים איכזבו אותי - ברוכיאן ויצחקי.
    אם אין לכם חשק לשחק ולהתאמץ עבור הקבוצה תשבו בצד ותקבלו את המשכורת שלכם עד ינואר, האכזבה שלי מהם עצומה, אחד השחקנים שאני הכי אוהב/מעריך מבין השחקנים הוא עמית בן-שושן כי בלי קשר ליכולת הוא תמיד מתאמץ ורוצה, מה שאני לא יכול לומר על 8&9.
    כל הקבוצה הייתה חושך ולכן אני יציין את אלו שרצו והתאמצו - הרוש, גרשון, ורד, בן שושן, קוז'וקין וכמובן אבי ריקן המצוין.
    למזלנו פגשנו קבוצה חלשה כמו סכנין שלא הצליחה לנצל את החולשה שלנו, עלי עותמן מגן טוב אבל זורק את עצמו לא מעט ועושה פרובוקציות, שחקן מגעיל.
    אתמול כתבתי שאני בספק אם אנחנו בשלים לאליפות והיום קיבלתי תשובה חלקית ופסימית, אם ברוכיאן ויצחקי ימשיכו ככה אין להם מקום בהרכב או בקבוצה(כמו גם טל ותמוז שהיו חושך מוחלט).
    למזלנו יש פגרה והמשחק הבא הוא בטדי מול מכבי פ"ת.

דור לשאלתך, אני לא מתחבר כל-כך לאליפות עם מזרחי, לא היה כדורגל יפה וזאת לא אליפות שתיזכר טוב, אמנם היה מהפך נפלא(בתקופת ארדילס) על הפועל ת"א בדקות האחרונות אחרי משחק רע מאוד ו0-3 בקריית-אליגזר על מכבי חיפה(גם 1-4 בטדי) אבל לא הייתה הרגשה חיובית כי לקחנו אליפות בדוחק.

5. אלי מתחן Member

הרבה זמן לא ראיתי קבוצה שמשחקת כל כך בלי רצון, אני לא יודע איך הגענו למצב שהשחקנים נמצאים בראש בסוף עונה אבל זה לא יכול להמשך ככה.
    יש לנו מזל שסכנין פשוט קבוצה עלובה, אחמד קסום לא באמת מוכשר, ושאר הקיסמים שלידו לא יותר טובים. קבוצה אחרת הייתה נותנת לנו או להם 3.

6. JR-Riquelme Member

איך אוהדי בית"ר ממשיכים לסבול את ברוכיאן ויצחקי? עושים טובה שהם משחקים, מזלזלים, בעיקר ברוכיאן ש90% מהמשחק הולך ובכלל לא רץ. אז בלעדיהם בית"ר באמת קבוצה חלשה מאוד אבל לראות שחקנים שמשחקים ללא רצון זה הדבר הכי גרוע שיש

7. קטלוני Member

יצחקי וברוכיאן משחקים כאילו הכריחו אותם,כאילו שהצמידו להם אקדח לרקה.
    עדיף שכבר יעזבו לחו"ל מאשר ישחקו בלי רצון.

8. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא בלעדיהם אנחנו לא קבוצה באמת חלשה מאוד(אם בית"ר קבוצה חלשה אז מה ב"ש שלך?), ככה זה שאתה משחק עם 2 שחקנים משמעותיים וחשובים והם עצמם לא מתאמצים(רק אתמול זה קרה) זה מחליש את הקבוצה באופן משמעותי.
    אם עזריאל וגומז היו עולים על חשבונם הייתם רואים שינוי לטובה כי היו שחקנים שרוצים להיות על המגרש, רצון שווה יותר מיכולת ויצחקי יכול ללכת כבר מחר לדן האח המסכנה, קבוצה חובבנית מהליגה ההולנדית המפוארת שבקושי יכולה לסיים כאן במקום 10, אבל אם זה יותר מושך אותו מלהיות בבית"ר אז הוא יכול ללכת.

9. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא יודע אם היא מסכנה, מבחינת מתקן אימונים ואיצטדיון היא לא רואה את בית"ר וזה יכול להיות יתרון ליצחקי, כמובן שאני מאמין שגם שיטת האימון והתייחסות מסביב רק יכולים לתרום לו הרבה יותר מאשר בית"ר, מה גם שהוא ישחק בליגה הרבה יותר טובה.

אם הקבוצה יותר טובה מבית"ר? אני לא בטוח, אבל מה שבטוח הוא יקבל שם יותר חשיפה וזה מה שחשוב בסופו של דבר, הדרך להגיע משם לספרד/גרמניה היא הרבה יותר הגיונית וקצרה.

10. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

נו באמת, לא יכולה לסיים מקום 10 בליגה הישראלית? הרי לא ראית משחק אחד שלה, תעשה לי טובה. באמת אין דבר יותר מעצבן מכל האוהדים הישראלים הטיפוסיים שחושבים שהליגה שלנו יותר טובה מכולם. וכן, זה קידום גדול לעבור מהליגה הישראלית לליגה ההולנדית, לקבוצה שמתאמנת פעמיים ביום ושעוקבים אחריה הרבה יותר מחפשי כישרונות מבארץ.

11. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

עומר זאת קבוצה בסדר גודל של דה-חראפשחאפ שיצא לי לראות 2-3 משחקים שלהם בעונה שעברה, זה ממש לא שידרוג מבית"ר ואם הוא מעדיפים אותם על פנינו אז הוא לא רצוי בטדי.

לגבי האיצטדיון אני בספק אבל אני בטוח שהמגרש אימונים שלהם טוב יותר מבית וגן אבל זה לא מה שאמור לגרום לו להעדיף אותם.
    ולהזכירכם שוב זאת פאקינג קבוצת תחתית בהולנד, זה מה שיצחקי שווה? הוא לא יכול לחכות עד ינואר או יולי?
    יש עוד משחקי נבחרת בדרך אבל כנראה שהוא חושב שזה הרמה המתאימה לו.

http://www.worldstadiums.com/stadium_pictures/europe/netherlands/den_haag_zuiderpark1.Xxx

http://www.worldstadiums.com/stadium_pictures/europe/netherlands/den_haag_zuiderpark2.Xxx

http://www.worldstadiums.com/stadium_pictures/middle_east/israel/jerusalem_teddi1.Xxx

http://www.worldstadiums.com/stadium_pictures/middle_east/israel/jerusalem_teddi2.Xxx

12. אלי מתחן Member

אתה מתחיל להיעלב משחקן? טוב מאוד שהוא מחליט לעשות את השידרוג ולעבור לאירופה, במשחקים מול קבוצות כמו אייאקס ופ.ס.ו מתקדמים, לא כשאתה משחק בדוחא ווינטר.

13. JR-Riquelme Member

תפסיק להיות מטומטם, מה הקשר ב"ש עכשיו?

והם זילזלו רק מהמשחק הזה? גדול... ברוכיאן עם הראש בעננים מאז החצי של העונה שעברה שהוא התחיל לקבל מחמאות מכולם. אצל יצחקי זה פשוט האופי שלו והוא תמיד ככה אז אני לא בטוח שזה זלזול.

14. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

כי עשית אותנו מינימום הפועל עכו, אם אנחנו קבוצה חלשה מאוד אז מה שאר הקבוצות מלבד מכבי חיפה ו-3 התל-אביביות? רכיכות או שאנחנו מועמדים לירידה?

יצחקי בסופו של דבר נשאר, זה עדיין לא סוגר את הסיפור כי אם הוא שוב יזלזל אז שיעזוב או שיישב על הספסל, מרתיח אותי ששחקן כמוהו מרשה לעצמו לזלזל במשחק קובע לקבוצה ולהתנהג בצורה כל-כך אגואיסטית כנ"ל ברוכיאן.

15. JR-Riquelme Member

ביחס לקבוצה עם שאיפות לאליפות בית"ר תהיה חלשה ולא תוכל לאיים על התואר. כמובן שבסופו של דבר גם בלי שני אלה(שנשארים בכלל אז זה לא רלוונטי) בית"ר מסיימת מקום 3-6.