מחזור שני בליגת העל: מכבי ת"א וחיפה ממשיכות לנצח

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by לירן, Aug 28, 2009.

1. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

מעשה בגועל נפש באצטדיון דוחא, לא נכביר במילים, עצוב ומעורר גיחוך באותה מידה.

Last edited by a moderator: Sep 1, 2009
  2. קטלוני Member

שיעממון.

3. Raulito Madridista

התיקו מקפח את סכנין ללא ספק. גם במחצית השנייה, כששתי הקבוצות לא הבריקות בידיוק(לראובן עובד נגמר האוויר והוא גם ניסה בשלב מסויים יותר מידי מבחינת דריבלים, ולדעתי זו הסיבה שסכנין נחלשה. מהמחצית הראשונה שלו, עובד יכול להיות מאוד מרוצה), סכנין הייתה יותר מסוכנת, למרות הנגיחה של יצחקי למשקוף. לא הבנתי למה מויאל לא נכנס יותר מוקדם, כשקוזקין למשל עבר לאמצע. השני קשר אחורי טיבעי שגם תורם הרבה יותר להתקפה. קוזוקין הוא לא הסיבה לכך שבית"ר נראיתה רע, אבל הוא כן תוקע את המשחק. ברוכיאן ויצחקי היו בושה וחרפה, פשוט ככה. יצחקי היה אנוכי מאוד ונכשל בכל פעולה פשוטה. ברוכיאן לא ניסה מספיק. עוד משהו בצד של סכנין - קשה לנתח את המשחק של קאסום. מאוד מעורב, אבל לא מדוייק בבעיטות לשער וגם לא תמיד קיבל את ההחלטה הנכונה.

היום קיבלנו עוד הוכחה לכך שאריק בנאדו כבר לא עומד על הרגליים כמו בעבר. היום הוא היה חלש וגרשון, הבולט בשורות בית"ר, כיפה על כל הטעויות שלו, בעיקר אחרי שבנאדו פיספס כדור פשוט וגרשון ברגע האחרון מנע את הבעיטה לשער ופשוט הציל גול.

אני חייב להגיד שהקהל של סכנין מאוד משעשע, יש סתירה גדולה בחלק מהשירים שלהם. בכל-מקרה, כל השירים שם פשוט מועתקים אחד לאחד מהקהל של הפועל. הם אוהבים אותנו.

* אגב אדם, לא מקובל עליי מה שאתה אומר. אפשר לחשוב שבית"ר קבוצה שונה מכל השאר. תסלח לי, אליפות עם כדורגל הגנתי, בטח שעדיפה על מקום שלישי. תגיד לי רגע - מבחינתך, האליפות עם יוסי מזרחי בעונת 07\2006, לא נחשבת? הרי בית"ר ניצחה כל-כך הרבה משחקים בשיניים ואפילו לא הייתה קבוצת ההתקפה הטובה ביותר בארץ - הפועל הייתה זו שכבשה הכי הרבה שערים. לבית"ר היה ממוצע של קצת יותר משער למשחק. הכדורגל לא היה שוטף.

Last edited: Sep 1, 2009
  4. איגור .פ. Member

בית"ר בפתיחת עונה לא הכי טובה ,אבל אני לא יקבע עובדות עכשיו אבל בית"ר ללא שער זכות שזה צריך להדליק נורה אדומה אצל שום. מצד שני גם נורה חיובית בית"ר לא ספגה שער.

הפגרה באה בזמן לבית"ר ,התחילה את העונה מאוחר ,כך שהיא קיבלה זמן להתחבר

בני סכנין צריכה להיות מרוצה מהנק'.

עכשיו שאלה מה היה עם האוהדים שמעתי אוהדים מעצרו

5. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

לגבי ברוכיאן ויצחקי, זה ברור כשמש שהם משחקים בזלזול, לא נותנים עשירית אחוז מהיכולת שלהם.
    הראש כנראה כבר באירופה ואולי בית"ר תעשה בשכל אם תיפטר מהם, זה מגיע לשלב שהם גורמים יותר נזק מאשר מועילים, כך לפחות אני רואה את פני הדברים.
    אמנם הם שחקנים שבהברקה אחת יכולים לשנות משחק, אך לבית"ר אסור לסמוך על זה, הגישה של השניים מאוד מזלזלת ושום צריך לנסות לנער אותם, בקצב הזה זה לא יכול להמשך.

6. AVISEY Member

עותמן נראה שחקן מעולה , מהיר , טכני , שליטה מצוינת בכדור, מסירות מצוינות, אחד על אחד .
    לדעתי שחקן יותר טוב ממשומר שהשליטה בכדור היא הצד החלש אצלו .

7. beitar4ever Member

היה פשוט שעמומון בדוחא. המשחק לא התעלה לרמה בינונית אפילו. היה משחק מתחת לכל ביקורת. לא ראיתי מהלך אחד יפה של אחת מהקבוצות שהסתיים במצב לשער. בנוגע לבית"ר, אפשר להגיד שהייתי מאוכזב מכולם אך במיוחד מיצחקי, ברוכיאן וויסה. יצחקי היה מאוד חלש ולא הצליח לעבור פעם אחת את פטי וחוץ מהזדמנות אחת יפה למשקוף, נאדה. ברוכיאן זה כבר תופעה שהוא משחק גרוע.. שלושה משחקים הוא פשוט עושה טובה שהוא משחק. אני חושב שלאחד כמוהו לא מגיע להיות קפטן. ואיזה פחדן גם.. בכל המשחק הוא פחד להחזיק בכדור וכל פעם שהוא ראה שחקן של סכנין מגיע אליו הוא פשוט מסר את הכדור במטרה לשמור על רגליו... והוא עוד רוצה לשחק באירופה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
    בקשר לויסה, זה המשך ישיר של דבריי על יצחקי וברוכיאן, פשוט חושך. היום העדר המהירות שלו באה לידי ביטוי בעוצמה אדירה, כשכל ניסיון שלו לצאת קדימה נסגר בקלות.
    התחושה הכללית מבית"ר היא שחסר להם מחץ וגם פליימיקר אחד טוב. קשה לי להצביע על מישהו שמוביל את הקבוצה כיום. אולי הקשר החדש יעשה את השינוי.. בכל זאת, גם חלוץ נחוץ לקבוצה. במידה ויצחקי יעזוב וגם אם לא הייתי רוצה לראות חלוץ מגיע אם זה על חשבון תמוז או על מישהו אחר. חייב שינוי בהתקפה.
    בקשר לקהל של סכנין-קריקטורה, אין לי מילים אחרות להביע זאת. כל השירים שלהם בלי יוצא מן הכלל הם של הפועל ת"א.

8. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

חשבתי שביתר ירושלים תהיה קבוצה טובה יותר, אבל כמו שזה נראה כרגע, זה רחוק מלהספיק לאליפות. דווקא בני סכנין הראתה ניצוצות לא רעים של כדורים, אבל רואים את המחסור בחלוץ טכני. ראובן עובד ניסה לעשות דברים יפים ומדי פעם קיבל עזרה מחלאד חלאיילה וגיחות טובות של עלי עותמן, אבל זה לא היה מספיק.
    כל החלק הקדמי של ביתר ירושלים היה חלש בצורה בלתי רגילה. אני לא האמנתי שברק יצחקי יכול להפיק מעצמו תצוגה כל כך שלילית.

בשורה התחתונה, ערב מאכזב מאוד של כדורגל. זה התחיל בכך שהמגרש לא היה מלא, כפי שהמשחקים בין שתי הקבוצות הרגילו אותנו בשנים האחרונות והמשיך בכדורגל בינוני. למזלנו, לפחות היה משחק פתוח של שתי הקבוצות, גם אם לא איכותי. אני לא רוצה לחשוב מה היה קורה אם היה מדובר במשחק סגור..

9. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אוהבים את השירים שלנו, אותנו הם ממש לא אוהבים. אם הם היו אוהבים אותנו שנה שעברה הם לא היו שרים אחרי התיקו שלנו נגדהם:"אין אליפות". ד"א, עומר, בבקשה תגיד לי שהיית ציני כשאמרת שאוהדי הפועל הלכו למשחק כדי להיות בעוד משחק נגד בית"ר.

10. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני הייתי במשחק ורב הקהל שר אולה..הפועל..ת"א..אלופה... הקהל של סכנין מאוד אוהב את הפועל ת"א, אלא שמעדיפים חיפה שרו אין אליפות וגם אני שרתי קצת אין אליפות בשביל להתגרות בחזרה אחרי כל הקללות על מאיר כהן וסתם כי נגד הפועל אני תמיד עצבני למרות שאני מאוד אוהב את הקבוצה וחלק מהקהל

11. NUOVA GUARDIA Member

דווקא אני חושב שאתה טועה. בצמד המשחקים מול זלצבורג אייל משומר הוכיח את עצמו והיה יוצא מן הכלל באגף הימני של חיפה, כדורי עומק ארוכים שהוא ידע להשתלט עליהם בצורה יפה ומדוייקת, אבל ללא ספק אתה צודק עלי עותמאן אחד ההפתעות הנעימות בכדורגל הישראלי, יש לו מהירות וטכניקה שזה חשוב מאוד, גם אחד על אחד לא רע יש לו ומסירות עומק מדוייקות וחכמות. מכבי חיפה עושה בשכל כשהיא רוכשת את השחקן הצעיר הזה מבני סכנין. דווקא בנושא של עותמאן צריך להסתכל לטווח הרחוק, הוא יעזור בעתיד מאוד למכבי חיפה.

12. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

ולסיכום המחזור, טבלת אבי לוזון 2009/10, מחזור 2

1. בני יהודה 3
    2. מכבי ת"א 3
    3. מכבי חיפה 3
    4. הפועל ב"ש 2
    5. הפועל חיפה 2
    6. הפועל פ"ת 2
    ---------------------
    7. מ.ס. אשדוד 2
    8. הפועל ר"ג 1
    9. מכבי פ"ת 1
    10. הפועל ת"א 1
    ---------------------
    11. בית"ר י-ם 1
    12. מכבי נתניה 1
    13. הפועל עכו 1
    14. בני סכנין 1
    15. הפועל רעננה 0
    16. אחי נצרת 0

זו הטבלה הקובעת בסופו של דבר, כל השטויות שיש עכשיו בעיתונות זה ביזבוז של זמן תתחילו לחשב את הנקודות לפי טבלת לוזון.

* טבלת לוזון = בקיצור ט.ל., מונח הלקוח מן הליצן, הלא הוא, אבי לוזון, הוגה שיטת לוזון ליצנות בע"מ. שיטה בה מחלקים נקודות לכל קבוצות הליגה בשביל שמכבי פ"ת תיקח אליפות, ואם לא היא, אז בטח שלא מי שעבדה במשך 30 מחזורים, ו-9 חודשים, אלא זו שתעבוד 5 שבועות בלחץ.

אגב תגידו:

השיטה הזאת תקפה גם לליגה הלאומית, ליגה א', ליגה ב' וליגה ג'?

13. קטלוני Member

בכל מקום שיש בו פלייאוף כנראה

14. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

עד שהיתה הזדמנות לליגה קצת נורמלית, הרסו את זה עם הפליילוזונאוף

15. איגור .פ. Member

השיטה תקפה לליגה לאומית גם ,לגבי שאר הליגות אני לא יודע.

אבל הטבלה שעשית מוכיחה עד כמה השיטה הזאת מטומטת ולא משנה איזה פתיחת עונה היית לקבוצה כל שהיא הכל יתאזן באפריל סוף מרץ ,אני רק בתקווה שאחרי עונה אחת יבינו עד כמה השיטה הזאת מטומטמת.