Deportivo 1 Atlético 0 שער הניצחון הובקע בדקה האחרי- אחרונה של תוספת הזמן אחרי הגבהת כדור קרן. כך אטלטיקו קיבלה את הגול וחואן ולרה קיבל 3 תפרים בגבה: http://www.mundoatleti.com/mundo-img/20050911a/60_archivo55_graphic_10_1_2_20050911_YAT01M2.Xxx.Xxx חוץ מזה ביאנקי ממשיך לא לסמוך על בראוליו ואריסמנדי ומעדיף לשנות את המערך. הוא פתח עם 3 קשרים אחוריים ובהמשך צירף עוד אחד. פטר לוקסן מתקרב לפטריק ויירה ביכולת, ולרון מתקרב לפנסיה.
מחצית ראשונה לא משהו של בארסה אבל זה מספיק מול מיורקה. אטו שוב מוכיח שהוא סקורר ענק והמקום שלו בחוד ולא בצד שמאל.
http://www.realmadrid.co.il/images/matches0506/celta6.Xxx עזבו פנדל, הוא חונק את הילד! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx
גועל נפש... עברו 24 שעות מאז התצוגה המדהימה של סלטה בברנבאו וכבר הגיעה מיורקה והרסה את הרושם במשחק עלוב ביותר (אחד הגרועים שראיתי מקבוצה ספרדית כולשהי בשנים האחרונות) ג'זרמו פריירה,פעם כישרון גדול ,והיום סתם שחקן מסכן... היה עלוב במרכז המגרש של מיורקה לצד פריניוס שגם לא עשה הרבה ,וראו עד כמה קופר טעה כשהכניס את בורחה מאוחר מידי ,אחרי הכניסה שלו מיורקה קצת הישתפרה והוא בהחלט עשה רושם חיבוי כשהצליח קצת לעשות סדר במרכז המגרש הקטסטרופלי של מיורקה .בסך-הכל ,למעט אוקובו וקורטס,כול הקבוצה ניראתה כמו קבוצה מליגה ב'. לסיכום ,בכושר הזה מיורקה לא תחזיק מעמד השנה בליגה הראשונה .קופר חייב להכניס מהר לעניינים את שני הקיצוני םהארגנטינים הצעירים שהביא השנה +בורחה בהרכב באופן קבוע ולהעיף את ג'ורדי ופרננדו נאברו קיבינימט .רק אז אולי יצא משהו מהקבוצה הזאת. ברצלונה שיחקה בהילוך 2 ,בלי חשק להתאמץ יותר מידי מול היריבה המסכנה שעמדה מולה . חבל ...
פשוט ביזיון מה לעשות...אבל אי אפשר להאשים רק את השיפוט... יכול להיות שהפסד בשלב הזה של העונה דווקא יהיה טוב ויעורר את הקבוצה,לך תדע...
חלאס, עבר, הפסדתם. תמשיך הלאה. בקשר למשחק של היום - אחלה של דבר. בארסה אפילו לא בעשירית ממה שהיא מסוגלת ניצחה בקלילות את מאיורקה החלשה, ואן בומל בבכורה פנטסטית, אינייסטה מתחיל להמיר את הכישרון שלו ליכולת אמיתית ואטו - פשוט נהדר. עושה הכל במגרש. פויול שוב הוכיח אופי כשהתאפק מלהגיב לסטירה של בלם מאיורקה (משום מה ברח לי השם שלו) וגם עצר את רוני מלהתנפל עליו.
באלסטרוס. מסכים איתך על ואן בומל, נתן משחק בכורה מצויין, וזה גם סימן טוב שקבוצה יכולה לבוא ולשחק בלי הרבה מאמץ ובכל זאת לנצח.
אני מאוכזב מבארסה. נכון , ניצחנו , אבל ההופעה היום הייתה ממש אנמית בשביל קבוצה שאמורה לכסח את מאיורקה. השערים היו די מוזרים שנבעו בעיקר מטעויות שוער , המשחק הכללי של בארסה היה די כבד , מה גם שמאיורקה מאוד מאוד חלשה וקשה לי להאמין שהקטור קופר יצליח לשרוד איתם את העונה הזאת בליגה הראשונה. היכולת הזאת של בארסה לא תספיק לה בליגת האלופות בבית הקשה שלה וכבר ביום רביעי ברמן תעשה לנו לא מעט בעיות ורייקארד צריך לעשות משהו כדי להחזיר את האטרקטיביות והזריזות של בארסה. אטו חד כתמיד , מנצל הזדמנויות ותמיד נמצא במקום ונקווה שזה יתבטא גם ביום רביעי מול ברמן.
לא חושב שצריך להיות בלחץ , לא נראה לי שהם התאמצו כל כך , יכול להיות בגלל המשחק המתקרב נגד ברמן החזקה ביום רביעי, בכל אופן , תחרות אדירה בקישור של בארסה , כששחקן כמו ואן בומל עולה מהספסל אפשר להגיד שזה הקישור הטוב ביותר בעולם , רפא מארקז עושה עבודה שקטה ויעילה , מתגלה כשחקן באמת מעולה . בקיצור נגד ברמן בארסה תבוא עם מירב המוטיבציה והאנרגיות שלהם ! השנה הולכים בכל הכח על ליגת האלופות!! ותגידו , יש תגבות לגבי היכולת הממש עלובה של אתלטיקו?? ציפיתי מהם ליותר , וככה גם כולם אני חושב , זה לא שהם הביאו שחקנים מבוגרים מעבר ליכולת , מה הולך שם בדיוק?
משחק שהסתיים ממש לפני דקות אחדות- ולנסיה הובילה בסרגוסה, שהפכה את התוצאה, אבל דויד ויאה, שעבר רק בקיץ מהמארחים לאורחים, השווה עבור ולנסיה ל 2-2, 8 דקות לסיום.
למה שברצלונה תתאמץ מול מועמדת כמעט בטוחה לירידה כשיש לה עוד פחות משלושה ימים את סגנית אלופת גרמניה והקבוצה הכי התקפית בגרמניה? שומרים את הכוחות, כמו שצריך להיות. לא סתם דקו הוחלף.