מחזור שני בליגה הספרדית; ריאל מפסידה בבית

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by Reyes, Sep 9, 2005.

1. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא שונא את ריאל, אני לא אוהד של סלטה, והקבוצה שלי בכלל עשתה אתמול תיקו מאכזב בדרבי. אבל משום מה אני מוצא את עצמי מרחף היום על גלי הניצחון של סלטה. יש משהו מקסים בזה פשוט, עולה חדשה שבאה לאצטדיון של קבוצה שהוציאה כל כך הרבה ומנצחת.

קצת איבדנו את הקסם הזה בכדורגל בשנים האחרונות לדעתי.

2. Alvaro Recoba משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה היה מקסים אם היא באמת הייתה באה, תוקפת, ושוטפת את המגרש בתצוגת כדורגל שהייתה גורמת ליושבי הברנבאו להריע למנצחת.
    סלח לי שאני לא אובייקטיבי, אבל בכל זאת ראינו אתמול את ריאל מדריד מגיעה לאינספור מצבים בעוד סלטה מתגוננת, לא שזה לא צפוי, ובכל זאת בצורה שערורייתית (הן מבחינת ריאל והן מבחינת איגוד השופטים הספרדי) הם הצליחו לכבוש שלושה שערים.
    השופט שפט באופן מחפיר ושערורייתי. פנדל על בפטיסטה לדעתי לא היה, הפנדל לטובת ויגו הוא לא חד משמעי לדעתי (אבל התודות הן לפאבון שדאג לקפוץ לנגיחה עם הידיים מעל הראש), ועל השער השלישי אין מה להוסיף, מספיק לראות את הריפליי. היה גם שער לרוביניו שאם היו מאשרים אף אחד לא היה בא בטענות מבחינה חוקית (אבל הפעם התודות הן לרונאלדו שטרח לרוץ לכיוון הכדור מעמדת נבדל למרות שרוביניו הגיע מאחור וכבש) והיה גם פנדל על רוביניו שלא נשרק לקראת הסיום.
    מבחינת ריאל, ההחמצות וביזבוזי המצבים היו אתמול בלתי נסבלים- רוביניו ליהטט ללא הרף אבל תמיד הבעיטה שלו נבלמה בשניה האחרונה על ידי מגן, אולי בגלל השתהות יתר. רונאלדו מחטיא לבד מול השוער... ממתי זה קורה? ובכלל, ההתקפה האחרונה של ריאל אתמול, שבה הרמה למרכז הרחבה מצאה שלושה שחקנים לא מכוסים, אבל ראמוס נגח מעל השער מ-5 מטרים, סימלה את המשחק כולו.
    וההגנה? כאילו לא הפנימו את לקחי שתי העונות האחרונות: שחקנים נוגחים בקרן ללא כיסוי של ההגנה, ואחרי פנדל שנהדף הראשון שמגיע לכדור הוא שחקן יריב http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx
    כל שנותר הוא להתבאס, ולבדוק במשחק הבא נגד ליון, את האפשרות שאני הנאחס של הקבוצה שלי.

3. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

למישהו יש תמונה לא גדולה של רגע המחלוקת-השער השלישי של סלטה?

4. Alvaro Recoba משתמשים של כבוד היכל התהילה

ביקשת, קיבלת:
    http://www.as.com/futbol/imagenes/capturas/2005/septiembre/10/13.Xxx

5. Yeste Member

http://marca.com/fotos_primera/espanyol/de_la_pena_corner.Xxx
    הרבה בעיות באספניול... לוטינה מתח אתמול ביקורת קשה על הכוכב הגדול שלו ,דה לה פנייה ,וצפוי לספסל אותו היום במשחק החוץ במאלגה .במקומו צפויים לפתוח באמצע אדוארדו קוסטה ופאבלו סאבלטה.
    בנוסף לואיס גרסיה יערוך היום את הפועת הבכורה שלו בקבוצה מאז המעבר ממאיורקה.
    מאלגה תעלה בהרכב חסר ,בלי הקשר הברזילאי הפנטסטי סילבה והחלוץ האורגוואי הענק מוראלס.
    עוד במוקד היום :
    ברצלונה תארח בקמאפ נואו את הקטור קופר ומאיורקה ,קופר אמור לעלות הרכב שונ לחלוטין מזה שהפסיד במחזור הקודם לדפור' במון ז'ואיק.
    לפי המארקה-
    מיוה;נאברו,פוטנצה,בייסטריוס,קורטס;אראנגו,פריניוס,פריירה,קאמפנו;אוקובו ויורדי

אצל האלופה- סמואל אטו בספק אחרי שחטף בומבה באימון השבוע מדמאיה ואושפז בביה"ח.

עוד משחק סופר מעניין יתקיים היום באל מדריגל בין ויאריאל לסביליה,לויאריאל מצפה ביום רביעי משחק סופר קשה מול יונייטד באולד טרפורד ,ולכן פלגריני צפוי להושיב על הספסל את סורין,פיגרואה,קרומקאמפ וחוסיקו.
    אצל סביליה יחסר הבלם של נבחרת סרביה,הרכש החדש מליאז'.קאנוטה צפוי לפתוח בהרכב לצידו של סביולה על חשבון לואיס פאבינו.

במשחק שינעל את המחזור תארח סארגוסה את ולנסיה ,הקבוצה מארגון עם האחים מילטו בהרכב בפעם הראשונה +אוורטון,הרכש מדורטומונד שהרשים מאוד עד עכשיו.
    אצל ולנסיה חסרים שני המגנים ,אוריאליו ומיגל-מוראטי וראול אלבויל יחליפו אותם.
    הרכבים משוערים:
    Zaragoza
    Cesar; Ponzio, Alvaro, Gabriel Milito, Toledo; Movilla, Zapater; Ewerthon, Oscar, Savio; y Sergio Garcia o Diego Milito.
    Valencia
    Canizares; Albiol, Ayala, Marchena, Moretti; Rufete, Albeda, Baraja, Vicente; Aimar y Di Vaio.

עוד הערב:בילבאו תנסה לשמור על המקום הראשון מול חאטפה באלפונסו פרז,סוסיאדד תארח את העולה החדשה אלבס,וראסינג תארח את קאדיס למשחק בין שתי הקבוצות היותר חלשות בליגה.

Last edited: Sep 11, 2005
  6. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

רקובה, תודה רבה.

Last edited by a moderator: Sep 11, 2005
  7. Barcik Member

אני כולי תקווה שהדם החם של הקולצ'ונרוס לא יתחיל לבעבע מהר מדי. תנו לביאנצ'י זמן.

8. Andre Agassi Member

למה דויד וייה הנהדר שהגיע מסרגוסה לולנסיה,לא בהרכב של ולנסיה?

9. Yeste Member

גם לי זה נראה מוזר .עדיין ,זה רק הרכב משוער של המארקה,אז יש סיכוי לא קטן שהוא דווקא כן יפתח על חשבון די ואיו.
    אגב ,שימו לב להרכב של סארגוסה :
    4 ספרדים,3 ברזילאים,3 ארגנטינאים ופרגוואי אחד.

10. eman Member

מישהו יודע מה היו התגובות של השחקנים\מאמן של ריאל להפסד?

11. burning soil Member

כמה נגמר המשחק של בטיס?

אה ועוד דבר,מההתרשמות שלי מהמשחק של ריאל אתמול,נראה שלא רק שרוביניו לא מתקרב
    ליכולות של זידאן,אלא יותר מכך,רוביניו ניסה לקחת את המשחק על עצמו,אך ללא הצלחה(למרות
    שהוא ביצע מהלכים יפים פה ושם). אני חושב שיקח לו קצת זמן להיכנס לקצב והרמה הספרדית.

12. אלי מתחן Member

רוביניו שחקן טכני בצורה מדהימה, אבל הוא לא מבריק. לפחות כמה רמות מתחת לזידאן או רונאלדיניו.

13. Spanish Weapon Member

הוא כולה בן 20 , אם בגיל 20 הוא מציג יכולת כמו שהוא מציג בריאל ובברזיל , מה יהיה עוד שנתיים - שלוש כשהוא כבר ישתפשף ברמות הכי גבוהות של הכדורגל העולמי?

בכל מקרה , היום בארסה מארחת את מאיורקה ואני מאוד מקווה שמאיורקה לא למדה בשכנותיה בליגה הספרדית כמו סלטה ואלאבס את סגנון המשחק שלהן נגד ריאל ובארסה כי אחרת זה פשוט יהיה מסריח בצורה שלא תיאמן.
    אין היום שום תירוצים , חייבים לנצח את מאיורקה למרות שכבר ראינו שגם קבוצות ברמתה של מאיורקה יודעות להפתיע עם קצת עזרה מהשיפוט אבל יהיה בסדר.

14. M_T_A Member

רק אפשר לקוות שרייקארד לא הצליח להשיג הפעם את החומר שהוא היה עליו לפני שבועיים כשהוא שם את רונאלדיניו בחוד ואת אטו בצד שמאל.

15. Spanish Weapon Member

שתדע לך שאני מחזיק מאטו שחקן כנף בן זונה.

יש לו פריצות ברמה גבוהה מאוד וגם הרמות מצויינות , ויודע מה ? מול אלאבס הוא הראה שאפילו כקשר אחורי הוא מצויין.

אני ממש אהבתי את המיקום שרייקארד נתן לו מול אלאבס - קשר אחורי ששולח כדורים לאגפים ואז נותן ספרינט לחוד ומחכה לכדורים , אם זה יתלבש על הקבוצה זה יהיה חזק מאוד.