מחזור שמיני בליגת העל: ניצחון גדול לב"ש על מכבי ת"א; מ. חיפה-בית"ר 2-1

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏20/10/17.

1. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

מנסה למצוא את המילים אבל לא מוצא, בעשרה שחקנים מדקה 20, עם כל כך הרבה פצועים כולל שחקני מפתח כמו אוגו וויטור, ולתת הופעה כל כך עוצמתית כמו היום, פשוט מטורף.

גם מבחינת עידוד, טרנר היה הר געש, דוידזאדה פשוט עשה במכנסיים היום בכל פעם שנגע בכדור.

אלופת ישראל הגיעה לעונת 2017/2018, והיא עשתה את זה בהצהרה כוונות אדירה.

יש!

hbs7 ו-לירן אוהבים את זה.
  2. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

ניצחון אדיר של באר שבע. מודה שהייתי מאוד סקפטי לגבי הסיכויים שלהם אחרי האדום, המקסימום שצפיתי זה שער בתחילת המחצית השנייה ואז ירידה למגננה לאורך כל יתר הדקות. בפועל עד ממש ה 10 דקות האחרונות של המשחק, היה קשה לשים לב לחיסון המספרי.

לגבי הביקורת על ג'ורדי, נכון, זה לא נראה טוב, אבל לא הייתי מגזים. לקבוצה יש אותו מספר נקודות כמו לבאר שבע (כן אני יודע שיש לה משחק חסר), היא 6 נקודות מהמובילה (שזה רק עניין של זמן עד שתתחיל לאבד נקודות). לא חושב שהיה בעלים שהיה מפטר מאמן שנמצא 6 נקודות במחזור 8 מהמקום הראשון. גם אם היכולת לא משהו. לשחרר אמירות כמו שאני קורא כאן של "מכבי לא קבוצה לאליפות", "סיימו את העונה במחזור 8", הן קצת יציאה מפרופורציות לדעתי.

3. Ajax Amsterdam Member

לא מספיק שחצי משחקני המפתח שלנו בחוץ והשופט שהיה שערורייה מבחינת השריקות שלו במאבקים על הכדור(עד דקה 25 שום פאול לטובת באר שבע), שופט שבא עם שריקות מהבית,אבל עזבו את הטפל איזה אופי שחקנים נתנו הכל אין מה להגיד נקווה שמפה רק נמשיך ככה.
    מכבי היו מפתיעים בחולשתם

4. AmitHBS Member

בדיוק מה שהיינו צריכים! האדום של אלחמיד יכול להציל לנו את העונה.
    הצגנו היום שילוב של משחק מלחמה (טאהא, בראון, ביטון, אייבינדר הבולטים) וסופרסטארים בקנה מידה ישראלי+, שיכולים לשנות משחק ברגע( מליקסון וכמובן טוני). מעל כולם ניצב בגאון בכר, בשקט ובלי דאוונים וצרחות, השיט אותנו לערב אדיר. 9 מ10 מאמנים מוציאים שחקן התקפי ומכניסים בלם אחרי ההרחקה, אבל הוא סמך על בראון(כנראה היחיד באצטדיון) וקצר את הפירות.

מכבי? נראתה כמו התפאורה המוזרה של האוהדים שלה בהתחלה.

hbs7 אוהב/ת את זה.
  5. zivmay Member

כן, בוא נתעלם מעמידה מצויינת של 10 שחקנים בנוסף למסדר של 50 פצועים. גורש לא התאמץ, גם הגול בדקה 90 לא הגיע להם.

6. Melikson24 Member

מפגן עוצמה.

אלופת המדינה הגיעה לליגה.

Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
  7. yedidel Member

באמת משחק שייזכר לדורות.
    היה בא לי כל השבוע שנתפוצץ פתאום עם איזה רביעייה. אבל זה יצא יותר משפיל

8. oFiRzZz Member

אגב, בניגוד למשחק נגדנו ששם הקהל של ב"ש היה קצת רדום ולא ממש הגיע בהמוניו (וזה ברור לגמרי, בין מאריבר למאריבור), היום האצטדיון רעד אחרי השער השני והגיע לדציבלים שאני לא זוכר ששמעתי בארץ. האצטדיון הכי ביתי בארץ בפער עצום מכל השאר.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

yakar, hbs7, nadav16 ו-4 משתמשים נוספים אוהבים את זה.
  9. EO11 בפה אליל היכל התהילה

שים לב מה אתה כתבת, ושים לב מה אלכס כתב. אחד טוען שהקבוצה יודעת להתקיף (מה שלא באמת קרה עד השער של וואקמה) ואחד טוען שהקבוצה עמדה הגנתית בצורה נהדרת, וזה נכון.

בסופו של דבר, ב"ש שיחקה כמו אלופה מבחינה מנטלית. לא התפרקה אחריי אדום, אדום קריטי יש לציין מבחינת ההכנה למשחק והטקטיקה של בכר, והאמינה בעצמה לאורך כל שלבי המשחק עד שבאה על שכרה, ועדיין, הבשורה מהמשחק הזה, בנוסף לחזרה של ב"ש (וזה יצטרך לקבל תוקף גם נגד אשדוד), זה שמכבי ת"א לא מועמדת לאליפות. קבוצה שמקבלת שלוש מבית"ר בבית, לא מועמדת לאליפות. קבוצה שמשחקת מול 10 שחקנים במשך 70 דקות ולא מצליחה לייצר מצב הבקעה ראוי אחד, היא לא קבוצה לאליפות. עמידה הגנתית נוראית, משחק איטי, שום דבר מיוחד.

קשר שמאלי אוהב/ת את זה.
  10. alexshw Member

גם לפני השער ראו את הגישה של ב"ש וגם לפני השער היא פגעה בקורה תוך התקפה נהדרת(נכון ב - 11 נגד 11).
    לא סותר שבין הבעיטה של ראדי לגול גדול של נווקאמה לא הצליחו לה דברים בהתקפה, אבל שוב לא מובן מאליו שב - 10 מול 11 הקבוצה עדיין שולטת כל כך ומגלה עליונות טקטית.

11. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אגב, לואי טאהה. בלם טוב יותר משיר צדק ובטח מאיתן טיבי. אמרתי את זה כבר שנה שעברה, ואני עומד איתן מאחורי הדברים שלי. עושה כל הזמן קפיצות מדרגה, יכולת גבוהה בכל קנה מידה כבר כמה משחקים. הוא ואלחמיד זה מרכז הגנה לאליפות. ויטור זה מפלצת בונוס. שיר צדק, מקצועית , לא יהיה חסר לנו.

Sent from my ASUS_T00J using Tapatalk

12. קשר שמאלי Member

אלחמיד בינתיים רק עושה טעויות

13. yedidel Member

נראה לי שראינו היום שלאלחמיד יש עוד מה להוכיח.
    טהאה היום בהחלט היה אדיר. וובה? חזר המקורי מפיראוס

14. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אלחמיד טעה בגלל התלהבות יתר וחוסר שליטה עצמית. מקצועית סומך עליו יותר מאשר על צדק.

Sent from my ASUS_T00J using Tapatalk

15. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

האדום של אלחמיד בעיקר הציל את מכבי מתבוסה. ב-20 הדקות לפני האדום לחצנו ושלטנו והגענו פעם אחר פעם לרחבה של מכבי ופשוט העלמנו אותה מהמגרש. כתישה אמיתית. האדום היה ניגוד גמור למה שהיה עד אז ואם בעשרה שחקנים היינו דומיננטים אז ב11 על 11 היינו גם מפרקים.

hbs7 אוהב/ת את זה.