מחזור שישי ואחרון בל.האלופות להיות או לחדול

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י rivaldo, ‏18/3/03.

1. Fernando Cavenaghi Member

מפתיע בעיקר כשהליגה הגרמנית מתחזקת בדרך למעמד שלה ממזמן (כשהשם ברוסייה מינשנגלדבך אמר משהו) מגיעה עונת נפל כזאת, למרות שאם מינכן לא היו נופלים לבית שהם קיבלו בשלב הראשון הם עדיין היו פה איתנו, ואם דורטמונד לא היו מקבלים את שתי הפייבוריטיות לגמר בבית הם גם היו איתנו, ואם הרטה לא היו מפסידים בגלל יחס שערים הם היו ברבע גמר, ואם שטוטגרט לא היו מקבלים את סלטיק החזקה בשמינית גם הם היו איתנו ויש עוד כמה קבוצות שבגלל נפילות מפתיעות לא איתנו, אז נכון שמפתיע שאין נציגה, אבל תירוצים הגיוניים יש בלי סוף

2. שגיא Guest

ואם לסבתא היו גלגלים....הייתי עושה ממנה בן זונה של אוטו!

תמיד אפשר למצוא תירוצים, לכל דבר, אבל העובדות מדבררות בעד עצמן, אין לגרמניה נציגה, וזה בגלל שבאיירן (ולא משנה באיזה בית) לא שיחקה טוב ברגעי האמת, הרי באיירן בטופ, היא אמורה לגבור על רוב הקבוצות והיא לא עשתה את זה, ודורטמונד רק קבוצה בצל באיירן (גם בגרמניה הפער הוא 13) והיא לא בנוייה לשלבים הגבוהים של ליגת האלופות, זה הכל. לגרמניה אין נציגה, והם יצטרכו להתמודד עם זה.

3. Fernando Cavenaghi Member

היא בפער 13 נקודות בגלל שמינכן כבר די הרבה זמן לא מעוניינים בשום דבר חוץ מבליגה בעוד דורטמונד עד אתמול בתשע וחצי היו עדיין עם אפשרות להעפיל שלב בליגת האלופות, לפני זה היה פער של שלוש בלבד, ולמרות התירוצים, כל הקבוצות כמעט היו קרובוצת

4. שגיא Guest

קרוב?
    זה לא מספיק...

באיירן, בזמנו, הייתה קרובה 2 דקות מזכייה בגביע האלופות, אבל זה לא קרה...

אין כזה תואר "כמעט זכייה" , זה או כן או לא, במקרה הזה של הגרמניות זה לא, זהו, אין פה וויכוח בכלל...

גם מכבי חיפה הייתה קרובה לעבור לשלב הבתים השני, זה אומר שהיא באמת ברמה הזאת? בכלל לא! וזה אותו עקרון.
    הגרמניות לא היו מספיק טובות השנה. נקודה.

5. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

הרבה זמן אני לא זוכר משחקי רבע גמר שכל משחק יכול להיות כמו גמר
    מנצ'סטר,ברצלונה,מילאן וולנסיה מול ריאל,איאקס,אינטר,יובנטוס
    איזה רבעי גמר מדהימים יהיו לנו אין פה משחקים קלים עכשיו,בכל שנה ברבע גמר הייתה איזה קבוצה חלשה שכולם רצו לפגוש אותה,השנה אין את זה אבל למרות שהרבה ירצו לפגוש את איאקס הלא מנוסת אבל לא רק הניסיון מדבר כאן..

תחשבו שיכול לצאת ריאל מדריד מול בארסה,משחק ראשון בקאמפ נואו ב8/9 באפריל הגומלין יהיה אחרי שבועיים אבל לפני הגומלין ב20 לאפריל משחק ליגה בין בארסה לריאל בבירנבאו זה יהיה מגביע תוך פחות מחודש 3 מפגשים קלאסים,אבל בתור אוהד בארסה אני אומר רק לא ריאל...

6. Don p1 Member

אוי, אוי פשוט תענוגגגגג
    אני חייב לציין שאתמול היה אחד הערבים שאני שומר בזיכרוני שלפעמים עולה לי השאלה למה אני אוהב כדורגל...התשובה הייתה מפורטת הייתה אתמול- מתח וכדורגל יפה נתנו תחושה שלא אני לא רוצה שזה יגמור, כמו ששגיא כהן אמר אתמול :" איך נחכה שלושה שבועות עד רבע הגמר?"

אתמול העלתי את השאלה בקשר לבעית החלוצים שהייתה אתמול לאינטר, ובכן למרות הצהרתיו של קופר שהוא יפתח עם קרספו שלא היה כשיר באמת האחוזים, הוא החליט לבחור במרטינס הניגרי שאיך להגיד...פשוט שיחק מצויין ולא איכזב. הוא הפתיע בצורה אדירה, לא ציפיתי מהשחקן הזה שבכל משחקיו הקודמים לא הצליח להציג כלום לתת הופעה יפה כמו שנתן אתמול. אתם שואלים איך ראיתי את המשחק של אינטר?..הערוץ הטורקי שידר והיה אחלה משחק.
    מרטינס מקבל היה מטר של מחמאות ממוראטי וקופר שציינו את יכולות המצויינת, וכחלוץ העתיד של הקבוצה.

http://www.gazzetta.it/Gazzetta%20dello%20Sport/Foto%20Hermes/2003/03-Marzo/19/martins--310x210.Xxx?eomid=3.0.960594895

7. שגיא Guest

גולת הכותרת היא בעצם ההדחה של ארנסל...

ארסנל, עד לא מזמן, נראתה כמו קבוצה שיכולה אפילו ללכת עד הסוף, גם בליגת האלופות, התברר שלא.
    ארסנל לא עמדה בלחץ, ואחרי ניצחון במחזור הראשון של שלב הבתים השני, היא לא ניצחה 5 משחקים רצופים בליגת האלופות, והודחה, די במפתיע למען האמת.
    ואייאקס, אייאקס חוזרת לימיה הגדולים, שוב בטופ האירופאי, עם כדורגל מצויין, וכשרונות שלא נגמרים, אייאקס נבנתה מחדש, אבל ההצלחה הזאת די מדאיגה אותי, בתוך אחד שמחבב את ההולנדים, בפעם האחרונה שאייאקס הגיע לטופ, היא לא ממש חזרה אליו, אז אלו היו קלייברט, הדה בורים, רייזיכר, דווידס, גם הם נחשבו כשרונות, ומהר מאוד עזבו את האימפריה ההולנדית, שדעכה ודעכה, אז הנה אייאקס שוב בטופ, ושוב לא חסרםי כשרונות, בדמותם של זלטן, קיבו, ואן דר וארט, ואן דר מיידה, מידו, ועוד רבים וטובים, שכנראה יכלו בעקבות הכסף הגדול באיטליה, אנגליה וספרד, ויעזבו את אייאקס, שתצטרך, שוב, לבנות את עצמה מחדש.
    אז אולי ההצלחה של אייאקס באה פעם בכמה שנים, אבל תמיד כיף לראות אותם בשלבים הגבוהים, בטח ובטח אחרי שהדיחו קבוצות כמו רומא וארסנל.

מצפה לנו רבע גמר מרתק, מכל המובנים

8. gilb Member

מי שאומר שכיף לראות את אייאקס ברבע הגמר, או שלא ראה את משחקיה , או שראה, אבל מסנוור מהשם "אייאקס", הקבוצה הנוכחית לא מזכירה את הצל של הקבוצות הגדולות בעבר , שנשאו בגאון את השם אייאקס.
    הקבוצה הנוכחית מרוכזת יותר בסגירת היריב מאשר ביוזמות התקפיות, עם זאת כמובן שאי אפשר שלא להעריך את ההישג בהעפלה של הקבוצה הצעירה ונמרצת הזו לרבע הגמר.
    כמו כן הקבוצה נהנה מהרבה מזל, החמצות ענקיות של רומא ולנסיה וארסנל.
    קומאן עשה את שלו, אך בשיטת המשחק שהוא מקנה לקבוצה, הוא לא ירכוש אוהדים נוספים.

9. AFC Member

איך???

איך התינוקות ההולנדים של קומאן הפחדן מצליחים לעלות, ואנחנו לא???

מה קרה כאן??? איך מאמן כל כך פחדני כמו קומאן מצליח לעלות לשלב הבא?? בושה וחרפה לכדורגל האירופאי. הולנדים מזדיינים.

כדורגל מצוין??!! המאמן השפן הזה הסתגר בבית שלו מול ארסנל, בחוץ מול ארסנל, בחוץ במאסטיה... הוא מסתגר בכל מקום, כי יש לו חרא של קבוצה!! מי זה ואן דר מיידה בכלל? מי זה האפס הזה קיבו (מה אתם תופסים ממנו בכלל, הרומני הזה)?? אייאקס הזאת שווה לאייאקס של קלייברט, ברקגאמפ וליטמאנן??

אין לחסוך מילים גם מרומא העלובה שלא יכלה לנצח את אייאקס בבית, ואת ארסנל שהיתה יכולה לסיים את הסיפור אם היתה כובשת באחד מעשרות המצבים שהיו לה בהייבורי בכל שלושת המשחקים. אם וילטורד היה מרחיק את הכדור הארור ההוא...

10. לירן מנהל כללי מנהל כללי

בני מספיק לזיין את השכל עם שטויות של בכיינים. השורה התחתונה היא- איאקס עולה וארסנל בחוץ.