מחזור שביעי בליגת העל: בית"ר מביסה את נתניה; מ. ת"א מנצחת בדרבי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏13/10/17.

1. גלץ Member

איזה משבר.. גם ביכולת בינונית באר שבע מנצחת בליגה החלשה הזאת

2. DRORIKO Member

לא רואה את המשחק, זפזפתי פעמיים-שלוש רק בשביל לראות את התוצאה. כל הכבוד לב"ש. אולי זה מה שיוציא אותם לדרך חדשה. מצד שני גם אמרנו את זה על הגול של ראדי בזמנו

3. yedidel Member

ההגנה הכי טובה זאת התקפה

4. גלץ Member

ובאמת מאז המשחק נגד אשקלון הם עשו 7 נקודות מתוך 9(תיקו רק נגד הפועל חיפה הלוהטת).
    לא רואה תסריט שבאר שבע לא אלופה, למרות שאני ממש רוצה שהפועל חיפה תיקח אבל זה דמיוני מדי

5. לירן מנהל כללי מנהל כללי

הדבר שהכי מעודד אותי במשחק הזה זה לראות את הפנים של בכר, פנים שאומרות "אנחנו נראים חרא ואני יודע את זה".

הניצחון חשוב לביטחון ולטבלה, ביכולת אנחנו רחוקים ולא טובים. בכר לא מצליח לשפר ולשנות, שימשיך לנסות.

Sent from my ASUS_T00J using Tapatalk

Maccabi Diamond אוהב/ת את זה.
  6. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

השער השני זה אחד הדברים המוזרים שראיתי לאחרונה, פאדיחה לרעננה.

7. hbs7 Member

באמת אתה מציע לפטר את בכר בגלל חודשיים פחות טובים שבהם על הנייר הוא עם פתיחה סבירה בליגה ושלב בתים אירופי?

בכר יודע מצוין שאנחנו לא טובים. הוא גם אומר את זה בכל פעם שנותנים לו מיקרופון.
    לא הוא אשם שאוגו הפסיד ברוב הקרבות היום, שראדי ואייבינדר עושים תחרות מי מחרב לנו יותר התקפות, שטוני נראה כמו הצל של עצמו.
    הוא יתקן. סומך עליו בעיניים עצומות.

8. Telkiyski Member

לדעתי הבעיה של ב"ש היא בהתקפה שתקועה (לא ראיתי את המשחק).
    נשמע לי (ונראה לי מתקצירים) שפקהארט די תוקע את ההתקפה ונכון לכרגע עדיף לשחק עם בן שהר ועוד שני קשרים התקפיים בצדדים.

אולי אני טועה אבל נראה לי שכשפקהארט ברחבה ב"ש מתקשה להגיע למצבים.

9. גלץ Member

וואלה קואנקה הבקיע. איך הוא היה הערב?
    לדעתי צריך לפתוח איתו בהרכב בחמישי.

10. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אדיר לשמוע את בכר, אחד הרגעים הבודדים העונה שמחדירים בי אמונה , עוד סימן קטן שאנחנו בידיים טובות. גם אם זה לא יצליח, גם אם ניכשל בליגה וזה לא יצליח, יש פה תותח שלא יגנוב דעת ויודע מה זה טוב ולא טוב.

אנחנו נראים לא טוב, הרכש בקיץ לא שידרג אותנו בכלום, אבל זה כבר מת, זה מה יש, בכר יודע איפה נפלנו ופה נשאר לנסות לתקן ולעשות מה שאפשר כדי לתת עונה מחוייבת וטובה.
    ברק בכר, תודה.

Sent from my ASUS_T00J using Tapatalk

Maccabi Diamond, EsheD ו-hbs7 אוהבים את זה.
  11. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

לא מצליח להבין את המרכאות האלה.
    לא קוראים לו פאקו, או לג'ורדי בשמו הפרטי, או לאוסקר גרסיה באותה צורה, משיקולי חיבה כמו שלמשל אוהדים קוראים לערן זהבי או גילי ורמוט או אנערף מי בשמו הפרטי בלבד, אלה השמות שלהם, ככה הם ידועים בציבור, זה מה שמקובל במקום ממנו באו, זה כמו ראול לצורך העניין, או איסקו.
    כשאוסקר גרסיה שיחק כדורגל על החולצה היה רשום אוסקר, כשג'ורדי שיחק לא היה כתוב קרויף, פאקו מוכר תקשורתית בשם הזה ולא כאייסטרן.

12. DRORIKO Member

לא אמרתי שצריך לפטר, גם אם היה מפסיד לרעננה. בכר צריך לקבל קרדיט עד סוף העונה, הוא הרוויח את זה ביושר. מה יהיה אחרי זה? לא יודע, זה תלוי איך העונה הזאת תגמר ואם מוכנים לתת לו עוד צ׳אנס במקרה של כשלון. אגב את אותו הדבר אני חושב כרגע על אלגרי ביובה.

13. Telkiyski Member

אני באמת מצטער שאני לא חלק מהז'רגון של "ג'ורדי", "פאקו", "דיוויד" או "סופו".
    אף אחד מהם הוא לא מישהו שאני מחבב במיוחד (למרות שמר אייסטרן לא עשה לי כלום, בחור סבבה) ואני לא רואה שום סיבה לקרוא לו בשמו הפרטי.
    לא מעניין אותי כ"כ איך אייסטרן מכונה בשאר העולם ומבחינתי שימוש בשם פרטי מעיד על גילוי חיבה כלפי מישהו.
    זה כמו שאתה היית קורא לורמוט "גילי" אי שם ב2009-2011 או לאניימה "ויני" או לדמארי "עומר".

14. גלץ Member

אורימור תאמין לי אתה משורר.

15. DRORIKO Member

עזוב רגע את התוצאות. זה ברור לכל אחד עם זוג עיניים שזאת לא ב״ש שהתרגלנו לראות. היא כבר לא תוססת,לרוב תקועה, טביעות האצבע של בכר כמעט לא נראות. אם היא לא עושה פה מהפך זה היה חתיכת משבר. אולי הניצחון יתן לה בטחון שיתורגם גם ליכולת על הדשא, אולי.