מחזור שביעי בליגת העל: בית"ר מביסה את נתניה; מ. ת"א מנצחת בדרבי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏13/10/17.

1. JR-Riquelme Member

שמעון אבוחצירה..........?...........

2. EO11 בפה אליל היכל התהילה

לא מאמין שרשמו כאן את קינדה ואבוחצירא באותה שורה עם ורד ושכטר.

Sir Alex Ferguson, Nigel de Jong ו-Abu George אוהבים את זה.
  3. oFiRzZz Member

לא מתאים לך ההודעות האלה.

ראית פעם שחקן כדורגל בעולם שלא תפס יום חלש? זה קרה גם לגדולים ביותר. מפה לשלוח אותו למכבי שעריים זה מביך.
    הויבך בלם מצוין שסבל מיום חלש, קורה.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

4. oFiRzZz Member

הראשון לזהות. מכיר את הdna של המועדון הזה יותר טוב מהחדר שלי.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

עידן444 ו-henry1 אוהבים את זה.
  5. henry1 Member

בשני המשחקים ששיחקנו מול קבוצות שתוקפות עם כלים התקפיים טובים (מכבי ת"א וביתר), ואביב אברהם וגלזר לא שותפו, הפסדנו.

במשחק הנוסף מול קבוצה התקפית טובה ועוד בביתה (ב"ש), כן שיחקו אביב אברהם וגלזר ויצא תיקו.

מסקנה (שכבר הייתה ברורה אחרי המשחק מול מכבי ת"א): אולסק לא יכול להיות הגרזן שגלזר יכול להיות ובהיעדרו של אביב שיודע לעזור בסגירה, פשוט אין לנו יכולת להחזיק מעמד מול קבוצות כאלה. זה לא מיקרי.
    דראפיץ חייב למצוא פתרון במקרים כאלה.

אני גם לא מבין איך מגן שלא מתאים לליגה לאומית מקבל כזה קרדיט בליגת העל (קובי מור). אפס יכולת התקפית, לא מסוגל לרוץ קדימה, חלש הגנתית, פשוט לא מובן.

בצד השני גולדנברג גם כן מאוד בינוני, הוא לא יותר משחקן לסתימת חורים. הגיע הזמן להחזיר את הבטחון לויקי, כי כרגע אחרי הייבוש (המוצדק) הוא חסר ביטחון בכלל, והוא יכול להיות הרבה יותר מועיל התקפתית מאשר גולדנברג. הגנתית הוא לא יהיה פחות טוב. חבל שקבוצה התקפית כמו שלנו לא תהנה מעוד שני מגנים תוקפים.

בעיה נוספת היא העומק, שאין, בספסל. זה למעשה עשה את ההבדל ביננו לבין ביתר היום. בעוד ביתר מעלים כלים התקפיים שעשו שינוי, אני מסתכל על הספסל ולא רואה שחקן שיכול לעשות שינוי. יש לנו זר על הספסל שהמאמנים לא מאמינים בו, עוד חלוץ שקיבל מספיק הזדמנויות להוכיח את עצמו ולא עשה כלום וברק בדש אחד.
    אז בכל מה שקשור לחיפוי הגנתי יש לנו פתרונות, משם וצפונה אנחנו בבעיה.

אני מקווה שפסטיבל הראיונות הסתיים ומעתה כולם ירדו לקרקע. לא שזה מה שגרם לנו להפסד, אבל זה כן תרם, לדעתי. לא היה את הטירוף של המשחק הראשון בב"ש וגם לא מול מכבי ת"א.

שאפו לקהל שקיבל טיפה תאבון של קבוצת צמרת וכבר יצא מהחורים עם כמות יפה בשעה כזאת. מדברים על הגעה לאצטדיון נתניה, אז זה משחק ילדים לעומת הגעה לטדי באמצע שבוע.

oFiRzZz אוהב/ת את זה.
  6. henry1 Member

בינתיים אתה היחיד שמדבר על המילה הזאת. אתה שואל אותנו או את עצמך?

oFiRzZz אוהב/ת את זה.
  7. עידן444 Member

אבל זו תמצית המהות של השיפוט בארץ.
    אולי בעולם.
    באמת לא רואה תסריט שבו הוא שורק פנדל כזה על קוגבנייה מהעבר השני...

Sent from my iPhone using Tapatalk

8. עידן444 Member

אשקר אם אגיד שלא עבר לי תסריט כזה בראש.
    אבל אני נוטה לתת קרדיט לקבוצה הזו שהיא כן שונה.
    מקווה שהמשחק הזה הוא סטייה סטטיסטית.
    סטייה סטטיסטית אצל הויבך.
    סטייה סטטיסטית אצל דיא(ושוב תודה לסוחר הילדים שגרר את הראש של דיא להתעסק היום בדברים אחרים...).

מה שכן הוכח לי היום באופן סופי זה שיש לנו חלוץ גדול!
    הרבה זמן לא נהניתי ככה מחלוץ בנתניה...
    לא פחות נהנה ממנו מאשר נהניתי מקאיודה.
    הוא מוסיף לנו המון.

9. עידן444 Member

לא יודע מה הסיפור עם צעירי.
    פצוע או הוכנס לבוידם?
    יצאנו מהבית ב 17:30.חזרתי הביתה ב 1:00.
    בהחלט לא חושב שהסיפור בנתניה גרוע מאשר במקומות אחרים אבל זה טרנד נחמד שהתקשורת טיפסה עליו(היום עוד כתבה...)...
    בסך הכל יש לנו קבוצה ולמרות התוצאה- קשה להגיד שסבלתי. היו דקות שאפילו נהניתי וראיתי את הנצחון בדרך...
    עוד יום בהסטוריה...
    יאללה, ק״ש בשבת...

10. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

קונדוגביה חתם בנתניה? מחמאה גדולה לקוגבניה:)

סיונרה אוהב/ת את זה.
  11. סיונרה Member

לא יודע על מה אתה מבסס את זה. השריקה הייתה מוצדקת.

12. abcd Member

בוא נתחיל מזה שקוגבניה לא יקבל צהוב על התחזות אחרי שמעיפים אותו באויר ברחבה ומשם נתקדם. לא שאני אומר שהגיע לו פנדל, כי ממש לא, אבל להגיד שהוא התחזה זה הזיה.

EO11, Sir Alex Ferguson, oFiRzZz ומשתמש נוסף אוהבים את זה.
  13. abcd Member

הכי קל ומתבקש יהיה לבוא להגיד "הנה, דיברנו יותר מדי וזה מה שקורה". בפועל, ברוב שלבי המשחק ראינו את אותה מכבי נתניה שמשחקת מתחילת העונה. אולי לא ביום מדהים, בעיקר לא של סבע, אבל עדיין קבוצה שבאה במטרה אחת והיא לנצח. לא שאני חושב שבמשך שבועיים שבין המשחק לאשדוד זה הגיוני שיהיו ראיונות עם הבעלים, המאמן, העוזר/מאמן שני, שני הכוכבים יחד ועוד שחקן. זה מוגזם לחלוטין אבל השפעה אמיתית לא ראיתי. אוקיי אז דיא היה חלש מהרגיל, מותר לו.
    לא סתם הקבוצה הזאת משכה (כמה הבאנו באמת?) כל כך הרבה למשחק שהוא סה"כ מחזור שביעי בטדי ביום עבודה. זאת קבוצה שלא רואה בעיניים ומול כל יריב משחקת אותו דבר. היינו לנו שנים בצמרת שהיינו מגיעים למשחקים מהסוג הזה ואפילו קלים בהרבה ולא עוברים את החצי.

ואחרי שסיימנו עם החצי המלא צריך להגיד שהיה גם מאוד מאכזב אתמול. זה התחיל כמה ימים לפני עם אביב אברהם שמתעקש להפסיד עוד משחק גדול. אחר כך הגענו וכאילו לא מספיק שאנחנו ביציע ששני אולי רק למזרחי ברמת גן ברמת חוסר האקוסטיקה שלו (מה הייתי נותן בשביל שהכמות הזאת תשב ממול) אז גם הארגון שלנו עם פאדיחת העשור בערך לא נכנסו בזמן. עד עכשיו לא ממש ברור לי איך ממצב שאתה אמור להיכנס שעה-שעתיים לפני ולארגן את התפאורה התדרדרנו לזה שיושב יציע שלם בלי תוף ובכלל מישהו שיכוון אותו.
    תמיד אני אומר שהלפני המשחק הרבה יותר כיף מהמשחק עצמו, בעיקר במשחקים כאלה שאתה יודע שיכולים להיגמר לך בשניה, ואתמול פשוט לא היה לנו את זה.

גם היכולת במחצית הראשונה לא היתה פסגת הכדורגל. התחלנו עם שער קל מדי, פציעה לא ברורה של ערן שבמשך איזה 20 דקות פשוט עמד(תחסכו את הבדיחות, גם בסטנדרטים שלו זה היה לא סביר, אבל איכשהו אחרי המחצית זה עבר לו) וחוסר תכליתיות בהתקפה שלהוציא כמה בעיטות מרחוק לא ממש סיכנו את קליינמן. אבל בית"ר לא הראו שיש איזה שד ממול והיתה אמונה (לא אצלי) שזה יבוא ואם זה יבוא אז גם ננצח.

המחצית השניה כבר היתה יותר קרובה למה שהכרנו העונה. שער מהיר ועוד בול מולנו ופתאום משחק הלחץ חזר ואנחנו יושבים על בית"ר בטדי אבל כנראה שיש דברים שמוטבעים כל כך עמוק באופי של מועדון שקשה מאוד לשנות ואחרי עוד הצלה/החמצה שלנו כבר התחלתי להרגיש לאן זה הולך.
    מעולם לא ניצחנו את יוסי בניון ואתמול נזכרתי למה. עובר עליו משהו כשהוא רואה אותנו. הפנדל המיותר הזה והגול העוד יותר מיותר שניה אחרי גמרו לנו את המשחק. עכשיו צריך להרים את עצמנו לקראת ק"ש שיהיה לא פחות קשה, הליגה הזאת כל כך שיוויונית שכל תוצאה לא טובה יכולה להתחיל כדור שלג.

נערך לאחרונה ב: ‏17/10/17
    oFiRzZz, עידן444 ו-Maccabi Diamond אוהבים את זה.
  14. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

אמרתי מתחילת העונה ויותר מפעם אחת,הדבר שהכי סחר לכם זה קשר יצרתי באמצע. חנן ממן יושב בול על המשבצת הזאת.

15. גלץ Member

אליפות הפלייאוף התחתון לא נחשב ?[/QUOTE]

רק שתדע שאליפות פלייאוף תחתון לקבוצה שרק עכשיו עלתה ליגה זה לא רע בכלל.
    רק אומר :)