מחזור רביעי בליגת העל: 3-3 גדול בין בית"ר לה.חיפה; 2-3 למ.ת"א על נתניה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏15/9/17.

1. EO11 בפה אליל היכל התהילה

מובילים בגול דקה אחרונה, הכדור אצלנו... אז בואו נרוץ כמו חמורים קדימה.

Abu George אוהב/ת את זה.
  2. JR-Riquelme Member

כל עוד קלטינס ופריירה משחקים בהרכב לעולם לא נרוץ לאליפות, וכל עוד ורד עזרא ושכטר ימשיכו עם הזלזול הזה אני גם לא רוצה שהם ירוצו לאליפות

3. EO11 בפה אליל היכל התהילה

מה אתה רוצה מקלטינס ופריירה? להצדיק את הדברים שלך בכוח?

כל עוד השוער שלנו זה קליימן לא נרוץ לאליפות, השאר ממש לא בעיה.

4. JR-Riquelme Member

אני רוצה שנעיף אותו כמה שיותר מהר למכבי כל עוד המחיר שלו גבוה, כי כולם כבר מתחילים לקלוט את הבלוף. שנתיים-שלוש מעכשיו הוא בקבוצת תחתית בליגה, תמרקרו את מילותיי.

וזה קצת עצוב שאחרי עוד משחק כזה מצידם אני צריך להסביר לך מה אני רוצה מהם. אני אפילו לא אשתדל

5. EO11 בפה אליל היכל התהילה

אתה עצוב? תהיה עצוב עוד יותר. ״משחק כזה מצידם״, כי קליימן, גולדברג, אדגר ועזרא היו ממש מושלמים נכון? כשאתה בא ומתלונן על שני שחקנים שהיו בסדר, לא מושלמים ולא חלשים, רק בגלל שאתה חייב להצדיק את הטענה שלך, אז זה באמת קצת עצוב.

6. JR-Riquelme Member

היו בסדר... הדמעות כבר מתחילות לרדת

7. EO11 בפה אליל היכל התהילה

תן דוגמה לדבר רע שהם עשו, אולי תשנה את דעתי.

הדמעות אמורות לרדת מהתיקו המחורבן והעצבים, אבל הוכחת פה כבר שאתה אוהד בית״ר לפי מצבי רוח.

8. JR-Riquelme Member

לא בא לי. אומר לך בשיא הרצינות אם אתה רואה 90 דקות ולא מבין מה הטענה שלי אליהם מעדיף לא להיכנס איתך לדיון הזה

9. EO11 בפה אליל היכל התהילה

נעלבת חמוד?

10. JR-Riquelme Member

מאוד

11. גלץ Member

בסך הכל היה משחק טוב ומהנה.
    אוהדי ביתר אל תתבאסו אתם עדיין מקום ראשון ויש לכם קבוצה טובה מאוד(למרות שהיום לא היו טובים). אולי התיקו הזה גם יכול להיות טוב לביתר כי הוא ייתן לה לא להיכנס לשאננות ולהמשיך לעבוד קשה בכל משחק.

בן בסט נהיה בלתי עציר , זה שחקן שחזר לעצמו משום מקום. במכבי הוא היה פשוט גרוע עם סיומת עלובה ליד השער.

נראה שהליגה קצת התעוררה לפחות בינתיים יחסית לעונה שעברה שהייתה משעממת וצפויה. המצב בטבלה טוב מאוד בשביל הכדורגל הישראלי , זה יוביל למשחקים פתוחים בלי להתמקד יותר מדי בהגנה כי חוץ מבאר שבע ומכבי כל קבוצה יכולה לנצח את השניה.

שימו לב לתוצאות המחזור, גולים וגולים.
    0:0 אחד היה עד עכשיו בליגה במחזור הראשון.

נערך לאחרונה ב: ‏16/9/17
  12. סיונרה Member

אחרי הרבה זמן הלכתי למשחק בטדי, ואני יכול להגיד שבגדול נהניתי. אם לא מהקבוצה אז לפחות מהמשחק.
    אתחיל בטוב : כבשנו 3 שעריםת ורד נהדר כמעט כרגיל, הייסטר לשם שינוי בלי הרבה שטויות וכמובן קונטה שמזכיר בתור בלם את הבלמים הקדמיים שהיו לנו פעם, רק בלי בלם אחורי שיכפה עליהם. קצת כמו אינדיו, מסתובב בכל מקום וחוטף כדורים לחלוצים. זה לא יכול לעבוד בטווח הארוך, אנחנו מפסידים את האיכויות שלו כמגן ואין לו את המשמעת הדרושה מבלם. האדום היה מוצדק והשופט אפילו ריחם כשנתן לו רק צהוב שני, אבל אין מה להאשים אותו על עבירה כזאת בדקה 90.
    אמשיך ברע : מחצית ראשונה עד הגול שלנו (מהלך אדיר של עזרא) בית"ר הייתה נוראית בקנה מידה היסטורי. לא הייתה מסירה אחת קדימה שהגיעה לשחקן. זה בעיקר נבע מחולשה של פריירה, שלא הצליח לעשות שום דבר מועיל, מחולשה של סאבו שפשוט לא מגן ימני ומחולשה של וארן שהוא לא יותר מחלוץ מחליף.
    חן עזרא תרנגול בלי ראש, זה היה ידוע תמיד ולא השתנה שום דבר. הרבה כשרון, שבא לידי ביטוי בשער השני, אבל מנגד כמות המצבים שהוא דופק היא כפולה.
    השיפור הגיע כשסאבו, גם במשחק לא טוב שלו (מאוד עצבני) עבר לקישור והקבוצה פתאום הניעה כדור, מה שהוביל לבידוד של עזרא מול המגן ולשער עצמו. בנוסף, קלטינס לשם שינוי, ונתעלם לרגע מהגול השלישי שרשום על שמו, היה בסדר גמור כמגן ימני.
    קליימן חייב להתאפס. מעולם לא הייתי ממעריציו, אבל אני מתחיל לחשוב שאפילו ביחס לשוערים ישראלים הוא חלש. השער בבעיטה החופשית היה לחלוטין עליו.
    כמה נקודות לסיכום : אדגר הזכיר לנו שמדובר בילד בן 19, וזה טבעי. אסור להעמיס עליו ציפיות משמע מדובר בבואטנג הבא.
    גולדברג עושה רושם שעונה להגדרה של שחקן סולידי, כל קבוצה צריכה כאלו. עולה למשחק ונותן יכולת סבירה בלי טעויות מיוחדות.
    ג'ורג'יניו לא מרשים אותי, הוא כובש הרבה שערים וזה נהדר, אבל במשחק הלא-עומד הוא לא עושה יותר מדי.

היה ברור שזה יקרה מתישהו, לא היה צריך לצאת מפורפורציות אחרי הנצחונות ולא צריך לשבור את הכלים אחרי התיקו. בית"ר צריכה לבוא כל שבוע ולעשות את המקסמום בלי להסתכל בכלל על הטבלה.

13. Telkiyski Member

לא הייתה עבירה של קונטה בכלל בדקה 92.

14. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

קליימן אחד השוערים המביכים בשתי הליגות הבכירות, זה לא צחוק.
    ההבדל בינו לבין שוערים אחרים שהיחסי ציבור שלו מנצחים הכל, בשלוש שנים שלו בבית"ר יחד עם העונה הנוכחית אולי 40% מהגולים שספגנו הם לחלוטין שלו אבל אף פעם הוא לא עולה לכותרות בזמן ששוערים אחרים נטחנים על כל שער שהם מקבלים. את הרוש קרעו בתקשורת על הרבה פחות כאשר הוא שיחק אצלנו עם בראשי, שקבורץ, פורטיז'ו ובן-יוסף לפניו.

אנחנו קבוצה טובה יותר מהפועל חיפה אבל התעקשנו היום לתת להם את המשחק, כמות איבודי הכדור בחלק המגרש שלנו הייתה היסטרית וההפקרות בדקות האחרונות יחד עם ההחמצות זה משהו שמביך לראות בליגת העל. אין לי מושג למה מפחדים להעליב את לבנדה(מי?) ולהביא מאמן סמכותי יותר מעליו, אין אופציות טובות בשוק אבל קשה לי להאמין שתחת מאמן רציני כל הבורדל הזה היה מתרחש בדקות האחרונות.

עבירה של קונטה כמובן לא הייתה וגם לא אדום, כנראה שאדלר רצה לקבל קצת תשומת לב בתקשורת והתעקש לגנוב את ההצגה, נו מילא עוד שופט חלש בליגה שיש בה רק שופטים חלשים.

15. סיונרה Member

אמנם זה היה ממרומי היציע, אבל גלישה עם רגל קדימה שהעיפה את השחקן באוויר נראתה לי כמו עבירה ברורה של אדום.
    אצטרך לראות את הכל בהילוך חוזר.
    עריכה : אחרי שראיתי את התקציר, רק בליגה שלנו הרגילו אותנו שזה לא אדום. גלישה מסוכנת עם הפקקים קדימה.
    נייג'ל, היכולת של קליימן הדרדרה מאוד העונה, גם מהסטנדרט הנמוך שהוא הציג עד כה.

נערך לאחרונה ב: ‏16/9/17