מחזור רביעי בליגת העל: 3-3 גדול בין בית"ר לה.חיפה; 2-3 למ.ת"א על נתניה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏15/9/17.

1. oranfu Member

לא אומר שגאדיר יותר טוב משהר (ברור שלא) אבל הוא היה זוועה היום.

קוונקה לא מתחמם ולא נעליים. זה בלוף מארץ הבלופים שאכלתם פה.

2. DRORIKO Member

עזוב עכשיו בעט לא בעט, מה נבדל בזה תגיד לי? איבינדר עמד מאחורי הבלם? לא הוא היה לפני בנבדל פסיבי? גם לא. כל הזמן פיפ"א ממציא חוקים מפגרים רק כדי שיגידו שהם עובדים.

3. yedidel Member

אנחנו פשוט לא מצפים שייכנס וב20 דקות יעשה מסי. לוקח לשחקן זמן להתאקלם (ולפעמים גם לא הולך) בטח אחד שלא עשה הכנה לעונה בכלל.
    וזה מה שטוב אצלנו. קוונקה לא הגיע כמושיע ויש לו את כל הזמן להיכנס לעניינים.

4. DRORIKO Member

אה כן ושהר היה פשוט נהדר היום,כאילו לא חזר מפציעה. נייד, מייצר מצבים. ב"ש נראתה שונה לגמרי אחרי הכניסה שלו.

5. Melikson24 Member

מזכיר לך שלפני שנתיים טוני נכנס לעניינים רק במחזור 6 כשלפני כן נראה זר לכדורגל וכמו קוואנקה לא קיבל קרדיט מסיבות מעורפלות.

מאמין שבכר נוהג איתו באותה צורה.
    נקווה שזה יתחבר. מה שטוב זה לא שבונים עליו יותר מדי. הוא ואוחנה נדחקים לקצה הספסל/יציע, מראה איזה עומק מדהים יש לנו.

6. oranfu Member

דרור, איינבינדר נמצא מלפני שהר, זה נבדל. זה לא חוק חדש ולא כלום.

אל תצפו מקוואנקה לכלום. תהיו אמיתיים פה ואל תסתכלו בעיניים שמייחלות למשהו. הוא בלוף.

טוב, אתם מתעקשים שקוואנקה פשוט מתבשל לאט. אני משוכנע שהוא לא טוב ועוד כמה מחזורים אתם תסכימו. אני בכלל לא מדבר על זה שלא מבקיע או משבל, זה לא מעניין. אני מדבר על איך שרץ, איך שעושה דריבל, איך שניגש להגבהות. זה פשוט לא זה.
    ראיתי הרבה בלופים כאלה בחיפה בשנים האחרונות, אני בעל ניסיון.

7. קשר שמאלי Member

מרשמלו הוכיח היום שהוא שווה 1.7 מיליון יורו.

8. לירן מנהל כללי מנהל כללי

יש מצב טוב שאתה צודק, את זה העתיד יאמר לנו חד משמעית.

בדבר אחד אני בטוח, וזו חצי נחמה, הוא לא ישחק אם הוא לא יהיה טוב. אף אחד לא ילך עם השחקן בכח בגלל שהוא בקבוצה, בכר לא ילך איתו בכח כי הוא בחר אותו, עובדה שמליקסון , עם כל העומס , פותח ולא קוואנקה. בכר רואה מה שכולנו רואים, השחקן לא נכנס לעניינים, אז השחקן לא פותח, היום הוא עוד עשה מהלך ורבע טובים, אני בטוח שאם בכר יחליט שלפי האימונים יש עלייה אז הוא יפתח, אם לא... אז הוא ישב בצד.

כולם נופלים עם שחקנים, גם אנחנו ניפול, השאלה איך זה משפיע עליך ואיך אתה נוהג מהרגע הזה. שחקן כמו סקאריונה לא פותח אצלנו דקה בשנה שעברה מהרגע שרואים שזה לא זה, אותו סקאריונה פתח במכבי תל אביב לא מעט משחקים חשובים כאשר היו שחקנים יותר משפיעים על הספסל.

אין בי שום תחושת אכזבה שנפלנו פה עם בלוף, אם זה המצב- זה כדורגל- זה קורה. אני אתחיל לכעוס ולהתאכזב ברגע שאני יראה שמנסים להכניס אותו בכח מתי שלא צריך.

oFiRzZz ו-oranfu אוהבים את זה.
  9. DRORIKO Member

נבדל זה שביני לבינך מפריד בלם ואני מוסר לך. זה הרי לא מה שהיה בזמן המסירה, אז מה זה משנה אם אינבינדר היה לפניו, מאחוריו או מתחתיו.

10. oranfu Member

אתה טועה.

זה כשיש רק שחקן אחד (שוער במקרה הזה) מלפני השחקן והוא נמצא בעמדה קדמית יותר מהמוסר (גם כיוון המסירה לא משנה אלא מיקום השחקן שקיבל את המסירה ברגע שבוצעה המסירה).

abcd אוהב/ת את זה.
  11. zivmay Member

אנשים פה אכלו כובעים הרבה יותר גדולים מקוואנקה. לא הייתי מוחק אף זר עדיין, גם בקבוצות אחרות.

Sir Alex Ferguson ו-קשר שמאלי אוהבים את זה.
  12. oranfu Member

כמו שלירן אמר, לא יקרה כלום אם גם אתם תיפלו עם זר כמו שהגאון ג'ורדי נופל עם 8 מתוך כל 10 זרים שמביא. ונפלתם פה.
    אני אוכל על זה כובע? בבקשה, אין לי אינטרס פה, אני פשוט אומר מה שאני רואה בלי עניין אישי לכאן או לכאן.

הזמן יגיד.

13. yedidel Member

אבל אני לא מבין מה ראית. 65 דקות?

Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
  14. סיונרה Member

הבעיה היא שהזר הזה נמצא בעמדה מאוד חשובה לב"ש. בעונה שעברה בוזגלו היה קריטי לקבוצה. תוסיף לזה את העובדה שפקהארט הגיע די מאוחר והקבוצה הגיעה לתקופה הכי קריטית של המועדון, אולי בהיסטוריה, לחלוטין לא מוכנה.

15. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אי אפשר לקבוע עובדה שנפלנו, את זה אומרים בסוף. אפשר לקבוע עובדה אחת פשוטה - כרגע זה רחוק מאוד ממה שציפו וחשבו כאשר הביאו אותו, זה נראה רע, ומצד שני- עדיין מוקדם וצריך לחכות.

הבעיה היא שהוא בא לנעליים של בוזגלו כחלק משלישיית התקפה בלתי ניתנת לעצירה, לשם הוא לא מתאים ומותיר אותנו בבור רציני. כרגע מבחינת התוצאות הכל בשליטה ולא קרה איזשהו אסון, צריך לקוות שיהיה שיפור.

oranfu אוהב/ת את זה.