נתניה קבוצה חלשה מאוד ? כן אני בטוח שראית אותנו השנה בכל המשחקים והאימונים , בטוח שאתה מכיר את כל הסגל , בוא לא נשכח שהפסדתם להפועל פתח תקוה , לנצח את ביתר ירושלים בקופסא זה ממש לא בשמיים בשנים האחרונות הצלחנו לעשות את זה ביתר קלות , ועטר חייב להתחיל להביא תוצאות ונקודות , אין דבר כזה להפסיד בקופסא . מה שכן , טוטאנה הולך לחורר את ההגנה שלנו , טוב שהמגרש לא גדול בקופסא
התכוונת אליי? בית"ר לא רוצה להיות בתחתית,אף קבוצה לא רוצה להיות בתחתית. אבל בקופסא כל קבוצה מתקשה לנצח ,זה מגרש מאד קטן ששחקנים יצירתיים מתקשים להתבלט בו. פעם אחרונה שנתניה ובית"ר נפגשו -נימני עוד היה בבית"ר וכבש שער שיוויון שבעצם השאיר את בית"ר בליגה ,הפעם אין מי שיציל את בית"ר ואת אוחנה,לנתניה דווקא יש . אני חושש מהמשחק הזה במיוחד כשהזמן אוזל ועוד אין לבית"ר בלם אחורי (לא רוצה לחשוב מה יקרה אם חודידה ינסה לעצור את מסודי או רזאק ,כולם יודעים שחודידה איטי ומסורבל ובכל זאת במקום להביא בלם נורמלי אוחנה הביא אותו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx ) וקשר אחורי. וגם אם בית"ר תביא עד המשחק בלם אחורי וקשר אחורי -הרי ברור שאוחנה לא יקח מטה קסמים יגיד "הוקוס פוקוס " והם יהיו הכי טובים על המגרש.
עזוב אריאל הבנאדם כבר הכין טבלה לכל ליגה בארץ יחד עם תוצאות לכל המחזורים, בנוסף פירוט יחד עם תוצאות וכובשים לכל משחקי ליגת האלופות. הוא עוד לא שמע על פציעות, הרחקות וימים חלשים כנראה. אני כבר מזמן הפסקתי להתייחס.
אתם אומרים שלא מסוגלים לנצח אותם בקופסא? תסלחו לי, עכו לא הביסו את נתניה בקופסא? עירוני רמה"ש וצפרירים חולון העלובות לא נצחו את נתניה בקופסא? הפועל פ"ת לא נצחה את נתניה בקופסא בשמינית גמר גביע? אם הם מסוגלות, נראה לכם שבית"ר לא מסוגלת?
מה הקשר? קצת הגזמת אתה לא חושב? א.נתניה היא בכלל לא הקבוצה החלשה בליגה ב.בית"ר תמיד התקשתה במשחקי חוץ ג.הקופסא זה אחד המגרשים הביתיים ביותר בארץ אם לא הביתי שבהם לעומת זאת זה לא אומר שאי אפשר לנצח שם. ד.אני רואה תיקו במשחק הזה. ה.3-0 לבית"ר זה הגזמה פראית ביותר.
ואולי חשבת שהקבוצה של נתניה השתנתה במקצת מהשנה שעברה?? תן לי רק 1-0 קטן , טל בנין מרים קרן , גולן חרמון נוגח פנימה וזהו .