חזרתי לא מזמן, התרשמות - הפועל שיחקו ח-ר-א מחצית ראשונה, אוגבונה לא מצליח לעשות כלום, כל הכדורים ברחו לו. חליס עשה מיליון חורים!! בני יהודה מצאו את עצמם פעם אחרי פעם בלי כיסוי בצד ימין של הפועל, גם איזה 10 קרנות הגיעו משם. אלימלך פשוט גדול! הוא נכנס בקלות לשלושת הטובים בישראל, עצירת פנדל טיפשי מאוד של דומב, ידעתי שהוא יעשה עבירה! אמרתי לחבר שלי שהוא התחיל לרוץ "הנה פנדל". וגם מס' 14 שלהם עשה לנו מלא בעיות. מחצית שנייה התחלנו לשלוט במשחק, יכול להיות שזה בגלל החילוף של אוגבונה, אולי קשטן שטף את חליס, לא יודע, זה פשוט עבד, שער נגיחה 3 בארבעה משחקים לדומב, שאני חושב שבתור קשר הוא יכול להיות יותר טוב, אבל זה רק אני. השער של דגו היה די מקרי, אחת הפעמים הראשונות שפנסטיל הצליח להוציא כדור רוחב טוב, ודגו בעט טוב פנימה. סיכום מהמשחק - אוגבונה אפס.
בוקר טוב... רק חבל שאיחרת בשלוש שנים. לפי מה ששמעתי ב"שירים ושערים" , ברוכיאן לא ישחק מחר, סיבה אחת לאופטימיות הלא רבה בקרב האוהדים שלנו. למרות אבירם, הסיכויים עדיין לטובת בית"ר. טדי הוא אחד האיצטדיונים הכי ביתיים בליגה, תוסיפו לזה שבקושי מאה אוהדים שלנו צפויים להגיע. זה ממש כמו לשחק בחו"ל. אלי אברבנאל פשוט אידיוט, בעיטת הפנדל פשוט גרועה, למה לא למסור לשוער וזהו?. בני יהודה הפסידה את המשחק מייד לאחר החמצת הפנדל. חבל לי על ניצן שירזי.
אתה רציני? ברוכיאן עושה את ההבדל בין קבוצה שמסוגלת לנצח את מכבי תל אביב לבין קבוצה שלא מסוגלת? שטויות . גם איתו וגם בלעדיו אין לבית"ר קו הגנה ,לדעתי יגמר תיקו 2 . אמרתי בעבר ואני יגיד שוב ,המינימום שמכבי צריכה להוציא ב-2 המשחקים הקרובים בליגה : 4 נק' מתחת לזה ויפתחו שם את תיבת פנדורה מוקדם מהרגיל.
הפציעה של ברוכיאן באמת לא עושה הבדל רציני (לא שהוא לא שחקן מצוין - הוא פשוט לא מצליח לבטא את עצמו מסיבות מובנות לחלוטין, קרי אוחנה), אנסומבו ומליחי ישחקו במרכז הקישור כנראה, יחד עם האפס וטוטאנה בחוד. השאלה היא אם בן-יוסף פצוע - כי אם כן אז אפשר פשוט לוותר על עליה למגרש.
אוגבונה אפס? ומה נגיד על ברדה במשחק היום??? טיפ למי שמשחק נגד הפועל ת"א (גלקטיקוס לכם זה לא יעזור) - סגרו להם את המצבים הנייחים. סגרתם להם את המשחק.
ברדה גם היה גרוע, אבל היה לו בישול. שערים ממצבים נייחים: 5 שערים לא ממצבים חופשיים: 5 וזה ב5 משחקים, אני מרוצה. מה גם רק שער אחד ספגנו, וגם הוא היה מזווית 0.
אלימלך בהחלט בין ארבעת השוערים הטובים ביותר כרגע בישראל : אוואט (למרות שהוא לא בישראל -הוא ישראלי) ,דוידוביץ' (למרות הטעויות החוזרות ונשנות) ,אוהד כהן וגם אלימלך . אין מה לעשות -עם עובדות אי אפשר להתווכח . אלימלך למרות גילו המתקדם נישאר שוער טוב.