לא מפתיע במיוחד . מסכן היידמן http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx (אני מאד מסמפט את השחקן הזה ) ואני לא חוזר בי ,כתבתי לא מזמן שכפ"ס תיהיה במקומות 6-7 ואני בטוח שזה מה שיקרה.
אוהו מה שזה משקף, אוהו: זה משקף יותר מכל את החידלון, חוסר הכישרון, והעצלות של אוחנה , שהפסיד בצורה מחפירה רק לפני שבוע לקבוצה מפ"ת. וחוץ מזה נמאס כבר מהתירוץ של חום / ירד גשם / היה חג ויתר השטויות הנבובות שמאפיינות את הכדורגל הישראלי - חלאס!
בסה"כ זה טוב ל-2 הקבוצות להוציא תיקו במחזור הראשון . לכפ"ס -לפחות לא להפסיד לפתח תקווה - עם הרכב כזה ,תיקו זה כמו ניצחון. מחר הפועל תל אביב תפרק את בני יהודה לדעתי בתוצאה 1-4 צמד לדגו,אחד לברדה ועוד אחד של פנסטיל . חיפה תדרוס את סכנין 0-5 קיבינימט איתך מאיר -בגלל הטימטום שלך קשטן בהפועל והם ירוצו לאליפות !
ההתרשמות שלי ממספר שחקנים במשחק היום בין הפועל כפ"ס להפועל פ"ת: -זאב חיימוביץ'-אוהדי הכדורגל בישראל יכולים להיות שקטים. יש מחליפים לבנאדו וחרזי. יש לנו דור בלמים חדש ומצוין שמונה את זאב חיימוביץ', דקל קינן ומעל שניהם-טל בן חיים. יש מקום לאופטימיות. -יוסי שבחון-במהלך המשחק הוצגה שקופית שאומרת שיוסי שבחון רק בן 23. כל העתיד לפניו, הוא יכול להתפתח לשחקן מצוין לליגה ולנבחרת. שבחון צריך להיות העונה המנהיג של פ"ת. -מאיר בונפיטו-אומנם ראיתי אותו רק במשחק אחד, אבל אם לשפוט-הוא לא מגן שמאלי ברמה של ליגת העל. הבנאדם לא יודע לעצור כדור. בכלל מוזר לי למה אלישע לוי הורה לתקוף דווקא מהאגף של עמאר מנצור, כשיש לו באגף הימני את גיא דיין ואייל משומר (שאם יש מגן ימני שהייתי רוצה לראות במכבי חיפה-זה הוא) ומנגד בונפיטו-זה היה מסתיים בחירור כפ"ס. -עידן סרור-שחקן מאוד מוכשר, בעל דריבל מצוין, טכניקה טובה מאוד וחוצפה חיובית. נהנתי לראות אותו (למה לעזאזל מביאים לפה *פועלים* זרים על חשבון שחקנים כאלו?) ויש לו עתיד. אני חושב שעוד נשמע ממנו בעתיד. -שמעון אבו חצירא-היו לי הרבה ציפיות מהחלוץ הזה, שבעונה שעברה היה מלך שערי הליגה לנוער. הוא איכזב. קודם כל, הוא לא נראה חלוץ שרץ ומביא את הכדור, אלא יותר חלוץ שעומד ומחכה שהכדור יגיע אליו. המסירות שלו גרועות והוא כמעט ולא עושה תנועה אל עבר הכדור. יכול להיות שזה התרגשות (משחק ראשון בבוגרים) או בגלל שכפ"ס היא זו שיזמה ברוב המשחק. בכל מקרה, 25 שערים בליגת הנוער זה לא בא ברגל. תעקבו אחריו. -אבי אבינו-עשה עליי רושם של שחקן שכונה, אחד כזה שלוקח כדור ולא משנה מה יהיה-הוא לא משחרר אותו. הזכיר לי את פיני בלילי אם כל הנבדלים שלו. אומנם המשחק לא היה ברמה גבוהה, אבל אני אישית נהנתי לראות את הפועל פ"ת עם הרכב של צעירים מוכשרים ומנגד את כפ"ס עם שחקנים כמו גיא דיין ועדי סבג.
דווקא על פי הדווחים בונפיטו היה המצטיין שבוע שעבר במדי פ"ת בניצחון על בית"ר בגביע הטוטו.. היום הדבר היחיד שמשך את העין אצלו היה השיער הצבוע שנראה עליו רע..
מישהו יכול להסביר לי למה אמרו שהליגה תחזור רק בעוד 3 שבועות ? יום שבת הבא זה המשחק נגד שוויץ אבל מה יש הלאה?
(מתוך ספורט 5) אני בטוח שכולכם הבנתם את המוזרות שבכותרת, טוב זה לא כזה מוזר אבל יש פה אמירה די חזקה הייתי אומר, השאלה אם ה התכוונו מבחינת תוצאות הקדם של הליגה, או שהם על הנייר מחשיבים את בני יהודה עם סגל שחקנים חזק משל מכבי, והאפשרות הכי פיקנטית- הזילזול במכבי גובר והפעם זה גם מפורסם בטיבעיות לגמרי באתר ספורט שאמור להיות אובייקטיבי לגמרי.
לפי התיאורים בששירים ושערים חיפה משחקת כמו באימון ופשוט כל פעם שבא להם להבקיע הם שמים גול.. זה נשמע מפחיד... או שפשוט סכנין חרא קבוצה.