אני לא רואה איך דחלילי ההגנה של בית"ר מסתדרים עם לירן כהן, נימני, ורועי דיין, ולא רואה איך הגנת מכבי מסתדרת עם טוטואנה , אסולין, והדריבלים יוצרי הפנדלים של הפלייסטיישן.
שכחת מצבים נייחים...נימני... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/mad.Xxx חוץ מזה הם יגיעו כמו חיה פצועה, אז לא ניראה לי 0 : 0 ...חוץ משני ה"מאמנים".
אני חושב שמכבי ת"א תנצח , אם שנה שעברה מכבי ת"א הייתה טובה באירופה וחלשה בליגה אז אולי השנה זה פשוט ההיפך , ביתר קבוצה בינונית שלא ממשת את הפוטנציאל שלה בינתיים
דקה 25 בכפר סבא , בינתיים משחק חלש עד בינוני , רואים ששתי הקבוצות עדיין לא מוכנות לא מתואמות ולא מאורגנות . עמדת המגן השמאלי של הפועל פתח תקוה נראה לי תעשה המון בעיות לקבוצה , בונפיטו חלש כמו שחקן בליגה א .
אני חושב שכ"ס בסופו של דבר תנצח את המשחק הזה.. הקהל שלהם פנטסטי.. כל המשחק שומעים אותו ויפה מאוד.. הם גם קבוצה יותר טובה ואני מאמין שבחצי שעה האחרונה הם ישבו על פ"ת שמתחילה להתעייף. נכון לכרגע מגיע המון כל הכבוד לרפי כהן. על הקבוצה שהוא מעמיד בלי שום שם בלי שום דבר נוצץ קבוצה מאוד ממשועמת טקטית. לא עושים פשוט טעויות ובעצם ככה מובילים במשחק הזה. אין לי ספק שפ"ת עם תשחק כמו היום ללא טעויות ורגוע תוכל לנצח הרבה קבוצות מבולגנות שהיא תפגוש בדרך
הסתיים המשחק הראשון לעונת 05\06 הפועל כפר סבא 1-1 הפועל פתח תקווה לכפר סבא:דניאל היידמן(עצמי,68) לפתח תקווה:יוסי שיבחון(40)
כ"ס היו הרבה יותר טובים בעני וצדקתי בעניין של החצי שעה האחרונה.. כ"ס פשוט ישבו אליהם. רפי כהן משחק טוב והקרין המון ביטחון על ההגנה שלו שיכלה לצאת קדימה וזה עזר לפ"ת להוריד לחץ. עם אני מסתכל על העתיד לכ"ס יש קבוצה נחמדה.. צריכים אבל לעבוד יותר על מחץ כי לא יכול להיות אתה שולט מחצית שלמה בקושי מגיע למצבים. באשר להפועל פ"ת כמו שאמרתי.. משחק טוב שלהם. חבל על הטעות בהגנה כי מלבד זה היה משחק מאוד מסודר ומאורגן. ילמדו מטעויות אולי חיזוק קטן בהגנה יבטיח להם המון נקודות. בסופו של דבר חלוקת נקודות לא הכי צודק אבל נקודה משמעותית לשתי הקבוצות האלו