מחזור ראשון בליגה הלאומית

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י robson, ‏25/8/05.

1. HBSFC Member

מספיק רק אלי זינו
    לא חייב את שיימן..

הציבור הישראלי עדיין לא מבין כמה נזק נגרם להפועל ב"ש.

2. הרצליה Member

מה שיימן קשור?
    הייתי יורד עליו אבל עכשיו הוא זה שנותן לי עבודה. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx .

3. *הפועל-רעננה* Member

עמית, אתה יענו מקבל כסף על האתר הזה?

4. הרצליה Member

כן.
    מה כל כך מפתיע?

5. ozi Member

איזו צביעות.. פתאום שיימן הוא יו"ר מצוין ומה אתם משווים אותו בכלל לאלי זינו?

6. הרצליה Member

שי שי שי.
    לא אמרתי שהוא יושב ראש מצויין ממש לא.
    אני צריך להימנע עכשיו מלהגיד דברים כנגדו פשוט.

לא השוותי אותו לזינו ואני מעדיף אותו על זינו, יונה וכץ.

תמיד אמרתי שמבחינה מקצועית הוא לא רע בכלל חוץ מהקטע שהוא מתערב למאמנים בהחלטות.
    אני אוהב את זה שהוא לא פראייר ולא מוכן שיעשו ממנו צחוק כמו אחרים שאני מכיר.
    הטענה העיקרית שלי כנגדו זה היחס העלוב לקהל הקבוצה.

זה לא צביעות בכלל.

7. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

עמית פה אתה יכול להגיד מה שאתה רוצה הוא לא עוקב אחריך ובטח שלא יודע מי אתה פה. באתר של הרצליה זה משהו אחר.שם אסור לך להסית נגדו,אבל זה בסדר,יש מספיק שכבר יעשו את זה.

8. ozi Member

ומה זה אם לא הגנה עליו?
    יודע מה, עזוב את זה. גם זה שאתה "נמנע מלהגיד נגדו דברים" שלכולנו ברור שאתה חושב- לדעתי זו צביעות.
    תשמע, אני חותך את ההנהלה של הפועל אשקלון ללא כל רחמים כל שבוע. ומחר אני הולך לשבור כל גבול במה שכתבתי עליהם. ועדיין זה אנשים שאני צריך לעבוד מולם, וכל שבוע אני מתקשר לבקש תגובות. ולאט לאט עם כמה שהכתבות שלי כלפיהם מחריפות, כך היחס שלהם כלפי נעשה יותר סביר. מפתיע הא?
    זה נקרא עקרונות. אם הייתי כמוך משתף איתם פעולה, אז אולי הייתי החבר הכי טוב של שרון חבזי, אבל היא הייתה ממשיכה לזבל לי את הקבוצה.
    בחזרה אליך- אני בטוח שזה כיף להרגיש בעמדת כוח כלשהי בקבוצה. השאלה היא אם זה שווה לוותר על העקרונות שלך בשביל זה. הרי גם עכשיו כשאתה מנהל האתר הרשמי, עדיין מחירי הכרטיסים והמנויים הם כמו שהיו קודם. עדיין אין הסעות למשחקי חוץ. ועדיין אף אחד לא מטפל בטענות האוהדים.

9. הרצליה Member

שי!, אשקלון זה לא הרצליה.
    פה אין קבלת ביקורת מי שמלכלך בחוץ.
    אין לי שום השפעה ושם עמדת כוח במועדון אפילו את החדשות אני לא מקבל ממישהו מההנהלה.

כל עוד זה אתר רשמי אסור פה להעביר ביקורת כנגד ההנהלה. תשאל את שימי לגבי זה שבסוף גם עשה צחוק מעצמו.
    בעונה שעברה שהאתר לא היה רשמי את הביקורת העברתי גם דרך האתר עצמו.

אני לא אחראי לטפל בטענות אוהדים אני לא יו"ר חוג אוהדים ולא שום דבר.
    ועוד דבר אני לא מנהל את האתר הזה לבדי, יש עוד 2 יחד איתי שאני מעריך ומכבד אותם.

ולא בדיוק הגנתי עליו בציטוט הזה הוא בכלל לא היה קשור לעניין עצמו שבכלל היה ביטול המשחק השכונתי של הפועל באר שבע, לשיימן לא היה חלק בזה .

10. ozi Member

טוב הדיון הזה לא קשור כל כך לכאן אז אני רק אתן את תגובתי האחרונה בנושא.
    אשקלון זו לא הרצליה? מה זה קשור בכלל? מזתומרת מי שמלכלך בחוץ? אם ההנהלה מתנהגת ככה, מי בכלל רוצה להיות חלק ממנה??
    בהתחלה כשהייתי מבקר את הנהלת הפועל אשקלון בכתבות הייתי חוטף ניתוקים בפרצוף כל יומיים. לאט לאט הם מבינים שהם לא ינצחו את כל העולם ולמרות כל מה שאני כותב הם מתחילים להגיב. אם אתה מעוניין לראות עד כמה חריפה הביקורת שלי אז אני אשלח לך מחר. תחת הכותרת "העם נגד שרון" תיארנו איך היא הפכה לאדם הכי שנוא על האוהדים.
    גם באתרים רשמיים מעבירים ביקורת על הנהלות. התכוונת לומר שמנהלי האתר לא אמורים להעביר ביקורת. לגיטימי ואף מובן. אבל אם העקרונות שלך היו שווים לך משהו, היית מבין שעל תפקיד הניהול באתר (שמונע ממך להביע את דעתך) אתה חייב לוותר.
    אתה לא אחראי לטיפול בטענות האוהדים? אתה האוהדים! אתה בעל הטענות! עכשיו לפתע כולן נעלמו??
    כמו שאתם התלוננתם יום אחד שהשימי הזה שלכם הגן על שיימן, כשהוא הבטיח להחזיר 100 שקלים על המנוי או משהו כזה, שהוא בעצם חייל של שיימן.
    אתה לא פחות חייל ממנו. הוא משלם לך, ואתה בתגובה מעלים את כל הטענות נגדו. הייתי קורא לזה אפילו שוחד. ומי שמקבל אותו, לא פחות גרוע ממי שמשלם אותו.

נערך לאחרונה ב: ‏1/9/05
  11. הרצליה Member

תדפדף כמה עמודים אחורה בדיון הליגה הלאומית.
    תראה שם הדבר היחיד שאני נגד שיימן בו זה היחס לאוהדים.
    איש עסקים מצויין ואת זה אני טוען כל הזמן.

הטענות שלי נגדו לא נעלמו בכלל.
    ועדיין לא הגנתי אליו אפילו פעם אחת ואל תשווה אותי לשימי שהגן עליו כל יום במשך 15 שנה.
    ובציטוט שהבאת מקודם ממש לא הגנתי עליו כי הוא לא היה קשור לעניין בכלל.
    עוד אמרתי לפני שנכנסתי לתפקיד שהשנה שיימן עשה הכל נכון, ואין לי טענות נגדו.
    חוץ מהעניין עם המנוי שגרם לי להתרגז יום אחד.

אני לא מחביא שום דבר בבטן, שיש לי משהו להגיד נגד ההנהלה אני כותב את זה בפורום ולא באתר עצמו כי לדעתי אתר רשמי לא נועד לדברים כאלה וזה לא המקום וזה לא אומר שאני מוותר על העקרונות שלי.
    אני גם לא מגן עליו כי אם הייתי מגן עליו הייתי כמו שימי מוחק תגובת נגד ההנהלה ואת זה אני לא עושה.

וזה באמת לא המקום.