המשחק של הפועל אשקלון נגד מכבי ב"ש הצדיק את הציפיות הנמוכות שלי והיה ברמה הרבה יותר נמוכה מהמשחקים בשנה שעברה בליגה הארצית. משקוף בפוקס של תומר שם טוב שניסה להגביה, מצב טוב של רוני אוחנה שהוחמץ, וחוץ מזה כלום. אפילו לא כניסה לרחבה. נגד קבוצה נורמלית היינו חוטפים עוד רביעייה. **עוד מעט יוגב ייכנס ויספר לכם דברים אחרים- אל תאמינו לו.
חזרתי עכשיו מרעננה. איזה קבוצה נאיבית אנחנו!! איך לא נצחנו!! 90 דקות אנחנו שוכבים על השער, ורעננה בבונקר עצבני. גול מקרי ביותר של צוקול, ששחרנו (כמה אופייני להפועל) רעננה יורדת בטוח ליגה השנה...עלי
עונה חלומית בדרך? טוב נו אחרי זה תגידו שאני עושה מהקבוצה שלי אימפריה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx
אהה עמית שכחתי להגיד לך משה סרור היה היום בין המצטינים במגרש!! הוא תומך בהתקפה יפה...הבעיה שלו שהוא לא חוזר להגנה, רעננה לא ניצלו את זה כי הם היו עם 2 שחקנים בחצי שלנו, אבל קבוצות אחרות יכולות להעניש אותנו על זה. גם דן רומן היה טוב. וזאן טלסניקוב כמובן, אני לא מבין איך הוא בא להפועל, פשוט שחקן ברמה אחת מעל הליגה הזאת. היו בערך 250 אדומים מירושלים.
משחק משעמם ואגרסיבי מצד שני הקבוצות,שרון עמר פגש את המשקוף,ערן לוי ממשיך להרשים.. אני מעודד מהמשחק.. 25 אוהדים מהקריה.
פששש לנסוע מקרית שמונה עד רמת גן.. כבוד לאוהדים שהגיעו. אצלנו הגיעו בערך 150 מאשקלון, ועוד בערך 50 מב"ש.
כמה צפוי. אגב לא הייתי ממהר להתלהב ולהכתיר את הרצליה כעולה בטוחה. רמה"ש זו קבוצה שאם בסוף העונה תסיים עם מספר נקודות דו-ספרתי הדבר ייחשב לנס.
מה זה משנה כמה הגיעו איך שנכנס קובי שוקרון שם תגול ועוד החמצה של אורן חזן חוץ מהשוער שלכם אתם חרא של קבוצה הייתם צריכים לקבל 3-4 חתיכות וללכת הביתה זה שאין לנו קהל אל תדאג זה ישתפר עם התוצאות
זה שאנחנו חרא של קבוצה אני זועק כבר הרבה זמן, ואתה מוזמן לבדוק בדיון הזה ובדיון של הליגה הלאומית. אבל בוודאי שזה משנה כמה אוהדים הגיעו, וקבוצה שמביאה למשחק הבכורה שלה בליגה הלאומית בבית 50 אוהדים- אין לה זכות קיום. ושום הצלחה לא תביא לכם מספר אוהדים נורמלי (ע"ע מכבי פ"ת). וד"א- גם הקבוצה שלך גרועה.
עכשיו ראיתי בערוץ 11 הגיעו הרבה אוהדי חיפה..כל היציעה מאחורי השער היה מפוצץ. ולאוהדי רעננה מי זה מספר 5 אצלכם? הבלם עם הקוקו טלטלים
עשה לי טובה אחי, הקהל שלכם זה פליטים מהאוהדים שלנו , שאני אפילו מתבייש לכנות אותם אוהדים. הרי תעשה בדיקה של כל "אוהד" ו"אוהד" שלכם ותראה שכולם שם אהדו עד לפני כמה שנים או חודשים את הפועל ב"ש , אבל הירידה של ב"ש גרמה להם לחצות את הכביש לצד הצהוב. לגבי המשחק , כל הכבוד לכם על הפתיחה המצויינת , אני אפילו הייתי די מופתע שעל אף כל הקשיים הכלכליים שיש לקבוצה והקשיים של מוטי אבוקסיס להסדיר את החובות של הקבוצה, הצלחתם להפגין משחק בטוח ושקט. אם אבוקסיס יגייס כסף בשביל זר איכותי ועוד ישראלי איכותי אתם חזק בתמונה העלייה, בלי להגזים.