מחזור ראשון בליגה הלאומית

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י robson, ‏25/8/05.

1. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

אתה כבר עולה לי על העצבים.שלומי טולדו בעצמו אמר שהוא מצדיק את מה שהאוהדים אומרים עליו!! מה תגיד על זה?הוא בעצמו אמר בעיתון "לא נתתי להם סיבות לחייך והם צודקים. אני מקווה לשפר את זה השנה".

בקשר למשחק היום, לא הייתי,אבל משירים ושערים הבנתי שסך הכל שיחקנו מול דייגים.מצד שני גם אותם צריך לנצח,אני לא מתרגש יותר מדי. טוב שניצחנו,אני שמעת ישראדי היה המצטיין וזה כבר טוב.

זהו,אני כבר עם הפנים לשבוע הבא.

לאוהד ב"ש עוד משהו,בוא נחכה למחזור 20 לפני שתדבר סגרנו?. מחזור 20 נחזור לדבר עליו ונראה איפה הוא עומד.

נערך לאחרונה ב: ‏27/8/05
  2. ReL Member

נראה לי ראדי הולך להיות תגלית העונה

3. HBSFC Member

סבבה גבר
    בוא נעשה התערבות רוצה?
    כל אחד יהמר על המקום של הקבוצה השנייה וניראה מי צדק סבבה<?

4. Zizou10 Member

הרצליה לא אמרת שטולדו חלוץ גרוע? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx
    עמית מה יש לך להגיד עכשיו?

5. עד המוות הפועל Member

עכו פתחה תמשחק יותר טוב
    אז התחיל המומנטום של הפועל חיפה
    הצליחה לנצל את השליטה ועלתה ליתרון
    אבל אז שער ממתפרצת של עכו הרס את המומנטום
    ומשם המשחק היה שקול חוץ מדקות הסיום שהפועל חיפה שלטה

6. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

לא קשור לזה,אני מדבר על טולדו. אתה ממש להגיד עד כמה הוא תותח שאפילו הוא בעצמו הודה שהוא איכזב את האוהדים ,אם הוא במחזור 20 יהיה עם 20 גולים סבבה אני יוריד לו את הכובע אבל אתה לא מצפה שאני יתייחס אליו כמו איזה תותח רק אחרי משחק אחד, ועוד אחרי ששנתים שלוש הוא האכיל אותנו מרורים והוא אפילו מודה על זה אפילו.כמו שאני יתווכח איתך על איזה שחקן שלכם שאתה רואה אותו שנתיים שלוש ואני איזה 4-5 משחקים.

וואו אני לא יתערב איתך על מקיום של קבוצה במחזור 20.דיברתי על טולדו.כמו שיחי אמר מי שמהמר על מיקום בליגה הזאת הוא לא נורמלי כנראה.

7. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

נכון שלוש שנים הוא לא פגע אצלנו,ומשחק אחד שהוא נתן 2 גולים אנחנו צריכים להגיד שהוא תותח. מחזור 20 אם הוא יהיה עם 10 שערים + - אני מוריד את הכובע.אבל אחרי 3 שנים שהוא פשוט הרג אותנו,אתה מצפה ממשחק אחד שנגד שהוא תותח?!ועוד פעם,הוא בעצמו אמר בעיתון שהוא מצדיק את האוהדים ובאמת הוא לא נתן לנו סיבות לחייך.הוא בעצמו אמר את זה!.בסדר תמשיכו ללכת עם הראש בקיר.

איזה ישראלים אתם.לא יאומן.משחק אחד -בשמיים.

8. הרצליה Member

תפסיקו לדבר על משחקים שאתם לא רואים
    אז טולדו שם שתי גולים אז? הוא גם החטיא עוד 2 בטוחים.
    הוא בסך הכל מראה הרבה נחישות ורצון טוב ולכן מגיע לו הצ'אנס.

רמת השרון היו לא רעים במחצית הראשונה אבל אחרי השער השני הם הפסיקו לשחק(הם לא יורדת בטוחה).
    אילן בכר הבקיע שער מצחיק ביותר, וראדי שוב הראה מה הוא יודע, שחקן נהדר עם בעיטה חזקה ושער נהדר!
    שאול סמדג'ה כרגיל מלך הפנדלים של הליגה עם עוד הצלה גדולה.

הרבה נחישות היום של הרצליה במיוחד של אילאסיו, וגם אילן בכר היה טוב.

למדתי משנה שעברה לא להתלהב אחרי המחזור הראשון, ואני לא יוצא מגדרי גם היום.
    אני שמח שבעיית ההתקפה שלנו נפתרה(בלי לפתוח פה) עם 8 שערים ב-2 משחקים.

יש פה קבוצה טובה, יהיה טוב!

9. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

עמית זה נכון שאלומיידה שיחק 2 דקות?מה הקטע אני לא מבין.

10. הרצליה Member

זה לא נכון הוא נכנס בדקה 75.

11. Spanish Weapon Member

לא לעשות מהרצליה אימפריה בטרם עת.

לא לשכוח שהם שיחקו נגד קבוצה מבין החלשות בלאומית כמו הפועל רעננה ככה שקחו דברים בפרופורציות..

בנוגע אלינו(ב"ש) , חייבים להביא חלוץ פשוט חייבים.

ינון לא מתקתק , שנקולוב פשוט גמור ואין אף אחד שיוביל את החוד של הקבוצה וזה הגיע היום לידי ביטוי מהעובדה שאת שני שערים היום כבשו שחקנים שהם לא חלוצים.

אם לוין רוצה באמת להתקדם הלאה הוא צריך להביא חלוץ זר ברמה גבוהה ככל שהוא יוכל אל מול הקריטריונים הכלכליים שיש לו ואז המצב יהיה טוב.

ההגנה נראית סבבה , הקישור לא רע בכלל אבל ההתקפה פשוט לא מתקתקת.

12. הרצליה Member

א.לא עשיתי אותנו אימפריה
    ב.שיחקנו נגד רמת השרון
    ג.רמת השרון הייתה יותר טובה מראשון היום נגד ב"ש.
    ד.גם לנצח קבוצה חלשה צריך לדעת.

13. Spanish Weapon Member

סליחה, התכוונתי לרמת השרון ולא לרעננה, למרות שמי מבדיל.

ראשל"צ יותר טובה מרמת השרון, חותם לך ואתה תראה בסיום העונה.

14. הרצליה Member

דיברתי על היכולת היום.
    אני מבטיח שאם ראשון הייתה משחקת נגדנו כמו שהיא שיחקה היום הייתה יוצאת גרוע יותר מ4-0.

רמת השרון לא היו כאלה חלשים והם גם כמעט השוו מספר פעמים במצב של 1-0.

15. Paolo Maldini שחקן ותיקים

חזרתי מהמשחק.
    בהחלט היה כיף, חוץ מהמשחק עצמו האצטדיון הזה מסריח, קודם כל הטור הענק הזה בכניסה ליציע, 20 מטר אדום, מה זה החרא הזה, למה לא לפתוח עוד כניסה?
    היה מצחיק מאחורי השער, קודם כל השוער האפס הזה של עכו (כן, 2 העצירות שלו היו לאמצע, כל השאר גרוע), אחר כך היה נחמד עם קובי שאלו (הזכיר לי את גאטוסו שניסה לדחוף אותנו) וגם עם המחליף הזה של עכו שגנב לשאלו את המים!

מחצית ראשונה (אני יכול לדבר רק על ההתקפה, ההגנה היתה בצד שני ולא הבנתי כלום ממה שקרה בחצי המגרש ההוא) היינו טובים מאוד, חוץ מהזדמנות אחת טובה של עכו הם לא הגיעו לרחבה שלנו בכלל. ליסאסי חלוץ לא רע עם הגב לשער, יש לו נוכחות ברחבה, יש לו קצת קושי בעצירת כדורים אבל הוא חזק, לא אוהב שעוברים אותו ואני נותן לו צ'אנס.
    אבידור היה פשוט מעולה, המצטיין שלי מהמחצית הראשונה. לאו דווקא בגלל הגול, עשה הרבה פעולות חיוביות, בעט כמה בעיטות מסוכנות לשער ונלחם על כל כדור!
    רמי עמאר גם שיחק טוב, חבל שהוא לא בועט הרבה כי יש לו בעיטה מצוינת. כמו כן האדומים גילברט וסיבוני היו מצוינים.
    דודו אברהם היה לא רע, אבל אני מצפה ממנו ליותר אחרי ששמעתי שהצטיין במשחקים לקראת העונה.

עכשיו בקשר למחצית השנייה (שבה ראיתי רק את ההגנה). קודם כל שתדעו שיש לנו שוער ענק בשער שמו קובי שאלו, יוצא מצוין לכדורי גובה, טוב ב-1 על 1, עצר כמה הזדמנויות טובות לגול של עכו, מלהיב את הקהל כמו שצריך (גאטוסו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx) ונמצא בקשר עם האוהדים-אני אוהב שחקנים כאלו.
    בקשר להגנה-ניר סוחר היה לא רע, חוץ מכמה הרחקות טיפשיות, ידעתי שהוא גבוה אבל לא ידעתי שהוא כל כך גבוה, הבן אדם ענק, כפול מנתן שקורי. ואם כבר שקורי, הוא היה חלש היום, בלסטרה היה הרבה יותר טוב אבל לא נשפוט את השחקן לפי משחק יחיד. ברוקס היה סביר ולא עשה דברים מיוחדים. לעומת עכו, אנחנו תקפנו רק מהמרכז וצריך גם לנסות דברים בצדדים.

סך הכל, קבוצה צעירה, קבוצה שאפתנית, קבוצה לוחמת, וקהל מצוין.
    יאללה הפועל!

אולי שתקראו זה ישמע לכם קצת מוזר, פשוט העתקתי את זה מתגובה שלי בפורום של הפועל, אין לי כוח לשנות ולכתוב מחדש.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏27/8/05