מחזור עשירי בבונדסליגה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל גרמני' פורסם ע"י Rosner, ‏28/10/08.

1. נעם Member

שולץ חלש אז מביאים מחליף לעמדה שלו. המחליף פצוע לשנה והרופאים לא מנבים את מועד חזרתו למגרש אז מביאים שחקן אחר. בונייש בא כדי לתת תחרות על עמדת המגן. הוא יכול לשחקן בשני הצדדים כי השליטה שלו בשני הרגליים מעולה והרי ברור לך שאסור להסתפק ב3 מגנים בקאדר כשהאחד הוא על תקן חצי בלם.
    אם אתה לא יודע מה בונייש עושה סתכל במשחקים האחרונים של ברמן, רק ממנו באה הישוע.
    ולגבי שולץ - גם גקאס היה טוב ותראה איפה הוא היום. תחזיר אותו לקבוצות כמו אכן וקוטבוס ואפילו האנובר ותראה פריחה מחודשת.
    שולץ לא הראה שהוא ברמה של ברמן והפסדנו יותר משנים שלושה משחקים בגלל שטויות שלו.

2. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

ובוניש לאחרונה פותח על הספסל. כולל במשחקים בהם הוא היה הישועה.

להזכירך, מברמן שולץ הגיע לנבחרת גרמניה. אז אי אפשר להגיד שהוא לא לרמה של הקבוצה.

3. נעם Member

אני מדבר על העונה האחרונה שלו (שאגב הוא לא היה בה בסגל הנבחרת).
    והספסול של בייניש..אחד הדברים היותר מוזרים.

4. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה קשור העונה האחרונה או לא. הוא הגיע מברמן לשחק בנבחרת גרמניה - זאת אומרת שהוא כן היה מתאים לרמה של ברמן, אפילו לזו של הנבחרת. אולי עם סבלנות ושקט הוא יכול לחזור לרמה הזו.

בדיוק כמו עוד כמה החלטות מוזרות ונמהרות במועדון.

5. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

נדב, בעונה האחרונה שלו בברמן שולץ היה קטסטרופאלי. אתה מדבר על הזימון שלו לנבחרת שקרה כשנה לפני ומאז הוא היה בצניחה חופשית, עד כדי כך שהסיתו אותו בברמן לעמדת הקשר השמאלי כניסיון להוציא ממנו משהו.
    דיברתי לפני כחצי שנה עם אוהדי ברמן בנושא שולץ ושניהם צחקו עלי שבכלל חשבתי עליו כאלטרנטיבה. קרי זה לא רק הדימיון שלי, של דוד ושל נעם.
    וגם היום שולץ לא כזה מדהים בהנובר. אני גם בטוח שבואייניש טוב משולץ, ככה שהבעיה של ברמן היא לא רק המגן השמאלי ובא נגיד ששולץ לא היה פותרלהם את הבעיה.

מעבר לזה, אני מרגיש כאן כמו בדיון של ברמן. חוץ מזה שכיף לראות כ"כ הרבה אוהדי ברמן ( לאן עזיז שלנו נעלם..?) ובכלל כיף לראות את נעם כאן http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

ויאללה היום יש מחזור ענק, הופנהיים בבוכום, שטוטגארט בהמבורג , והחוואים בקומרץ ארינה .תריצו את זה גם קצת.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏29/10/08
  6. johnnie walker Member

חברים,כן בייניש לא בייניש( זה בכלל בואניש אבל לא משנה) וגם לא טוסיץ או שולץ,
    השיטת משחק של ברמן לא עובדת לטובת ההגנה (ועכשיו בכלל לא) כך שכל מגן שתשימו בעיקר
    אם הוא חסר ניסיון יראה רע,השיטה ההתקפית הצליחה עד היום בזכות זה שברמן כמעט תמיד הבקיעה
    לפחות שער אחד יותר מהיריבה,ברגע שההתקפה מזייפת פתאום שמים לב להגנה הגרועה...
    הירבות למדו את ברמן ויודעות בדיוק איך לנצל את החולשות שלה בזמן שברמן עדיין חושבת
    שהיא תמיד תבקיע שער אחד יותר במקום לתקן את הליקוים שלה.

לדוגמא: זה יפה שברמן משחקים עם קשר אחורי אחד אבל אם זה לא עובד אולי כדאי לנסות עם שניים לפעמים?
    בעיקר שהשחקן שאמור להחזיק לבד את הקישור הוא באומי האיטי או פרינגס הלא אחראי.

ועל זה שכבר לפני שנתיים היה צריך להביא קשר אחורי "בהמה" כדי לייצב את ההגנה במקום באומי אני בכלל לא מדבר.

7. Bayern Straße nach sechs

אני מאוד אוהב את זה רוברטו והוא שחקן נפלא, אולי הכי טוב שלנו. אבל הבעיה היא שהוא לא מגן שמאלי. במשחק מול וולפסבורג זה היה טריק מוצלח מהשרוול כי זה שינה את המשחק, אפשר לעשות את זה כשצריך לעשות שינוי כשהקבוצה לא מתפקדת כמו במרבית המחצית הראשונה מול הזאבים. אבל זה רוברטו לא סוגר כמו מגן ולא מתקל כמו מגן ולמרות היכולות הדפנסיביות שלו הוא לא מספיק מהיר, הברכיים בגיל 34 כבר לא זזות באותה צורה, אני לא אופתע אם נחטוף שער מהאגף השמאלי (של באיירן) ובאותה מידה נבקיע 4 מאותו האגף.
    ההחלטה על בורובסקי במרכז תתן לנו דחיפה מצויינת ונכון שזה לא זה רוברטו המנוע אבל טים יודע את העבודה ובאיירן בדרך לנצחון על פרנקפורט כמו שזה נראה.
    כמובן שאני מדבר בצורה היפוטתית כי זה רק הרכב משוער.

נערך לאחרונה ב: ‏29/10/08
  8. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

לירן, למה הפנית אלי את התגובה שלך, אני עדיין לא מבין. איפה אמרתי ששולץ נפלא? איפה אמרתי ששולץ היה בכושר כשהראו לו את הדלת החוצה מברמן (בסדר דוד?)? ואיפה אמרתי ששולץ גדול היום? רק ניסיתי להדבים את דרך התנהלות הדברים בברמן (6 שחקנים שבאו והלכו על עמדה אחת בשתיים וחצי עונות) כשכל אחד שהביאו, לא הרבה זמן אח"כ הביאו מישהו על הראש שלו.

דוד, השיטה הזו מעולם לא עבדה. נכון, ברמן לא רעה בצמרת אבל זה זה לא השאיפות של המועדון ובאירופה היא (השיאה) נוחלת השפלות שנה אחרי שנה.

Bayern - כשיאנסן עזב אולי הונס אמר בראיון שזה רוברט (וגם קצת שוויני) הוא המחליף לעמדת המגן השמאלי. זה לא נאמר סתם, אלא על סמך נסיון.

9. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

אוקי, כנראה שלא הבנתי אותך נכון אם ככה. בכל אופן אני די מסכים עם הדברים שלך.

ד"א שטוטגארט היום בהמבורג בהרכב שנראה קצת מוזר ( עדיין לא סופי חייבים לציין) כשהיצלפסרגר, פרדו וקדירה ביחד בהרכב הפותח. זה יכול לדוגמא להיות עם שני מספרי 6 ( רעיון לא רע) או פשוט משחרר את היצלפסרגר לתפקיד הקשר המרכזי ( http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx ) וקדירה לצד שמאל ( סוף סוף !).
    אני די פסימי לפני המשחק, נקווה שיפתיעו אותי.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏30/10/08
  10. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

על מי בידיוק הליצן בשחור שרק על פנדל???

11. T0XiN Member

השיפוט היום היה פשוט מתחת לכל ביקורת.
    מה עבר על השופט הזה אין לי מושג,הוא איבד כל שליטה והתחיל לחלק לנו צהובים על עבירות שאפילו לא ביצענו. לפחות הוא נתן עבירה לזכותו של רנזינג בסיום ולא שרק לפנדל. אם פנדל היה נשרק זה היה פשוט השיא מבחינתו.
    שישה כרטיסים צהובים לשחקני באיירן שמתוכם אולי אחד באמת מוצדק.

בקשר למשחק,שליטה כמעט מוחלטת אבל פשוט חוסר ניצול מצבים. באיירן הגיעו להשתעשע ולא ולנצח. מזל שדמיקליס הבקיע בטעות שער עצמי אחרת היינו חוזרים הביתה עם נקודה. השער העצמי העיר במעט את השחקנים.
    מילה טובה לקלינסמן שהוציא את פודולסקי והכניס קשר אחורי נוסף כשהמצב התחיל להלחץ לכיוון השער שלנו.
    אגב,את פודולסקי פשוט חייבים לשחרר בינואר. שחקן אנמי,חלש,מחמיצן. לגזור קופון ושלום על ישראל.

12. FC_Bayern Member

כמה דברים על המשחק היום:

א. כמה שזה יפתיע אתכם, משחק טוב של באיירן. שליטה מוחלטת בכדור, אבל הבינוניות הגיעה עם הפאס האחרון\הבעיטה האחרונה בהתקפה- מתחת לכל ביקורת. באיירן הגיעה לרחבת היריב ופשוט עשתה את המהלך הכי גרוע שיכולה הייתה לעשות. אם רק הייתם רואים כמה פעמים הרמתי את ידיי למעלה ושאלתי את הקב"ה "למה זה מגיע לי?! . . ."

ב. פודולסקי - אני לא מבין מה השחקן הזה משחק, אבל זה בטח לא כדורגל. אולי מחניים, אולי סופטבול. לא מרוכז, לא חד, לא עושה כלום, פשוט גורנישט אחד גדול. חייבים לחפש לבחור מחליף, פולדי היום הוכיח שמקומו אפילו לא כחלוץ ג'וקר מהספסל, אולי חלוץ מס' 4 בבאיירן.

ג. ההגנה - אם באיירן הייתה משחקת עם קבוצה קצת יותר טובה מפרנקפורט הפראיירית היום, אני בטוח שהיא הייתה סופגת לפחות 3 שערים. מה זו הנאיביות הזו? איך נותנים לשחקני היריבה לטייל ברחבה בדקות 80-90? איפה הכיסוי הכפול על החלוצים כשצריך? ובנוסף לזה עוד שער עצמי אומלל של דמיקליס, שהיה חלש היום.

ד. זה רוברטו - לא שהייתה לי בעיה איתו היום כמגן שמאלי, אבל באיירן חייבת אותו במרכז המגרש, אחרת זה פשוט לא זה.

ה. אספנו 3 נק' ממשחק חוץ קשה. האמת שלפי נתוני החזקת הכדור, באיירן הייתה צריכה להתפוצץ היום על המארחת, אבל הטאץ' האחרון (כבר אמרנו?!). מקום 4 אחרי 10 מחזורים עם חיבור של 3 ניצחונות ברצף. זה יפה, אבל זה חייב להימשך, ובתצוגות יותר משכנעות, כי עם יכולת כזאת- אנחנו לא נראה את באיירן מתרוממת מעלה לעבר המקום שהיא באמת רוצה.
    קלינסי אמר שהמטרה היא מקום 1 בתום הסיבוב הראשון, כדאי שיתחיל לחשוב על מטרות אחרות (כמו איך מוסרים נכון את הכדור לחלוצים, ואיך משחקים משחק הגנה חכם ומחושב).

ולקינוח- מיקו כנראה צריך GPS. כמה עוד שערים עצמיים הוא מתכוון לכבוש העונה?!

בהצלחה בהמשך הדרך.

13. 100%Bayern Member

הצמרת ממש צמודה...

צריך לנפץ להופניים את הבועה כבר...

14. johnnie walker Member

בוא נפוצץ קודם לבאיירן את הבועה ואז נראה.

15. FC_Bayern Member

אני מבין שהבועה של ברמן כבר קרובה לפיצוץ, לא? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
    בכל מקרה כל הכבוד להופנהיים, חייבים להגיד מילה טובה על הקבוצה הזו, שמשחקת בלי רגשי נחיתות ומראה כושר מצוין עד כה.