מחזור מס' 6 בליגת העל: חיפה לא מצליחה לנצח את הכח

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by לירן, Oct 20, 2006.

1. reda Member

זה דני אחי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx

ואני מסכים איתך...אבל אני דווקא הייתי רוצה לראות את ורמוט ואת יוליץ' בהרכב..חבל שאחד פותח על חשבון השני

2. ReL Member

יהיה מעניין לראות את הפועל היום , בכלל כל המשחקים של הפועל הם מעניינים פתוחים והתקפיים . אני אבל מקווה שהפועל וחיפה דווקא יכשלו לנצח היום כדי שהליגה תמשיך לשמור על אי יציבות וצמרת צמודה צמודה . וגם יש לי הרגשה שהפועל פתח תקווה או הכח , או אפילו שניהם יפתיעו היום .

3. ERS Member

...

Last edited: Oct 29, 2006
  4. ReL Member

אי אפשר לדעת השנה. אסור לשכוח שחיפה חוזרת מאירופה , ובדרך כלל כשקבוצות ישראליות חוזרות מאירופה עם הראש מורם הם חוטפות . נכון שזה לא נראה הגיוני בכלל שהכח תוציא אפילו נקודה , אבל השנה השתנו הרבה דברים.

5. Luca_Toni Member

לפי דעתי מכבי חיפה כמובן שפייבוריטית לנצח היום אבל מנגד ת"א ופ"ת דווקא עם סיכויים שווים
    אני חושב שמכבי חיפה תנצח בסביבות 4-1 , 3-1 והפועל ת"א דווקא תפסיד או תצא תיקו עם פ"ת

6. בית"רי במזרחי Member

:aaarofl:

לא הרגשת שום הבדל??? אתה ראית מה ביתר עשו באגף של מימון בכלל??? אתה ראית כמה מצבים ביתר הגיעו ואיך הם שלטו והיו דקות גם לפני הנבדל של קימוטו כן כן לפני שהרצליה לא הצליחה לעבור תרבע של המגרש שלה.. פשוט בושה שקבוצה נראית ככה!!!! גועל נפש של כדורגל מקבוצה בליגה הראשונה...
    וגם במחצית הראשונה ביתר פשוט שיחקו הרבה יותר טוב מהרצליה!!! למה מה הרצליה עשו? זה שהם עשו בונקר זה אומר שהם שיחקו יותר טוב???? מספיק כבר להגיד שטויותתת!!!!!!!!!

7. reda Member

לצערי יש לי הרגשה שהפועל היא זו שתאכזב היום וחיפה אמנם גם תיפול אבל תיקו יהיה שמה...ישלי הרגשה שפשוט 2 ה'אירופאיות' לא ינצחו...

ואני אוהב את מה שלחמן עושה בפ"ת....כסאח לא כסאח זה ממש יפה שהוא משלב שחקנים צעירים שעוד ידברו בעתיד לדעתי...

הנה הוא מעלה עכשיו בלם בשם הרצל לוי ואני מקווה שהבלם האלמוני הזה מחר ידברו עליו כאיש הבא שיעצור את ההתקפות בנבחרת...

Last edited: Oct 24, 2006
  8. בית"רי במזרחי Member

מזה כסאח לא כסאח? זה שהוא משלב צעירים זה בגלל שאין לו את מי לשלב

9. בית"רי במזרחי Member

ניצחון של הפועל לא הגיעה לה היום... פ'ת שיחקה יותר טוב הפועל לא סיכנה תשער של פ'ת... אבל המזל של הפועל חוזר

10. Raulito Madridista

הפועל ת"א מנצחת 2-0 את הפועל פ"ת בחוץ במשחק חלש מאוד, ועולה למקום השלישי בטבלה שהיא עם משחק חסר. איבזיטו אוגבונה שנכנס כמחליף כבש בדקה ה-80 אחרי בישול של טועמה, שכבש בעצמו וקבע את תוצאת המשחק בדקה ה-90.

http://images.one.co.il/images/d/dmain/nz/gg111856.Xxx

משחק חלש מאוד מפחיד של הפועל ת"א. גם גילי ורמוט, גם סלים טועמה וגם לוסיאנו דה ברונו פתחו בהרכב של הפועל שהיה אמור להראות כדורגל התקפי, אבוטבול החליף את אבוקסיס הפצוע. הפועל שיחקה חלש ללא מוטיבציה, בקושי הגיעה למצבים פרט לנגיחה של פאאס מכדור קרן, והבעיטה הרשלנית של דה ברונו. גילי ורמוט נתן משחק חלש מאוד, כמו כל הקישור האנמי של הפועל היום. אני שמח שאוגבונה נכנס ועשה את את השינוי או לפחות כבש והוריד מהלחץ שהיה עליי ועל הקבוצה. אולי הוא ייקבל מקום בהרכב, אני אוהב את השחקן הזה. פ"ת קבוצה צעירה, היא הייתה היום טובה יותר מפעמים קודמות ולא נפלה מהפועל לטעמי, אבל הקבוצה לא מאמינה בעצמה אחרי פיגור, היא החמיצה מצב טוב אחד ולא הגיע לכלום, המירה המסיימת חסרה או הרגל המסיימת, קאסום ובוזגלו כישרוניים אבל הקבוצה לא יציבה. אם גם במשחק היום היא מפסידה אז אני מאמין שהיא עמוק עמוק במאבק של לרדת ליגה, פ"ת אולי לא היה בצמרת פרט לעונת 2000, בשנים האחרונות, אבל יהיה חבל לראות מועדון עם היסטוריה מפוארת יורד ליגה.
    הכי חשוב זה הניצחון וההעפלה למקום השלישי בטבלה, היכולת מדאיגה.

11. נדב מיכאלי Member

לברק ויסוקר יש לדעתי אחלה פוטנציאל שווה לעקוב אחריו,אני זוכר שעשו עליו כתבה שנה שעברה ב"שישי חי ובועט" ,קודם כל יש לו שם מחייב ודבר שני ראיתי אותו היום והוא היה לא רע בכלל .
    הפועל ניצחו אבל לא שיחקו טוב.
    פתח תקווה עשו חיים קשים להפועל תל אביב.
    מאד מפתיע אותי היתרון המוקדם של הכח (לא ראיתי את הפנדל ) מעניין כמה זמן היתרון הזה יחזיק.
    אני בכל אופן מחזיק אצבעות להכח.
    מה שכן אם חיפה נניח תאבד נקודות היום נגד הכח (למרות היתרון של הכח אני עדיין לא רואה את זה קורה ) היא ביום שבת בהרצליה וזה משחק יחסית קל עבורה.

12. ReL Member

בקשר למשחק של הפועל , היה מרגש לשמוע את השם ויסוקר מעניין אם הוא יגדל להיות כמו סבא שלו ואח של סבא שלו . הפועל מנצחת במשחק חלש שלה 2-0 וזה אומר המון , הפועל תרוץ חזק השנה במאבק על האליפות.

בינתיים דקה 36 בין חיפה להכח . ידעתי שמגרשוילי חלש , אבל לא ידעתי שהוא גם טיפש . איזו עבירה של שחקן טיפש , מה הוא שם לו רגל אחורית? ידעתי שחיפה תראה ככה אחרי ניצחון באירופה , הם נראים כמו אסופה של שחקנים שנמצאים ביום אבל , המוטיבציה שואפת ל0 . לעומת זאת הכח משחק נכון טקטית , ג'ף אייה נראה לי כישרון לא קטן . ובדיוק אני רושם את זה הוא מכניס גול 2-0 !!!

ג'ף אייה מזכיר לי נשכחות , מזכיר לי אחד שעונה לשם ישמעאל אדו

Last edited by a moderator: Oct 24, 2006
  13. הרצליה Member

ירדנו היום ליגה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx .
    מצדיע למערכת של הכח.

Last edited: Oct 24, 2006
  14. נדב מיכאלי Member

מדהים כמה שחיפה חלשה בליגה השנה.
    לא מתקרב בכלום לשנים הקודמות.
    אם חיפה תפסיד היום (עדיין לא נגמר,המשחק ארוך וגול לחיפה משנה את המשחק) זה הפסד שלישי בחמישה משחקים,אין ספק שזה חסר תקדים.
    אם הכח מנצחים היום צריך להצדיע להם.
    אגב אם הכח מנצחים זה מחזור שבו 3 הסמלים הגדולים של בית"ר עושים את העבודה :אוחנה ומזרחי כבר השלימו את המשימה שלהם ועכשיו נישאר אורי.

15. burning soil Member

מתי מכבי חיפה השלימה שני הפסדי ליגה ברציפות?