שום המאמן הטוב בארץ. מתי הפועל ת"א שיחקה כדורגל כזה יפה? אמרתי את זה עוד לפני ששום הגיע להפועל שהיא הרוויחה אם נוסיף את ההצגה בטדי שביתר משום מקום ניצחה את הפועל שהייתה צריכה אפילו להביס אותה אז תבינו ששום לא סתם אומר שהוא רוצה כדורגל התקפי ושמח הוא גם מתכוון לכך.
משחק איום, אני לוקחת את הזכות להעניק את תואר היבזיון לרוני. ואני רוצה לראות תגבר שיבוא ויעז להגיד שאנחנו'' אוהדי הצלחות ושטוב אנחנו אוהבים אותו ושרע אנחנו נגדו'', ובכן, אני תמיד נגדו. בחיי, עם כל הלב. זוועת עולם, איזה מערך מטופש שלא עובד ונטחן עד אפר, רוטציה שלחלוטין לא מתפקדת, השחקנים הכי מרכזיים שלנו מנוטרלים כל המשחק ונותנים הופעה מבישה ואפילו מבזה. אני בתור אוהדת לחלוטין בשוק ממה שהולך בקבוצה. אין לו עניים ? מה גורם לו לעלות עם הרכב כזה ? בשביל מה יש אימונים פלוס קלטות ממשחקים שהיו ולהפיק לקחים מההתמוטטות הטוטאלית שלנו העונה. אני לא נסחפת וכן אני אולי בשיא העצבים, אבל חאלס כמה טמבל אפשר להיות ? עיוורון בכל מה שקשור לבניית הרכב, אין לו עין לגבי מה שמתרחש במהלך המשחק והוא לא מסוגל לבצע שינוי עמדתי פשוט שישנה את המשחק. ראבק אתה רואה שמשהוא לא עובד, אז בשביל מה משלמים לך כסף ? תעשה חילוף !!
אוקי אז הייתי חייב להגיב תגובה יותר מעמיקה על המשחק. לכל אלה שיגידו עכשיו שאוהדי חיפה הם אוהדי הצלחות שכל פעם אומרים לרוני לוי להתפטר אחרי הפסדים, אני עונה מראש - אוהדים לא יכולים להאשים את המאמן אף פעם? כן, אני אוהד חיפה ואני חושב שרוני לוי אשם ביכולת של הקבוצה מתחילת העונה הזאת ואני גם אסביר את זה: מפתיחת העונה הקבוצה נראית רע. הוא לא מבין שלא מתאימים שחקנים למערך מסויים שלדעתו הוא הטוב ביותר, אלא מתאימים מערך לשחקנים הטובים ביותר. סבבה, בעונה שעברה זה היה מערך מצויין והם פירקו את כל הליגה, ללא יוצא מן הכלל, כשהיה את טל לצד דירסאו, אבל השנה?! הוא פשוט מתעקש להציב קשר אחורי נוסף לצידו של הברזילאי שמגמגם מאד מתחילת העונה... ואני לא מבין - כאילו מה, רוני עיוור? הוא לא רואה שלסואן ולאנדרסון אין כדורגל? חלאס, הקבוצה נראית פשוט על הפנים במערך של העונה שעברה. סבבה, מול ליטקס, קבוצה שחיפה הייתה צריכה לעבור גם ככה, זה עבד, בגלל מזל שלא אופייני לנו, אבל כשפגשנו יריבה ברמה שלנו(כמו היום) הקבוצה נראיתה כבויה, משעממת, אדישה, ופשוט חסרת כל רצון לנצח. במילה אחת(ותסלחו לי עליה) - ח-ר-א. אם הוא כל כך מתעקש להמשיך במערך שפירק את כל הליגה במשך שנים כשטל שיחק בקבוצה, הוא חייב לחזק את עמדת הקשר ליד דירסאו. ולא, סואן לא מספיק טוב. לא, אנדרסון לא מספיק טוב והוא כבר צריך לעזוב את הקבוצה. די, נתנו לו מספיק הזדמנויות. וגם מגזל לא ראיתי משהו מיוחד. היחיד שאני רואה כשחקן שמסוגל להתאים למערך, והגיוני שיבוא, הוא אמיר טגה מנתניה. אבל עד אז, אסור לרוני להמשיך לשחק בעמדה כל כך חשובה עם שחקנים שלא מתאימים לרמות הגבוהות שחיפה משחקת בהן. אני פשוט לא נהנה לראות העונה את הקבוצה שאני אוהד. הוא חייב להתחיל לשתף את ליאור רפאלוב... חייב. מליקסון לא יכול לשנות משחקים, כמו שנאמר פה כבר. רפאלוב בכלל היה צריך לעלות על חשבון מסודי שמתחילת העונה נתן רק הברקות מול ליטקס וליברפול, אבל מילא.. הרי מסודי לא שמאלי בעמדה גם ככה, אז למה לא להכניס שחקן שיכול להביא תרומה הרבה יותר גדולה וזו גם לא תהיה עמדה חדשה עבורו? דרך אגב, למה להוציא היום את בוקולי? הוא היה היחיד שנלחם על המגרש. גם קולאוטי היה רע היום.. אמנם זה בגלל הקישור החלש, אבל בכל זאת, העדפתי יותר את ארבייטמן שהיה הרבה יותר מעורב. אולארה - על הפנים. החוליה היחידה שלא תיפקדה היום בהגנה של חיפה לדעתי. לחוץ,מבולבל... ממש לא אותו אולארה של עונה שעברה. כל הכבוד להפועל שניצלו את המתנה שניר נתן להם(ואחר כך כיפר בגדול) ופשוט פירקו לחיפה את הצורה. אם הם לא היו משחקים השנה באירופה, סיכוי טוב שהאליפות הייתה חוזרת לצד האדום בלומפילד לאחר 7(?) שנים. אהה וכמובן... איך לא נזכיר את שלמה שרף? מושחת. אסור לתת לו לפרשן משחקים של שום והפועל, פשוט אסור !!
ובמה זה הגיוני בדיוק ? להוציא תשחקן שמחזיק לך תקישור ''בילד פלא'' ? מתי מליקסון נתן לרוני לוי להאמין שהוא יכול להכריע משחקים או יותר גרוע, לשנות משחק גרוע מהיסוד ? רוני לא יכול לקרוא משחק כראוי ולבצע שינוי בזמן או חילוף נכון. W.Wonderkid ברח לי השם, אבל אחלה תגובה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx
למה אין אף אוהד מכבי חיפה אמיץ שיבוא ויגיד "חאבייר דירסאו לא טוב"? אולי חאבייר אנדרסון ועבאס סואן יחד זה מה שמכבי חיפה צריכה? אני לא מצפה מאוהדי מכבי חיפה שבאמת יקדישו לעניין מחשבה, כי כולם מקובעים בדעות שלהם: חאבייר דירסאו הוא הקשר האחורי הכי טוב בארץ, רוברטו קולאוטי הוא חלוץ שלא נראה כאן שנים ויניב קטן הוא השחקן הישראלי הכי טוב בכל הזמנים. אם יש דבר אחד בודד שאני מסכים שרוני לוי אשם לגביו, זה אי שיתוף השחקנים הצעירים. המכונה של שנה שעברה לא עובדת רק כי עידן טל עזב, אלא כי שחקנים אחרים ירדו ביכולת שלהם. הפועל תל אביב היא הקבוצה שמשחקת את הכדורגל הכי יפה. האמנתם שאי פעם יהיה אפשר להגיד את זה על הפועל תל אביב? הנה זה קורה. אני זוכר איך רוב אוהדי מכבי חיפה אמרו כאן בפורום שאסור לדרור קשטן להסתנוור מהביצועים של אליניב ברדה מול צ'ורנומוי אודסה, כיוון שמדובר בקבוצה חסרת רמה. אני שמח שהיום הם חוו על בשריהם כמה הוא טוב ומתאים לנבחרת, הרבה לפני רוברטו קולאוטי ויניב קטן יחד. החילופים של יצחק שום זה משהו שאני אף פעם לא ראיתי כאוהד כדורגל. ניצול כזה גבוה של חילופים להשפעה על תוצאת המשחק זה דבר מאוד נדיר במחוזותינו.
כרגיל, רוני לוי עם ניהול משחק נורא ואיום. תודה הפועל http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_dance.Xxx
טוב אז בתום המחזור החמישי אני יכול להגיד שבינתיים באמת יש לנו ליגה מעניינת. אשדוד נראיתה טוב, נתניה נראיתה טוב, הפועל ת"א נתנה מחצית שנייה טובה, מכבי פ"ת דילגה בקלות מעל מכבי ת"א, הרצליה סוף סוף ניצחה וכנראה מה שהכי חשוב וטוב לליגה, בית"ר ירושלים ומכבי חיפה נראות רע. הטבלה צפופה והלוואי הלוואי שהמצב ישאר כך גם באיזור המחזור ה-20 וה-30. שבוע הבא עוד מחזור, ומחזור מאווד מעניין. :aaarse:
הם לא קבוצה, לא יודעים לבעוט, לא יודעים לעשות הגנה, פשוט לא יודעים לשחק, והמאמן שלא יודע את העבודה שלו, פיגור של 1:0 ולוקח לו רבע שעה לעשות חילוף, מוציא את השחקנים הלא נכונים, הוא היה צריך להחליף את מסודי במחצית ולא להוציא את בוקולי אלא את קטן, בוקולי עוד עשה משהו, קטן סתם איבד כדורים! אם הם ישחקו ככה מול אוקזר ימחצו אותנו כמו ג'וקים, נקבל איזה רביעייה בראש. בקיצור אני מאוד מאוכזב מהיכולת של חיפה ומהניהול הגרוע של רוני לוי. אולי הגיע הזמן להודות שרוני לוי היה טוב כל עוד הייתה לו קבוצה שהייתה בכמה רמות מעל הליגה וברגע שקצת קשה לו הוא לא יודע מה לעשות.
על עבאס סואן אתה יכול לסמוך? שחקן שמחלץ כדור ברגל אחת ואז עם הרגל השניה בועט בשחקן, עליו אתה רוצה לסמוך בעמדה הכי חשובה בקבוצה? מי זה אנדרסון, למה הוא עדיין בקבוצה בכלל? רוני לוי החמור הזה הביא שחקן מברזיל ורק אחרי זה גילה שהוא בכלל לא בעמדה שהוא חיפש (וזה לא פעם ראשונה שזה קורה - חורחה בריטס). רוני לוי צריך להביא קשר מרכזי, אין למכבי חיפה שחקן כזה ורק רוני לוי אשם בזה. קולואטי לא יהיה שווה כלום אם הוא לא יקבל כדורים, זה פשוט. הגיע הזמן שיצחק שום יחזור למכבי חיפה, נמאס מהקבוצה המשעממת והמסריחה שרוני לוי עשה ממכבי חיפה בשנים האחרונות...
אבירם,דירסאו שחקן ענק,גם אתמול ראית שהוא שחקן טוב אבל הוא לא יכול לעשותד דברים לבד,שסואן שובר רגליים ואנדרסון מפחד מהצל של עצמו[ואיך אפשר שלא?הבנאדם לא קיבל דקת חסד מאף אחד]. הבעיה אתמול הייתה באגפים,קייסי בקושי עלה לעזור להתקפה ונראה לי שראיתי רק הגבהה אחת שלו וגם זה היה שהיינו בפיגור,משומר גורם לי לגעגועים לסבן-הוא נראה כמו שחקן נוער שנכנס ולא יודע מי נגד מי ומסודי גם לא עוזר לא בהגנה ולא בהתקפה. דווקא מליקסון היה חילוף נכון אבל לא במקום בוקולי,מליקסון דווקא היה לא רע כשהוא נכנס,הוא רץ,נלחם ואפילו עשה לא מעט בלאגן להגנה של הפועל בדקות שאחרי ה1-0.
הקטע ששלמה שרף לא מסוגל להוציא ביקורת על המקורבים שלו , זה באמת מגעיל . איך הוא יוכל לפרשן אם כל המשחק הוא רק משבח את שום ויורד על רוני לוי ? אפילו הוא התחיל לרדת על יוליץ' ושכח מי הביא אותו , אז מאיר אינשטיין אמר לו אז שום אשם? ואז שלמה אמר לא . בקשר לאמיר טגה , זה די ברור שנתניה כבר לא תמכור כשרונות לחיפה נגמרו הימים הטובים. על אנדרסון אמרתי עוד מהרגע שהגיע שהוא יהיה כישלון , עוד לא הבנתי איך לא העיפו אותו אחרי שבראיון בברזיל הוא אמר שהוא הכניס את הגול נגד ליברץ'. יש לחיפה כמה בעיות , אחת בהגנה וזה אולארה שנמצא ביכולת איומה . השנייה זה החסרון של עידן טל , ולדעתי רק רביד גזל מסוגל לבצע את העבודה לצד דירסאו , רק שייתנו לו צ'אנס. אני עוד לא מבין למה רפאלוב לא מולבש אפילו . אם אתם לא משתמשים בו אז תמכרו אותו לפחות למה להרוס כוכב צעיר?
כי זה מה שמכבי חיפה הכי טובה בו. בקשר לשלמה שרף, זה נכון שהוא לא מסוגל להגיד מילה רעה על שומי. אבל אתמול רוב הדברים שהוא אמר היו נכונים. יצחק שום ניהל את המשחק בצורה מושלמת כמעט, אולי ההרכב הראשון לא הייתה בחירה טובה, אבל החילופים שלו היו במקום ומנגד לרוני לוי הגיעו כל הירידות שבעולם.