משחק כדורגל מדהים , נהנתי מכל דקה ! חיפה לחצו בדקות האחרונות ואכלו בראש על זה. טעות של רוני לוי עם החילופים,משחק מצוין של ברדה!
שאלה אחת למאמן הלאומי איך יכול להיות ששחקן כמו שלומי ארבייטמן שלאא פוגע מאז שהגיע לחיפה בנבחרת הבוגרת וששחקנים כמו טוטו ובן שושן שבקושי משחקים בבית"ר בנבחרת הבוגרת. ואחרי שלוש משחקים שראית את הפועל ת"א אני לא מבין פשוט איך שחקן כמו אליניב ברדה לא מוצא מקום בסגל של הנבחרת מגיע לו
מערך פחדני של מאמן פחדן, פשוט בושה לראות את המשחק. לא משחק גדול של הפועל פשוט משחק מאוד חלש של חיפה, אני לא מבין למה אנחנו צריכים לפתוח נגד הפועל תל אביב עם כל הכבוד עם שני קשרים אחוריים וחלוץ בודד. אני בכלל לא מבין למה הוא מצפה כשהוא משחק בלי קשר שמאלי ומפקיר את כל האגף שלנו, לאן נעלם רפאלוב? קינן מראה יכולת מסירה טובה משומר עם מלחמה על כל כדור אבל מיקום לא טוב בהגנה, אולארה עם משחק לא מרשים כמו קייסי אבל אותו אני לא מאשים כשמי שנמצא מעליו זה אנדרסון שבאמת ואני לא מבין למה הוא ולא גזל משחק או מסודי שאצלו הגנה זה לא ממש בראש סדר העדיפויות וגם כשהו מנסה רואים שזה לא הצד החזק שלו... ושוב רוני לוי עם החילופים הפחדניים האלה דקה 75 נזכר לשנות משהו וגם כן שום שינוי התקפי שני שחקני אגף יוצאים ושניים נכנסים. בכושר הנוכחי יהיה קשה מאוד נגד אוקזר אני מאוד מקווה לשינוי במערך למרות שאני יודע שאוקזר קבוצה התקפית ואיכותית. בהצלחה יום חמישי!
מחצית שנייה טובה , מחצית ראשונה משעממת. ברדה נראה טוב , איש המשחק לטעמי , עשה הרבה צרות לאולארה שבכלל השנה הוא כל כך חלש כנראה שיש לו עדיין טראומות מהטילים שהיו במלחמה
אליניב ברדה השתפר פלאים בשנה האחרונה והוא פשוט הפך לשחקן מצויין. אין לו מקום בחיפה? רוני לוי אכלת אותה. רוני לוי מאמן פחדן, את זה אמרתי תמיד. הוא מאמן ממש מרובע שזה עצוב, לא משנה את התבנית משחק שלו גם כשהוא חייב גול, פשוט טיפש. הפועל ת"א נתנה מחצית שנייה מצויינת, הניצחון הזה הגיע לה ובגדול. ורמוט חייב לפתוח והוא נכנס ועשה קצת שינוי. ברדה היה מצויין היום, עשה בית ספר לאולארה שפשוט לא יכול עליו. אבוקסיס היה בסדר, גם אדיר. דירסאו היה חושך מוחלט, כל כך הרבה פעולות לא מוצלחות, איבודים, לא מתאים לו. וזהו... חיפה לא נראיתה טוב אבל הסיפור הגדול זה כמו שאמרתי, רוני לוי. מאמן חלש.
מחצית ראשונה חלשה , מחצית שנייה מדהימה , כדורגל אמיתי וסוחף כמה אנחנו אוהבים כדורגל כזה. איזה ניצחון חשוב ואיזו מכה מורלית זאת למכבי חיפה שעכשיו היא עם 2 הפסדים בליגה , אני לא זוכר מתי חיפה פתחה עונה עם 2 הפסדים אחרי 5 משחקים . עכשיו הצמרת תהיה צפופה צפופה . ברכות להפועל הגיע להם הניצחון , בקשר לחיפה מסודי היה פשוט על הפנים אבל רוני לוי הוא האשם הגדול , במחצית הראשונה שום עוד פחד ושיחק על תוצאה אבל במחצית השנייה הוא הימר וזה השתלם לו . כמה שאני שונא מאמנים פחדנים. ועוד דבר , אולארה נמצא בעונה מאוד מאוד גרועה שלו , הוא כל הזמן עצבני ולחוץ אין פלא שההגנה של חיפה לא משכנעת.
הפועל שיחקה יותר טובה ברוב שלבי המשחק. ברדה היה מצוין במחצית השנייה וקינח בשער אחרי מסירה נהדרת של דה ברנו,גם אבוקסיס וטועמה נתנו משחק גדול, אבוקסיס שלט לחלוטין במרכז המגרש וניהל את המשחק של הפועל טועמה נתן משחק גדול כמו תמיד. אני לא מבין איך שום לא פתח עם ורמוט במקום דגו שהיה מאכזב. הפועל מגיע למשחק מול פאנתנייקוס מוכנה ויש לה סיכוי להוציא נקודה מיוון במיוחד שהמשחק ללא קהל, גם בליגה הפועל חוזרת לעצמה ניצחון על מכבי הרצליה הלא כל-כך חזקה במשחק חסר והיא כבר מקום ראשון. מכבי חיפה שיחקה חלש משחקת קע כבר מפתיחת הילגה איכשהו כולם טייחו שהם חוזרים לעצמם למרות ניצחונות לא משכנעים על אשדוד בבית ומכבי פ"ת. ההגנה של מכבי חיפה נראתה רע מאוד האגפים היו פרוצים לחלוטין מסודי היה חלש מאוד סואן לא עשה שום דבר במשחק קטן היה בינוני ולא יותר מזה הוא לא היה צריך לשחק יותר ממחצית. כמו ששלמה אמר החלופים של רוני לוי היו מוזרים אנדרסון במקום סואן במה זה יעזור לך לנצח את המשחק? גם הכנסתם של מליקסון וארבייטמן הייתה צריכה לבוא על חשבון מסודי וקטן בהתאמה. מכבי חיפה מגיע לא מוכנה למשחק מול אוקזר, ומפגרת בליגה כרגע רק עם 6 נקודות גם המשחק החסר שלה לא יהיה קל מול בני יהודה.
כמו שהרוב אומרים פה, מחצית שנייה מצויינת שבחלקה הראשון עד הדקה ה65 פשוט נהניתי מכל רגע. רוני לוי לא אשם רק בגלל שהוא לא משנה את שיטת המשחק, אלא בגלל שהוא מעדיף כמחליפים שחקנים כמו מליקסון שלא משפיעים בגרוש מאשר רפאלוב, שלדעתי הוא יותר טוב. שום מאוד הפתיע אותי, אני לא אשקר ואגיד שבתחילת העונה זילזלתי בקבוצה שהוא בנה וחשבתי שהם ידשדשו במרכז הטבלה. סך הכל יש להם קבוצה דיי טובה חוץ מהחוד הזוועתי של הפועל שחוץ מברדה(שלא תמיד יציב, ושיחק בחצי הראשון כשחקן כנף) אין להם בדיוק מה למכור עם שחקנים כמו אוגובונה, יוליץ', ואפילו כפיר אודי. דרך אגב, דה ברונו שחקן ענק. פליימקר קלאסי שאם יתאימו את שיטת המשחק של הפועל לצורת המשחק שלו הוא יכול לתרום לה המון.
אני כל-כך מתרגש מהניצחון, כל השחקנים היו נהדרים, סוף סוף אנחנו מנצחים את מכבי חיפה שיש על מי לשחק, היינו הרבה יותר טובים מהם היום, הגיע לנו לנצח אולי בהפרש יותר גדול, לא אהבתי את הירידה אחורה של הקבוצה בעשר דקות האחרונות והייתה לי חלחלה בבטן, אני שמח שזה נגמר בטוב. יש לנו חומר שחקנים מעולה, שום ניצח היום כמו מאמן גדול את המשחק. הפועל השנה יכולה לרוץ לאליפות, יש לנו משחק חסר שאם ננצח ניהיה עם פ"ת ובית"ר בשיוויון נקודות, לולא איבוד הנקודות המיותר בטדי אנחנו מקום ראשון עכשיו. http://images.one.co.il/images/d/gg111178.Xxx תגובה ארוכה, מעמיקה ורצינית יותר - מחר, לילה טוב.
לא אוכל שלא להתייחס ביותר רצינות למשחק הזה, אז ככה, כמו שהרוב אומר פה, מחצית ראשונה רעה, השניה היתה מעולה. קצב משחק מטורף, הרבה הזדמנויות, הנעת כדור טובה.. בעיקר של הפועל ת"א. לחשוב שההנהלה של הפועל ת"א רצו לזרוק את שום, הם צריכים להעריך איזה מאמן יש להם ביד. עוד שבועיים דרבי, ואני לא זוכר מתי הפועל הגיעה מולנו כל כך עדיפה. אני באמת מקווה שלא נובס. מאוד מעריך את ברדה על המשחק שלו, עד לא מזמן החזקתי ממנו אהבל, אבל היום הוא הראה מהירות נדירה והרבה דומיננטיות במשחק. ורמוט כרגיל הביא את השינוי, ולגבי החילוף הנוסף של דה-ברונו, אני מחזיק ממנו שחקן ענק שפשוט כיף לראות אותו משחק. אני לא יודע אם הפועל יכולים לרוץ לאליפות, העונה שלהם עוד ארוכה, עוד מוקדם לקבוע גם לגבי יתר הקבוצות, השנה הליגה פתוחה יותר.