דגו האמת היה לא רע מול אודסנ...אבל זו אודסה :| וברדה הכוונה שלי לגביו הייתה 'למה הוא משחק באגף?!' אני יודע שהוא שיחק באגף מאז התחלת העונה :| עריכה: בעעע מזה אין לחיפה כמעט קהל....רק בשער 11 יש להם קהל...
כמה החמצות איומות של מסודי , מה עובר עליו לא מתאים לו כרגיל כמה שאוהבים לדבר על יריביות בין הפועל לחיפה המשחקים אותם משחקים משעממים להחריד ומרדימים
זה בדיוק מה שבאתי להגיד, בינתיים המחצית הראשונה רדומה. מהפועל ת"א אני לא מופתע כי שום מגיע לשחק על תוצאה, אפילו בבית.
משחק מת בין 2 קבוצות מתות. ואפילו הקהל פה מת. מה שמעצים את האכזבה העצומה שלי מהמשחק הזה. מה זה זה? אין קהל, אין אווירה לא מבין מה קורה פה. הפועל ת"א לא מילתה את כל היציעים שלה כנ"ל מכבי חיפה, זה לא דבר שקרה בין 2 הקבוצות האלה בימים טובים. משחק עלוב, הפועל ת"א לא מראה שום דבר חיובי חוץ מברדה שעושה פה ושם מהלך טוב, מכבי חיפה חלשה כנ"ל במיוחד אלן מסודי עם החטאה גדולה, גם קולאוטי בכדור שקפץ על הדשא היה חייב להצליח לנגוח ולשים גול אם הוא חושב לקרוא לעצמו סקורר. אכזבה גדולה
והנה ה1-0 של מי אם לא גילי ורמוט , איך הוא לא פותח איתו איך ? נקווה שעכשיו המשחק יתעורר הפועל פותחת את המחצית השנייה פשוט מצויין היה צריך להיות כבר 3-0 להפועל
בליץ ענק של הפועל ת"א בדקות האלה! דרך הטלויזיה רואים שהקהל נהנה מהכדורגל. אבל אם הפועל לא שמים לפחות עוד שער, תסריט טדי עשוי לחזור על עצמו.
זהו גם אני מפחד מתסריט טדי... אגב אני לוקח חזרה כל מה שאמרתי על קטן..משחק מעולה שלו עד עכשיו...גם תראו את המבצע שלו עכשיו
לא טוב לא טוב...הפועל מורידה הילוך...השחקנים מתחילים להתעייף ואם עכשיו הם מתעייפים אני מפחד לחשוב מה יהיה מול אופ"א ששמה הם הולכים לתת תנשמה..
חבל על המזל הזה של הפועל היום... טוב בכל מקרה, רוני לוי הפסיד את המשחק היום בגלל פחדנות.. פשוט גועל נפש לראות את הקבוצה שלי משחקת ולא להנות.
שום ניצח את רוני לוי. משחק מצויין של הפועל והניצחון הגיע להם בצדק. החילופים של שום פגעו בול. רוני לוי לעומת זאת התעקש על קטן ל-90 דקות כשהוא סוחב פציעה,לא ויתר על קשר אחורי אחד ובצדק הפסיד את המשחק. כל הכבוד להפועל על משחק מצויין. 2 שערים נהדרים להפועל. חיפה עם הפסד שני בארבעה משחקי ליגה ורק עכשיו העומס מתחיל להם.