מחזור מס' 5 בליגת העל: הרצליה מנצחת את הפועל ת"א

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י לירן, ‏5/10/07.

1. a.m Member

מכבי חיפה של ליגת האלופות זה היה לפני 5 שנים, וגם אז פתחנו את העונה מצויין עם מעט מאוד מעידות, ואז הגיעה הנפילה הגדולה דווקא אחרי ליגת האלופות

נערך לאחרונה ב: ‏9/10/07
  2. מיכל3 Member

אכן כן, אחרי הנצחון הענק 3-0 על יונייטד, באה המפלה המבישה בטדי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

לעניינו, מה ניתן כבר להגיד - הייתי בטוחה שזה המשחק שיביא להפועל 3 נקודות ראשונות. הרצליה ממוקמת אחרונה בטבלה, ללא נקודת אחת אפילו, הפועל מארחת (למרות שזה בר"ג), יותר מזה כדי לנצח? אירופה באמת לא תירוץ כמו שלוזון אמר והטבלה נראית גרוע מתמיד. לאיזה ימים הגענו, מכבי והפועל ת"א סוגרות את טבלת ליגת העל. (נכון שאנחנו במחזור החמישי רק וברור לי שהן לא ירדו ליגה, אבל עדיין זה מצב מבזה). אולי הפגרה באה בטיימינג טוב עבור התל אביביות, אם יעשה שם שינוי כלשהו עד שהליגה תחזור.

3. אלי מתחן Member

נחמד לראות 2 קבוצות עם שוערים ישראלים צעירים יחסית. כמובן שזה מצב זמני אבל עדיין.
    כמעט ואין כאלה, אלה שכן משחקות עם ישראלי בשער הביאו שוער מבוגר (מלבד כפ"ס).

4. ברק יצחקי Guest

בזיון המשחק של הפועל אתמול וזה תרוץ שהיה להם סגל חסר הפועל הייתה צריכה לנצח את הרצליה החלשה בכל סגל שהוא,כל הכבוד להרצליה על הניצחון למרות הניצחון אני חושב שהרצליה תרד קבוצה מאוד חלשה ולא מאורגנת!

5. flash Member

על מה אתה מדבר?
    ברוכיאן לא עשה תנועה לקבל כדור, הוא צריך לעשות תנועה מהצד לאמצע ולנהל משחק משם (כמו בניון בליברפול). הוא לא עשה את זה, נשאר תקוע בצד ימין, ואיבד את רוב הכדורים שהגיעו אליו. מלבד הגול אני לא זוכר פעולה אחת טובה באמת שלו. לעומת זאת עידן טל לא איבד כדורים, אמנם גם הוא לא היה הכי מעורב אבל נתן איזה 3-4 פסים לשחקנים עם הגב 30 מטר מהשער בערך. וכבש. ונתן פס רוחב נחמד מאוד, שנגמר בנבדל. מברוכיאן אני זוכר איבודי כדור וזהו.
    לא יודע על איזה נוכחות בולטת אתה מדבר, או התקמקמות במקומות הנכונים. ברוכיאן היה השחקן הפחות פעיל בחלק ההתקפי (לעומת זנדברג יצחקי ורומולו). מטל אתה מצפה קצת פחות להיות מעורב בהתקפה כי הוא פחות התקפי, והוא עושה הגנה בשונה מברוכיאן.

נערך לאחרונה ב: ‏9/10/07
  6. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

ברוכיאן אתמול היה סביר.
    מחצית ראשונה כמו רוב הקבוצה היה חושך [לפחות עד השער ה-1].
    השיפור שלו בא במחצית השנייה, שיפור של כל הקבוצה. סה"כ למרות השיפור לא נתן משחק שאפשר להתפאר ממנו, אבל קצת לפניי שהבקיע והוחלף היו לו כמה מהלכים נחמדים עם יצחקי, וגם מהלך אחד יפה משל עצמו שהביא לגול. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

לדעתי, ברוכיאן טוב יותר כשהוא עולה מהספסל, ואני לא מתבסס על מקרה אחד או שניים, אלא ככה זה. שימו לב איזה תותח ואיזה שינוי ושיפור הוא מוסיף לבית"ר כשהוא נכנס מהספסל, לבין המשחקים שהוא פתח בהם.

7. Raulito Madridista

אני הייתי באיצטדיון וזה ממש לא נכון, חלק קטן מהקהל קרא ללוזון ללכת הביתה. אחרי שהפועל ספגו את הראשון הקהל עודד ב'טירוף' יותר גדול, כאילו הפועל הבקיעה חמישה שערים ואותו דבר אחרי שהפועל ספגה את השער השני, עודדנו את הקבוצה כאילו היא זכתה באליפות ובסוף מחאנו כפיים לשחקנים. הפועל אולי מביאה פחות קהל מתחילת שנות-האלפיים והקהל שמגיע בהמוניו למשחקים הוא הקהל של בית"ר ללא ספק, אבל הקהל של הפועל הוא הטוב בארץ.
    הפועל המשיכה להתבזות אתמול, אני כבר לא יודע מה לומר ומה לחשוב, עד שעשיתי מנוי והתחלתי ללכת קבוע למשחקים, זה מה שאני מקבל. בקבוצה אין מנהיג, שום דבר לא טוב וראו היום כמה דגו ואסולין חשובים לקבוצה. כולם היו רעים. הרצליה, הקבוצה הכי חלשה בליגה(או בעצם אנחנו), עשתה לנו בית-ספר ובאמת הייתה צריכה להבקיע יותר שערים. גם הפועל החמיצו מצבים בשלומיאליות אבל הניצחון של הרצליה מוצדק מאוד.
    רמי דואני חלש מאוד מפתיחת העונה, עשה המון טעויות ואני לא מבין למה טל-חן לא בהרכב. הכי מטריף אותי זה שבגול השני במקום לעשות עבירה על החצי ולעצור את ההתקפה של הרצליה, הפועל נתנו להם לרוץ עם הכדור מסוף המגרש, אנסומבו בהחלט היה חסר. גם במחצית השנייה המון שחקנים נשארו מאחור, למה הם לא עולים למעלה?! משהו דפוק בקבוצה הזו! הם חייבים גול והם תוקפים עם שניים וחצי שחקנים!
    אנטבי אתמול היה איום ונורא ועשה טובה שהוא ירד להגנה.
    עובד צודק, השחקנים נשארים תקועים מאחור. נתאכו שכל-כך הרבה דיברו עליו מאכזב ובאדיר ממזמן כבר היה צריך לפרוש.
    הפועל ת"א 08\2007 - קבוצה עלובה.
    לוזון יהיה זה שיוציא אותנו מהבוץ, אבל אני לא רואה אותנו גומרים במקום גבוה.

8. King Kenny Member

רק אתמול?!

על הנייר זאת קבוצה טובה, רק אל תשכח שזאת קבוצה חדשה, והם עדיין לא יתחברו.

9. Dimitar Berbatov Member

flash (שם?), אני מסכים איתך חלקית אבל,
    עידן טל לא איבד כדור, אבל תזכור כמה זמן הוא שיחק ושהוא שיחק בג'ארבג' טיים. עידן לא עשה יותר מידי, הוא כבש שער בעזרתו האדיבה של אחד השוערים החלשים בליגה על כל דורותיה, שער שאולי יחזיר לו בטחון אבל לא היה שיפור ניכר ביכולת שלו ממשחקים קודמים.
    אבל אתם צריכים לזכור דבר אחד: עידן טל הוא שחקן שלקח אליפויות במכבי חיפה, שיחק באירופה (אמנם לא בהצלחה מרובה אבל בכל זאת) ולעומתו אבירם ברוכיאן הוא שחקן בית צעיר שעד לפני כמה שנים היה שחקן ספסל (אני מקווה שמעמדו השתנה).
    ושלא תבינו לא נכון, ברוכיאן היה בינוני מינוס שלשום.

10. Sergio Ramos Member

הלו, זה הפועל תל אביב אתה קולט? זה לא איזה עוד קבוצה שנחשבת לנחותה. סיבה כמו "הפועל לא מחוברים"לא רלוונטית ולא נותנת אינדיקציה למה שקורה היום בהפועל. להיות אם כמה סנקודות בודדות במעמקי התחתית הטבלה, זה לא משקף כלום. כקבוצה גדולה בליגת העל, החיבור כבר היה אמור לבוא עוד מלפני המון זמן, כך שקבוצה גדולה ומהקבוצות הבכירות בליגה, סיבה כזו לא באה בחשבון לדעתי.

11. beitar4ever Member

הפועל ת"א, פשוט שיחקה אתמול זוועה וכל הכבוד להרצליה שבאמת הגיע לה הניצחון הזה, ויש להזכיר הרמליה מציגה כבר הרבה זמן יכולת טובה, ופשוט לא היה לה מזל במחזורים הקודמים, היא פשוט מחקה את הפועל ת"א מהמגרש עם יכולת טובה של אדרי, בוקסנבוים, וזה יכל להיגמר בעוד כמה שערים התוצאה משקרת בהחלט, בן שאנן הציל את הפועל ת"א מתבוסה.

12. King Kenny Member

במשחק נגד בית"ר הצגנו יכולת מצוינת, אבל לא הצלחנו לשחזר אותה.
    מה שאני אומר זה שלקבוצה יש יכולת, פשוט היא לא מצליחה להביא אותה לידי ביטוי.

13. סמואל אטו Member

זה אמור לעשות אותך אופטימי? http://www.asoccer.co.il/fmisrael/html/emoticons/5eek.Xxx

חלוץ ברזילאי שכובש שער בשנה,בינתיים הוא נראה כמו עצמו.
    חלוץ ישראלי שלא משחק קבוצתי ומחמיץ בצרורות,גם אסולין בכושר הנכון.
    שחקן שכונה עם ראש של ילד קטן שלא ממש את הופטנציאל שלו, לפי איך שזה נראה שלושת השחקנים האלה כבר מזמן "חזרו לעצמם".

14. אדום עולה בבלומפילד Member

כן השחקנים האלה גורמים לי להיות אופטימים
    יכול להיות שיש לשחקנים האלה בעיות מנטליות(בעיקר עובד) והם לא תמיד פוגעים...
    אבל אתה לא יכול להגיד שלשחקנים האלה אין כישרון
    לא מעניין אותי מה ג'וניור עשה בגרמניה, עד עכשיו לפי מה שאני ראיתי מדובר בחלוץ מצויין...
    הוא מאוד חזק וטכני... מה שנכון זה שהוא לא סקורר אלא יותר חלוץ שני שנותן את המסירה לגול..
    הבעייה זה אסולין, שלדעתי זה החלוץ הכי טוב בארץ,שחקן שהצליח עד עכשיו בכל קבוצה שבה היה...
    אבל מה לעשות שאסולין עדיין בהלם מאז המשחק מול בית"ר..
    מילה שלי אסולין השנה עוד יתן את שלו.. הוא שחקן ששוה לפחות 10 שערים בליגה שלנו
    עובד הוא כנראה השחקן הכי מוכשר בהפועל ואולי גם בליגה שלנו... יש לו בעיות מנטליות שפוגעות בהתקדמות שלו... במשחקים נגד סולנה ונגד כפר סבא עובד הראה שיש על מי לסמוך וכבש שערים חשובים. תאמין לי שאם עובד ימממש ולו רק קצת מהיכולת שלו, אז יש לי ולכל אוהדי הפועל הרבה סיבות לאופטימיות.

15. flash Member

שימי.
    טל אולי לא שיחק הרבה, אפשר להגיד שהוא היה מספיק לאבד יותר אם היה משחק יותר, מצד שני אפשר להגיד שהוא היה מספיק לעשות יותר פעולות טובות. בזמן שהוא שיחק הוא היה יותר טוב מברוכיאן.
    לגבי הגארבג' טיים, אפשר להגיד אותו דבר על ברוכיאן בכל המשחקים הקודמים שעלה מהספסל.