מחזור מס' 5 בליגת העל: הרצליה מנצחת את הפועל ת"א

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by לירן, Oct 5, 2007.

1. בית"רי מלידה Member

תאמין, תאמין, בסוף זה יקרה.http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

דרבי ת"א בליגה א' - יותר טוב מזכיה של בית"ר בצ'אמפיונס :aaarofl:

למה שלא תחשבו כבר עכשיו על הסעות משותפות?

2. אדום עולה בבלומפילד Member

בית"רי מלידה וכל אוהדי ביטר(אם אתה קראת לנו הבועל אז גם לי מותר לעוות את השם של הקבוצה שלך) יש לי משהו לבשר לכם: אתם יכולים להשתחצן כמה שאתם רוצים ולחגוג את אליפות הכסף שלכם... אני דווקא זוכר שלפני כמה שנים אתם הייתם קבוצת אמצע טבלה אפרורית שלא הייתה קרובה בכלל לאיים על האליפות... התמזל מזלכם והגיע מיליארדר שעשה את הונו בדרכים מפוקפקות ועכשיו אתם הקבוצה הכי טובה בליגה.
    מוזר שעם כל הכסף שלכם והשחקנים הטובים שיש לכם, ניצחתם אותנו רק במזל אחרי ששלטנו מולכם 80 דקות.
    אז תחגגו עכשיו, תחגגו את זה שאתם מעולים ואנחנו גרועים. יבוא היום והסדר יחזור והקבוצה שלכם תחזור למקומה הטבעי לפני הגעתו של גאיידמק- מקום 7 לכל היותר. ואנחנו נחזור לאיים על האליפות.
    ודרך אגב גם בעונה גרועה שלנו אנחנו שוב מצליחים באירופה. מה שאתם לא עשיתם אף פעם!! אז בזמן שאתם תעשו עוד נצחון קליל על אשדוד וכפר סבא, אנחנו נארח את באיירן בבלומפילד. אז שיהיה מזל טוב על האליפות!!

3. בית"רי מלידה Member

וואלה אתה צודק. לא לקחנו אף אליפות ואף גביע לפני ארקדי, ואורי ואלי זה בכלל דמויות דמיוניות.

אבל אתה כותב בלי קללות, אז אתה בטח מהקהל הכי אינטיליגנטי בארץ, להבדיל מהבבונים והפילים מירושלים.

מתי באיירן נגד הבועל? תודיע לנו?

4. אדום עולה בבלומפילד Member

קודם כל אני מסכים איתך שההכללות על הקהל שלנו(אינטליגנטי) ושלכם(בבונים) מיותרות. יש ויש.
    אתה צודק גם שבית"ר הייתה קבוצה טובה שלקחה אליפויות וגביעים גם לפני ארקדי.
    אבל מאז עונת האליפות האחרונה שלכם ב-98(מישהו אמר טייב?) אתם לא מתקרבים לצמרת והייתם אף מועמדים פעמיים לירידה.
    זה לא שעשיתם איזה בנייה של הרבה שנים שהחזירה אתכם לצמרת...
    זה הכסף של גאיידמק שהביא לכם סגל טוב.
    יכול להיות שכבר שכחת איך הקבוצה שלך נראתה בשנים האחרונות. אני זוכר אפילו שחגגתם מקום רביעי איזה עונה אחת.
    בקיצור אל תהיה צבוע .. הקבוצה שלך הייתה הופכת לקבוצת אמצע טבלה אפורה אם ארקדי לא היה מגיע.

5. a.m Member

משחק מצויין של הרצליה שהכניס את הפועל לפרופורציות, הפועל העפילה לגביע אופ"א בעיקר ע"י מזל, הרבה יותר מיכולת על המגרש, הניצחון הלא משכנע על סולנה הביא את הפועל שוב לחגיגות וזלזול לדעתי והם שילמו מחיר כבד מרגליו של מקאסי.
    ולסיכום, מכבי ת"א אחרונה, הפועל ת"א מקום 10, שתיהן בלי ניצחון עדיין, המשך שבוע טוב.

6. בית"רי מלידה Member

היינו מקום רביעי לפני ארקדי.

אם אני אוהב את בית"ר של היום? ממש לא. אני ניגעל ממנה.

הייתי מעדיף קבוצה שמבוססת על כוכבי הנוער , עם כמה שפחות זרים, אבל אני אצטרך לקחת עוד אליפויות משעממות, עד שארקדי יוסגר לצרפת או יבחר לראש עירית ירושלים.

בית"ר משלמת משכורות מטומטמות וחסרות הגיון לכל השחקנים שאינם תוצרת בית.

חבל שמרשים 5 זרים בכל קבוצה.ההתאחדות המטומטמת הזו עוצרת ככה את ההתקדמות של הצעירים.

תאמין לי שנחת יש לי רק מהנוער.

7. לירן מנהל כללי מנהל כללי

ואיך בית"ר קשורה לעניין?

הפועל עלובה, מסכנה, מגוחכת, פאתטית ושוב- בפעם המי יודע כמה העונה אפשר להגיד איזה מזל שיש מכבי תל אביב בליגה, והפעם החבר'ה של הפועל ת"א צריכים להגיד את זה.

ראיתי את השערים רק, ביבראס נאתכו (אם אני לא טועה) אשם ישיר לגול השני, הכדור פגע לו ביד ובמקום לעצור את המסירה או לפחות לטוס למטה הוא התעסק בלבכות כמו כוסית ולהתלונן לשופט, הוא הוביל למתפרצת ולשער השני.

בקשר להרצליה, http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx . אין מילים. הקטע זה שאני לא יודע איך לאכול את הקבוצה הזאת. מאז שהם חזרו לליגת העל הם הוכיחו שהם מסוגלים לנצח בכל מגרש כל קבוצה בליגה, הבעיה היא שההתעלויות שלה קורות פעם בהרבה זמן, וזה משהו די נדיר. לצד הפתעות ותוצאות נהדרות יש לה המון משחקים אומללים שדי קוברים אותה בתחתית. ניצחון יוצא מן הכלל וחשוב מאין כמוהו של פרדי דוד.

איזה יופי (ועצוב) לראות את הטבלה, מכבי במקום האחרון, הפועל מעל הקו האדום רק בזכות הפרש שערים.... שלא תגיד שאין מתח בליגה.

שבוע הבא פגרה, זמן לתל אביביות לעשות סדר בשכונה שמתנהלת שם, הקטע זה שלא יהיה להם קל. מכבי חוזרת מול נתניה בבית, הפועל תצטרך לנסוע לדוחא.
    נקווה שלפחות בתחתית יהיה מעניין העונה.

8. King Kenny Member

אני פשוט לא מאמין. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx

כמו שלוזון אמר, אופ"א זה לא תירוץ להפסד המביש הזה.

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx

9. Becks Member

שחכתי מהמשחק הזה לגמרי, ראיתי את התוצאה ואני עדיין לא מאמין.

10. אדום עולה בבלומפילד Member

ושוב אני אומר, אין מצב שהפועל תרד!!!(מקווה שאני לא עושה נאחס..)
    תבינו שמקצועית יש לנו את הסגל השלישי בטיבו בליגה(אחרי ביתר וחיפה)
    וזה רק עניין של זמן ששחקנים כמו אסולין,ג'וניור ועובד(שכבר התחיל לשחק יותר טוב) יחזרו לעצמם.
    אני מסתכל על שאר הקבוצות שמועמדת לירידה, אשדוד קבוצה חלשה בלי הגנה והיא המועמדת מספר 1 לירידה לפי דעתי... מכבי מפורקת ניהולית ומקצועית... הרצליה למרות הניצחון היום לא צפוייה לתת עוד הרבה נצחונות גדולים כמו היום.
    ויש עוד את קריית שמונה וכפר סבא הלא יציבות... כך שאני לא מודאג מזה שנרד.
    מאיך ששיחקנו היום אני מודאג יותר.
    אני מאמין שהקבוצה תתחבר ותהיה בחלק העליון של הטבלה. אליפות כבר לא תהיה, אבל אל תצפו לדרבי בלאומית(אולי מכבי נגד שמשון)

Last edited: Oct 9, 2007
  11. בית"רי מלידה Member

הם מזמן נקראים בית"ר-שמשון.

12. Becks Member

הפועל ומכבי לא ירדו ליגה, אפשר להירגע סה"כ עברו רק 5 מחזורים.
    להפועל באמת יש שחקנים מעולים ולמכבי יש שחקנים סבירים שיכולים להשאיר את הקבוצה ליגה.
    לפי דעתי כבר יש לנו אלופה לעונה הזאת והולך להיות מאבק מעניין בתחתית (בסוף העונה הפועל ת"א ומכבי חיפה יהיו בצמרת).

דווקא לגבי עובד אני לא מסכים עם מה שאמרת.
    עובד תמיד שחק טוב ושהפועל היו צרכים אותו הוא עשה את העבודה, הבעיה זה שלוזון נתן (או שעוד נותן) לעובד לשבת על הספסל כול הזמן.
    הוא אחד השחקנים החשובים ביותר של הפועל (אם לא הכי חשוב) והוא צרכיך ללמוד לפתוח איתו תמיד.

13. King Kenny Member

הבעיה בעובד היא שעד העונה הוא היה מנהל אורח חיים לא ספורטיבי בכלל.

עובד הוא עוד אחד מני רבים עם הרבה כישרון ומשהו דפוק בראש.

14. GAL_XD Member

למה להפיל את כל האשמה על שחקן אחד ?
    כל הקבוצה היום לא היתה דומה לכלום .. מלבד נאתכו היחיד שהתאמץ ולבסוף מה ? הוחלף !!!
    בואו גם נתחשב בכך שהיו שחקנים חשובים שלא שיחקו - השוער אניימה , למרות שאין לי טענות לבן שאנן .. אסולין שאמור להווה איום על הגנת היריב ..
    דגו ואנסומבו המורחק .. אלה שחקנים חשובים מאוד , ראו שהיתה בעיה בקישור .. לא היה מי שיוביל את הכדור הלאה ..

לרדת ליגה ? מוקדם מדי .. רק מחזור 5 !!!
    כמו ש .. הניצחון הזה של הרצליה לא מבטיח את הישארותה בליגה .. ולהגיד לכם דוגרי ?
    הרצליה לא שיחקה כמו קבוצת תחתית .. היא באה מאורגנת ומוכנה ..

וגם צריך לשים דגש על אירופה .. חלק יגדירו את זה כתירוץ אבל אירופה וישראל זה לא אותו דבר !!
    רמת הספורט שם גבוהה .. הם התאמצו כמה שיותר ובסוף ניצחו והעפילו לשלב הבתים ..

בטח רובכם זוכרים את מכבי חיפה לפני שנתיים בליגת האלופות .. את הליגה היא פתחה לא טוב אבל זו רק ההתחלה !!!

אני רואה את הפועל תל אביב בסוף העונה בצמרת http://www.asoccer.co.il/forum2/html/emoticons/XXhesitantdevil.Xxx

15. אדום עולה בבלומפילד Member

כל מילה בסלע!