אתה טועה, ההומלס הוא אומנם דרום אמריקאי, אבל מצ'ילה , זה שהתחנן חודשיים לחזור, ועכשיו אנחנו מבינים איפה היו כל אותן מאות הצעות שהיו לו.
חיפה של לפני כמה שבועות היתה קבוצה? מכבי ת"א קבוצה? אשדוד נראית רע, רע מאוד, אבל היא לא תרד. אני דווקא נהנה לראות את סכנין וקרית שמונה - שתי קבוצות לא רעות בכלל, וליגיטימיות בליגת העל.
הפועל ת"א חייבת לנצח היום, זה ברור שכל תוצאה אחרת לא תתקבל בהבנה בוולפסון. הרצליה היא הקבוצה שהכי נוח כרגע לקבל, חוץ ממכבי תל אביב כמובן, והפועל ת"א חייבת לנצל את זה כדי לזכות בניצחון ראשון ובכלל לא משנה אם שחקנים כמו אסולין ודגו לא ישחקו היום, הפועל חייבת לנצח בכל מצב, בכל תסריט. ניצחון יקריב אותה טיפה לצמרת, אולי ייתן דחיפה להמשך ומכאן הכל יכול להיראות יותר קל, מה גם שלפתוח פער של 5 נקודות על מכבי זה דבר חיובי לכל דבר. אני בדרך כלל בעד האנדרדוג, הערב, בשביל הליגה, אני בעד ניצחון של הפועל.
שכחת את אניימה? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
ברוכיאן עשה אתמול כמעט יותר מכל שחקן אחר בקבוצה (חוץ מזנדברג), כבש שער והכין עוד 2 מצבים מצויינים (שאילולא יצחקי, אחד מהם גם היה שער בטוח). הוא לא יכול להיות מצויין כל משחק והוא לא יכול לנהל את המשחק דרך אגף ימין (מי שמכיר שחקן שניהל את המשחק של הקבוצה שלו דרך האגף, מוזמן לתת דוגמאות), העיקר שהוא שומר על יציבות. עידן טל חייב להמשיך ולפתוח על הספסל, הוא לא עשה כלום אתמול ואם אני הייתי עומד בשער הוא גם לא היה כובש(טוב, אבל אם משיח לא היה שופט הוא בעצם כן היה כובש). אלברז הוא המגן הימני הכי התקפי בליגה, יחד עם רומולו הוא היה השחקן שאיים הכי הרבה על שערה של אשדוד אתמול. מישהו זוכר אם אתמול קאלה נגע בכדור? לגבי המשחק של מכבי חיפה, בושה וחרפה מה שבוקולי וארבייטמן עשו, אבל אני מבין אותם, ככה צריכה להתנהג קבוצת תחתית. אגב, איפה כל יפי הנפש שקפצו בעונה שעברה על בית"ר (וזה כולל את כל אתרי הספורט 'המקצוענים' בארץ וכל מיני משתמשים פה שפתאום מצדיקים את חיפה למרות שקטלו את בית"ר בעונה שעברה)? שבוע שני שנכבש שער כאשר שחקן שוכב על הרצפה בגלל שהוא באמת פצוע (ולא עושה הצגה, כמו ישראלביץ' ). איתי שכטר הוא בושה לכדורגל וגם בושה לאינטלגנציה של הבני אדם. מה הוא חשב לעצמו? אה, וכן, מכבי נתניה היא הקבוצה הכי משעממת בארץ.
משחק מעולה של ביתר כולם שיחקו טוב והשקיעו מעצמם 200 אחוז במיוחד רומלו שבתחילת העונה כולם שלחו אותו הביתה ומחזור למחזור הוא רק משתפר וכובש בצרורות וגם ברוכיאן שחקן צעיר שמשתפר ממשחק למשחק הוא צריך להמשיך לפתוח משפיע על כל משחק ההתקפה של ביתר!
תראה אתמול עידן טל נכנס למשחק, ולא שיחק הרבה דקות. זה לא משחק שלם שאפשר לשפוט עליו. כמובן שגם אני לא מרוצה מהיכולת שלו ושמח על סיפסולו. טוב שברוכיאן מקבל קצת דקות. אך אתמול שטל נכנס למשחק ראו עליו שהוא קצת רוצה, הוא יותר רץ, נכנס לשטחים המסוכנים והראה יותר מאמץ מהמשחקים הקודמים ששם האו פשוט היה מתחת לכל ביקורת. לא מעניין אותי איך הוא שם גול, העיקר ששם, והבטחון אולי חזר. עם טל יהיה כשיר למשחק הבא של ביתר, אני מאמין ששום יתן לו לפתוח. במקרה ששוב טל ימשיך להיות חסר תועלת, אין שום בעיה, יש לנו את ברוכיאן, וטל לספסל. לגבי ברוכיאן. הוא היה מצוין אתמול, וזו שטות להגיד שלא. אתמול הוא אולי לא היה במשחק שיא, אך האו היה מצוין. גם שלא ראו אותו על המגרש האו תמיד היה במקומות הנכונים. לעומת עידן טל, שמשוטט על המגרש בחוסר מעש, ברוכיאן יותר פעיל. הוא לא נשאר מאחור ומשוטט לו כמו טמבל, הוא מצטרף להתקפות, עושה תנעה בלי כדור, משתדל להיות קרוב לכדור ולהתמקמם במקומות המסוכנים. לא חייב שהוא יגע כל 2 שניות בכדור ויביא אותה באיזה מסירת אומן. עצם הנוכחות הבולטת שלו במשחק, האו עוזר לנו.
זרקו היה באמת פצוע? תסתכל טוב ותשפוט לא לפי מה שאתה רוצה שיהיה אלא לפי מה שהלך, מתיקול כזה מהשוער לא תופסים את הראש כאילו אתה מת, כולם קלטו אותו עושה הצגה, כולל השופט והקוון ולען לא שרקו בכלל, אם כבר של ישראלביץ' אי אפשר לקבוע כי אף מצלמה לא קלטה מה היה, אני לא יודע מה עובר בכפ"ס, אבל כבר נראה לי עסק מסריח מה שהולך שם, הם כל פעם מחדש נופלים מכלום, או שהם כוסיות, או שהם נוכלים שבאים להרוס התקפות על ידי נפילות ואם מקבלים גול, יש על מה להתבכיין. המקרה הזה גורם לי לחשוב קצת יותר לעומק על כך שזה כבר שער שלישי שהם מקבלים ככה, גם ממכם ומאשדוד הם קיבלו שער כזה, העסק מסריח מדי. מה היה עם בוקולי וארבייטמן?
אוי ואבוי להפןועל , נראה לי שכולם חושבים שם על ההגרלה של מחר , 2-0 להרצליה עוד במחציץת הראשונה. או שהיא עושה הכל שמכבי ת"א תיהיה אחרונה..