מחזור מס' 13; 5-4 פנטסטי לארסנל בליין

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י לירן, ‏11/11/04.

1. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

משחק ענק של צ'לסי ומעל הכל אריין רובן, הבחור פשוט בלתי ניתן לעצירה.
    אולי ההגנה לא הייתה במיטבה היום (אבוי לנו, שער אחד), אבל ההתקפה הוכיחה שמתי שצריך הגול יבוא (ומתי שסתם בא לנו להשפיל את פולהאם מול האוהדים שלהם).
    לאמפרד היה ראוי לעוד שני פנדלים במחצית הראשונה, אבל זה כבר נשכח.
    מי צריך פנדלים שרובן יכול פשוט לקחת את הכדור ולהבקיע?

2. KirkH Member

מה אתה רוצה, באמצע אחר צהריים מלא אלכוהול הם הצליחו גם לחשוב וגם לבצע את:

THERE'S ONLY ONE, TWO, OR FOUR - ONE, TWO OR FOUR

מכובד http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

3. yakirmaimon Member

בואו הנה צ'לסי ממשחק למשחק מפתיעים אותי הם הפייבוריטים לזכייה לדעתי גם בליגת האלופות הם יכולים להגיע רחוק כל הכבוד להם באמת אריין רובן פשוט כוכב וזאת כולנו כבר יודעים מהיורו המאפן הזכור לנו
    צ'לסי קבוצה נהדרת ..
    ארסנל? מה קורה עם ארסנל,...? אני כלל וכלל לא מתרשם מניצחון כזה עם כל הכבוד לחמישה שערים ממתי ארסנל סופגת ארבע שערים במשחק אחד ??.. ניצחונות כאלו לא בריאים לשום מועדון והם מראים על חולשה מסויימת, לפחות הם יכולים להתנחם בכך שהם ייצאו לדרך חדשה מעכשיו סוף סוף ניצחון

4. ArsenalFan Member

מניסיון בסטמפורד ברידג'- לאוהדי צ'לסי יש בדיוק שיר אחד: Chelsea, Chelsea, Chelsea, We are famous Chelsea. גם הציניות הזו של "בורינג בורינג צ'לסי" מועתקת מאוהדי ארסנל ששרים את זה אחרי רביעיות וחמישיות...

שום דבר שהיה היום בוויט הארט ליין לא קשור יותר מדי לסגנון, טקטיקה וכדומה. הדינמיקה של המשחק, או יותר נכון של המחצית השנייה, הייתה פשוט מטורפת לחלוטין, שחקנים איבדו את הראש והכישרון של שחקני ההתקפה חגג. ככה זה, משחק שחורג לגמרי מגבולות הכדורגל הנורמלי קשה להסביר.

5. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

CAREFREE WHEREVER WE MAYBE, CUZ WE ARE THE FAMOUS CFC

שני טלפונים לג'ון טיילור והוא מסדר לנו דיסק חדש...אז-שששששששששש! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏13/11/04
  6. toon-UPON-tyne Member

בקשר לרובן, זה רק אני או שנראה שהוא מנסה לגנוב את הספוטלייט? הוא שחקן ענק לטעמי, וגם מהשחקנים שהכל הולך להם, אבל היום נראה לי כאילו הוא מנסה לקחת את הכל על עצמו בכל מחיר, הוא נראה לי חיפש את החברים רק במצבים שרוב הקרדיט הולך על המסירה...
    גם בגול שלו נראה כאילו הוא חושב או שהגול שלי או של אף אחד אחרי הדריבל שלו, נראה שגם אם הוא היה תוך כדי נפילה הוא היה מנסה לבעוט לפני שלמפרד מכניס את הכדור...

7. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

מאוד מאוד חשוב לדבר על זה שהוא סיים דריבל שלו בשער. אבל העקב לטיאגו נשכח כמובן, והעבודה
    ההגנתית הפשוט מצויינת שלו זה לא חשוב.

נכון, מוריניו רצה את בוייר, אבל הסתפק ברובן...אתם עוד תרדו עלינו הרבה על זה?

8. ArsenalFan Member

צריך רק להזכיר שמוריניו בכלל היה עסוק בלהדיח את מנצ'סטר יונייטד מגביע האלופות, בזמן שרובן נגנב מתחת לאפה של מנצ'סטר יונייטד בשוק ההעברות. אה, וזה ע"י פיטר קניון, עוד איזה אחד שנגנב ממנצ'סטר יונייטד. רק אני רואה את הקונספירציה? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx

9. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

מישהו מתלונן שמראדונה לא מסר לחברים שלו מול אנגליה ב-86'?

10. KirkH Member

אני גם חושב שרובן מאלץ יותר מדי פעולות ולא מרים את הראש ברגע שהוא נכנס לרחבה, אבל עם הביקורת אני מציע לחכות לתקופות אחרות - 4 משחקים עם שער, בכולם ניצחונות, היום הוא גם בישל. כל עוד זה עובד, זה פשוט בלתי אפשרי לבוא ולהגיד שזה משהו רע...

המבחן הגדול יהיה איך מחזירים את דידי דרוגבה שהוא הראשון מבין מחפשי הזרקורים. אבל עם זה נתמודד עוד שבועיים.
    אגב, אחד השחקנים שעושים כבר תקופה אחרוכה מאוד עבודה נהדרת ולא מקבל חצי מחמאה - הוא כמובן, פאולו פריירה, מוזר, לקח לפרשנים הדגולים בדיוק שני משחקים להכתיר אותו כפלופ.
    בלי להתייחס בכלל לתג המחיר שלו, כי זה הכסף של הצאר ולא שלי - מדובר במגן מאוד סולידי ומאוד יציב (נקווה מאוד לא לנחס אותו), לא נותן יותר מדי הזדמנויות ליריב, לא עושה שטויות. עולה בקושי 4-5 פעמים לעזרת ההתקפה ומוציא מהם די הרבה. היום שתי הגבהות טובות, קרן ובעיטה חופשית בקצה הרחבה. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

11. KirkH Member

פיטר קניון נכנס רשמית ופיזית לתפקיד בגשר רק סמוך לפתיחת מחנה האימונים בארה"ב. באותה תקופה רובן כבר היה חתום. אז אלא אם כן אתה יודע משהו מבפנים, אין כאן אפילו רמז לקונספירציה.

12. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

ועדיין אני מעדיף או את גלן או את וויליאם במקומו.

13. ArsenalFan Member

זה היה בצחוק, קירק. בכל מקרה, התכוונתי שזה לא היה מוריניו שבחר באריאן רובן. נו טוב, אם זה לא היה פיטר קניון, זה כנראה היה קלאודיו ראניירי, היישר מהקרקס. ובוודאי תגיד שגם שעון מקולקל צודק פעמיים ביום...

מה, רובן כבר הצטרף למוטו ברשימת מסניפי הסמים הקשים...?

נערך לאחרונה ב: ‏13/11/04
  14. KirkH Member

העדפות זה לאוהדי טוטנהאם. לנו יש דברים קצת יותר חשובים - המציאות.

גלן ג'ונסון אומנם מאוד השתדל בפעמים המעטות שבהן הוא קיבל צ'אנס ממוריניו. אבל בשורה התחתונה הוא עשה הרבה יותר מדי טעויות. כהגנה ממלאת חלק כל כך חשוב בתוכנית המשחק, זה משהו שאי אפשר לחיות איתו.
    ככה שלמרות שגם אני הייתי רוצה לראות את גלן גדל לתפקיד המגן הימני הבא בכדורגל האנגלי (אולי זה עוד יקרה) כרגע, הוא לא מסוגל לעשות את זה.

15. ג'רמיין דפו Member

הצד ההגנתי של גלן גונסון מצחיק בדיוק כמו ההגנה שלנו מצד שני הוא כשרון ענק בקטע ההתקפי.אולי קשר ימני?