ברוכיאן , חטאפה הבטיחה את המקום שלה בגביע אווופ"א גגם אם לא תזכה בגביע . כי סביליה תסיים בודאות בין 4 הראשונות (שמוביל לצ'מפינוס(+) ומשמעות הדבר שהכרטיס שמקבלים לגביע אוופ"א דרך הגביע ילך לפינליסטית השנייה וזוהי חטאפה.
נכון טעות שלי. ואגב השם הוא יניב. הגנה עלובה, למה? ההגנה שלכם דווקא לא רעה בכלל. קנאברו שחוזר לעצמו וראמוס הנהדר זה מרכז הגנה מצוין וכמובן מיגל טורס ורוברטו קרלוס בצדדים. מה שנכון שליד החלק הקדמי המאיים של סראגוסה עם שקחנים כמו איימאר, מיליטו, אברטון ודלאסנדרו ההגנה של ריאל נראת פחות טובה, אבל ריאל לא צריכה יום הירואי של קאסיאס כדי לנצח את המשחק.
אני אישית מחכה מהמשחק נגד סביליה ליום הזה. מכייוון שיש את מיורקה במחזור האחרון, ניצחון היום מגדיל מאוד את הסיכויים לתואר. איזה לחץ מטורף. "השדר מדווח על הפסד של סביליה ועל ניצחון של ברצלונה. ריאל... לא זוכה באליפות." למה? גם אם (חס וחלילה) ריאל מפסידה ובארסה מנצחת , עוד יש סיכוי (תאורטי) במחזור האחרון, ניצחון שלנו והפסד של בארסה ויש אליפות.
גורל האליפות יקבע הערב , בזה כולם בטוחים . מאיורקה החלשה לא תפריע במיוחד לריאל בבירנבאו במחזור האחרון , וככה גם נסטיק לא תעשה בעיות לברצלונה .
עם כל הכבוד , אם ריאל תנצח את סראגוסה , גם ברסה/מילאן/יונייטד/סביליה/צ'לסי לא תעצור את ריאל מדריד בדרך לאליפות ....
שמע,אני יודע שבמידה וריאל תנצח הערב הסיכוי להוציא תיקו בברנבאו הוא כמעט בלתי אפשרי,אבל אני עדיין מאמין בקבוצה שלי וזה לא משנה נגד מי נשחק או מתי נשחק.
אחי,עזוב אותך משטויות,תהיה ריאלי. אם ריאל מגיעה למשחק נגד מאיורקה בידיעה שנצחון מביא לה אליפות, ריאל הולכת לטחון למאיורקה את הצורה ואני אומר את זה בלי שום פקפוק , ואמן אמן אמן שאני אתבדה. עם כל הכבוד למאיורקה (ויש הערכה לקבוצה הזו) אין לה שום סיכוי בברנבאו נגד ריאל אם ריאל תגיע למשחק רלוונטי לאליפות ובכושר הנוכחי שלה.
תראו בעיקרון זה נראה בלתי אפשי שריאל תאבד אתהאליפות דווקא בבית ועוד למאיורקה, אבל אל תשכחו איזה משחק זה הכדורגל. יכול להיות שהלחץ יעשה לשחקני ריאל משהו לא טוב בראש וגם ככה מאיורקה תבוא בלי להפסיד שום דבר ותשחק התפקי ואולי תנצח ניצחון סנסציוני. בכל אופן הסיכוי שזה יקרה הוא מאוד נמוך. אבל מי אמר שריאל תנצח היום בסראגוסה? אני אישית לא בעד אף אחת מהקבוצות כי שניהם שוות אליפות ולא אכפת לי מי תזכה, אבל סראגוסה בבית קבוצה נהדרת ואני לא בטוח שריאל תטייל שם. גם ברסה לא תמחץ את אספניול, אספניוךל תיתן הכל כדי להרוס ליריבה שלה אבלהמשימה של ריאל קשה בהרבה. שיהיה מעניין! ושהטוב ינצח!
אף אחד לא מבטיח לנו את הניצחון, אף אחד לא מבטיח לנו את האליפות. אבל תהיה בטוח שאנחנו נעשה הכול כדי לקחת את זה.
אני בעד ריאל,ואין לי מושג למה. כשהייתי ילד ריאל מדריד הייתה השנאה הכי גדולה שלי בכדורגל,אז גם הייתי אוהד ולנסיה(עדיין רוכש סימפטיה לקבוצה),אבל הזמן עבר ואיתו גם השנאה שלי לריאל עברה(אולי זה בגלל שהם כבר לא לוקחים תארים http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx )
המשחק היום ברומרדה פשוט חייב להיות של ריאל, ריאל נמצאת במומנטום מצוין של 9 ניצחונות ב-10 המשחקים האחרונים שלה, ריאל מציגה יכולת נהדרת, ובנוסף המשחק היום פי 10 חשוב מבחינתה מאשר חשוב לסראגוסה (למרות שגם לה חשוב לנצח בכדי לשמור על המקום ה-5), אבל מהצד השני ריאל גם יכולה להשתין במכנסיים ולהפסיד את המשחק הזה בגלל הלחץ, אבל הסיכוים שזה יקרה נמוכים, ריאל עם הרבה ניסיון, ואני מאמין שהסיטואציה הזו לא תתרחש. לגבי בקהאם, אני חושב שבקהאם עדיין סובל מעט מהפציעה ביום רביעי, אבל הוא מבין את חשיבות המשחק היום ברומרדה, וגם הוא יודע שאם ריאל תפסיד אז כל העונה שלה יכולה ללכת לפח, לכן הוא פשוט לא מסוגל לוותר על משחק שחשוב שכזה. אני בטוח שאם למשחק הזה לא היה בעל חשיבות רבה כל-כך כמו היום, והאלופה כבר הייתה נקבעת, אז בקהאם בכלל לא היה נכלל בסגל של ריאל לקראת המשחק. עובדה שמוכיחה את מה שאני אומר זה שבקהאם לא השלים אימון מלא אתמול. בקשר לדרבי הקטלוני בין ברסה לאספניול, הניצחון של אספניול יכול להיות פי כמה יותר מהנה מסתם ניצחון, כי ניצחון שלה היום יכול לקרוס את כל התקוות של ברסה לאליפות, ואני בטוח שאספניול מקווה לעשות זאת http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx בתור אוהד נטראלי בליגה הספרדית אני מקווה שסביליה היא זו שתיקח בסופו של דבר את האליפות, יהיה מאוד נחמד לראות את הקבוצה האנדלוסית לוקחת את האליפות, למרות שאם לומר את האמת, הסיכוים שסביליה תזכה הם קלושים, בלי מלך השערים שלה קאנוטה, ובלי קרז'אקוב הרוסי, ובנוסף הפער ה-2 הנקודות מריאל ומברסה, אני לא רואה את סביליה מצליחה לגנוב מריאל ומברסה את האליפות, אבל שיהיה בהצלחה.
האליפות מתרחקת מהקאמפ נואו.. אספניול עולה ל1-0 משער של טאמודו. השעה הקרובה היא מבחן גדול לאופי של בארסה